OT ŚLĄSKI!

Hah, tak jak dla mnie Skody ;D

Abarth 500 <3

Ja nie rozumiem uprzedzenia do skody. Większość nawet nią nie jechała :lol: a gadają. Jak już to bym kupił Alfe 159, przebolałbym wszystko xD

Skody są brzydkie, nie urzekają jakością i... czeskie. Pozostał stereotyp, że to auto dla kapelusznika, i rzeczywiście tacy ludzie je kupują, nie licząc firm... Poza tym, to w hierarchii grupy VW samochód raczej budżetowy, niźli Octavię wolę pełnoprawnego Golfa :P

Audi - bardzo ok. VW - ok, nie licząc nowego Passata. Seat - też w sumie ok. Podobnie jak Bentley i Lamborghini, ale nie Skoda...

Yyyyyyyyyyyyyyy... siema, prszyzeszedl alkohoilk xD Od 6 na ogrodku u mnie. wrociel teraz xd
Jest gyt.. ;D
/Co tam ? :D

Skody są brzydkie - prawda choć to kwestia gustu
nie urzekają jakością - bzdura w porównaniu z resztą rynku nic nowego za taką samą cenę lepiej wykonanego nie znajdziesz 8)
i... czeskie - czeskie to ja mam tylko dywaniki gumowe :mrgreen: i opony.

Też nie byłem zachwycony że skoda została kupiona, miało być A6 Combi 2.5TDI, ale patrząc z perspektywy czasu jest to dobry zakup.
Przeciętnego polaka nie stać na to by kupować auto dla wyglądu i pompować w niego kasę na naprawy. Według mnie technologia VW jest najlepsza na polskie realia. Kiedyś myślałem tak jak ty ale lajf is brutal i takie są realia xD

A ty alkoholiku na spać i na odwyk :twisted:

Hahah.. wkoncu weekend idzire toechje popic i wgl ;d
Damy rade ;D Ognnisko udane ;d jest cool xD

Majker wrote:

Hah, tak jak dla mnie Skody ;D
Abarth 500 <3

nie ma co porownywac zwyklych fiatów do abartha i kochac ta marke tylko za jeden model :lol:

Brew, nie doprecyzowałem o co mi chodziło z tym "czeskie" :P Może to wyda Ci się głupie, ale jakoś nie przekonuje mnie samochód z kraju byłego bloku wschodniego, nawet jeśli to VW w innej budzie. Nie podejrzewam go w związku z "czeskością" o totalną syfność - chodzi mi o wizerunek marki.

Bakuś - Abarth 500 to nic innego, jak Fiat 500 ze 135-konnym silnikiem, zmienionymi progami, felgami i znaczkiem :P To to samo piękne autko, ale na korzyść akurat Abartha przemawia ten silnik właśnie.

Zresztą - proste porównanie - Octavia vs. Bravo, Fabia vs. Grande Punto, Suberb vs. Croma... Choć tą ostatnią Skodę akurat chcieli poprawić - w sumie jakby nie spieprzony tył, to bym się trochę inaczej zapatrywał. ;]

Abstrahując od porównania "Skoda vs. Fiat" uprzedzam, że ja jestem z tych, dla których stylistyka jest jedną z najważniejszych, a nie drugorzędnych kwestii, tak w przypadku auta, jak i skutera czy czegokolwiek innego.

Siema wstalem XD
Lol.. ale mialem spanie @_@ xd

Co tu taki zamuł ? @_@
;<
xd

a nie mam pojęcia :?

Ehh.. Chyba odsypiaja po imprezach i leczą kaca :D

Witam Panowie ! :-).
Kurde, od wtorku egzaminy, trzeba się troszkę ogarnąć . :roll:

Taa.. Zasrane egzaminy, musze buty kupic. ;x

marcin jakie egz? ty jestes w gim ? :mrgreen:

No raczej gim :mrgreen: