OT ŚLĄSKI!

Luban mój dziadek męczył się tak samo, to było straszne patrzeć jak się męczy :(
Cóż niech im ziemia lekką będzie...

Weź w chromie przynajmniej nie zardzewieje.
Panowie gdzie mogę kupić zaprawkę po za autoryzowanym serwisem skody gdzie zedrą ze mnie jak bandyci?
Ojcu chcieli w serwisie VW wcisnąć na przeglądzie litr oleju na dolewkę za 90zł :lol: byłem z nim to się zakrztusiłem :lol:

br3w przyzwyczaj się, albo nie korzystaj z ASO;p

Sprawdźcie czy Wam s.net działa, tzn. forum, czy możecie pisać??

ASO to tylko na gwarancji 8)
Qaz orientujesz się czy gumę do żucia usunąć z tapicerki? :mrgreen:

Mi nie działaczy Error wywala.

No mi też ten error wyskakuje, chyba ktoś ich znowu shakował.

Wiesz, z ubrań najlepiej przez zamrożenie, ale tapicerki nie możesz młożyć do zamrażarki:P
Myśle, że Ci goście co piorą tapicerki to beda mieli na to jakieś swoje sposoby- spróbuj do nich zajrzeć:)

Mnie tak samo wywala.

a no spróbuje :mrgreen:
Parę drobiazgów zostało w tym woskowanie i będę miał z bani samochód wtedy może pofatyguje się do skutera. Chociaż jak pomyślę o regulacji gaźnika nowego to mi się na wymioty zbiera O.o nie na widzę tego robić ;/

s.net mnie rozwala xD

W soboteę umyłem skuter, to się obraził i nie działa...

Pali na dotyk, przy dodaniu gazu gaśnie o_O

Na pewno nie zalałem filtra powietrza, więc nie wiem co to jest.
Chciałem sobie w sobotę na rozpoczęcie jechać, albo do Sochaczewa, albo na Bemowo, ale nie mam czasu kewaja zrobić. A pewnie trzeba gaźnik rozbierać :P

Wiem że to strasznie "dużo" roboty ale i tak nie mam czasu.

Kupiłem sobie piłeczkę dzisiaj.
http://allegro.pl/item994352522_pilka_nike_dominate_bb0406_046_nowy_design_2010.html

Cześć panowie,

Lukasz - Sprawdź świecę, u mnie przeczyszczenie jej pomogło, właśnie przy podobnych objawach :-]

Co do sk.net, mi też nie działa.
W sumie trochę aż nie chce mi się tam wchodzić, cały czas znane problemy, nawet nie poprawiane...

Mam teraz zarąbisty dylemat, kupić w końcu te przełożenia do vitalki (+ kilka innych części) czy dalej zbierać twardo na moto? :-]
Co do tego drugiego, już ponad połowa potrzebnej sumki uzbierana, więc troszkę szkoda teraz to znowu nadrabiać...

W pracy niezły rozpiernicz mam teraz, w sumie, dzisiaj tam do 20 siedziałem, szef chodzi naładowany jak chmura burzowa, więc jest ciekawie :-D

Fenix, a w czym pracujesz?

lukasz8, kumpel miał taki objaw jak automatycznne ssanie mu padło i to też po myciu było.

qaz - PR, marketing, dostawcy i kilka innych aspektów.

W sumie, by automatyczne ssanie padło po myciu skutera, naprawdę dokładnie trzeba go myć :-D
Bo z tego co patrzałem, jest dość dobrze zabezpieczone przed takimi ewentualnościami :-]

Wierz, że przy bzykach takie cuda się zdarzają;p
No to musisz mieć dość fajną robote;)

Siemano Panowie ;D
Co tam ? Ja dzisiaj robilem przadki troche na ogrodzie. podalislimy takie male pole na ktoreym nic nie rosnie,sucha zotla trawa przez caly rok ;D Ale sie hajcowało ! Prawie bym sie spalil jak gasilem grabiami za płot zeby sie co innego nie chycilo ;D
Dzisija ladna pogoda lecz teraz troche zimno ;D
Cholera, mam dylemat na co iść.. Myslę moją myslą iz moze lakiernik ;>
Ale sam niewiem ;x

Marcin, lepiej idź za spawacza- wtedy robote masz pewną i dobrze płatną;) ja sam się zastanwiam czy w wakacje nie robić uprawnień.
Jutro ma być podobna pogoda, ale jeszcze zimniej;( kiepsko, ale damy rade pojeździć;D

marcinwrk Zasada jest w sumie jedna, na coś co będzie sprawiało Ci przyjemność, bo nie specjalnie warto się pakować w coś, co jest potem tylko torturą.
I tak 3/4 zawodów jest wystarczająco dobrze płatnych, by zagwarantować godziwe życie, więc tym bym się specjalnie nie przejmował.

Qaz - Nie bardzo :-P Do 15-16 w szkole, potem 16~20 praca (pon-pt, niekiedy też soboty/niedziele) na dodatek lekko denerwujący szef ale ogólnie potrafi być interesująco :-]

Tak sobie wczoraj pomyślałem ze to ssanie jak go 45 minut męczyłem :D
ale jestem na tyle leniwy ze do świecy nie zajrzałem.

Fenio, że to świeca to raczej wątpię bo jeszcze w sobote z bratem śmigałem, wieczorem go umyłem a wczoraj nie działało:P

Może jutro będę miał czas to obadam, ale fakt faktem wkur%iłem się.

Qaz, co konkretnie z tym ssaniem? Do wymiany? ;/

No dobra;p ale teraz powiedz ile masz na miesiąc swojego hajsu;p coś za coś:)

lukasz8, kumpel je poprostu wymienił, mu to w bet&win'ie padło- też nie wiedział co to i w końcu jakoś wpadł, że to ssanie. Kosztowało go to chyba 40zł.

Lukasz - I właśnie to mi pasuje do mojej tezy, bo u mnie też w dniu (przed myciem) vitalka działała, a po myciu i wysuszeniu odpalić się dawała (lekko od biedy ale się dało :-D) tyle, że potem właśnie gasła, po odkręceniu manetki.

qaz - W sumie nie tak wiele, bo po niezbędnych wydatkach, składkach ubezpieczeniowych, paliwie i podatkach zostaje z tego na tyle niewiele, że jeszcze trochę na moto pozbieram... (Ale zawsze mimo wszystko to jakieś doświadczenie, które będzie można do CV wpisać :-])

Ale myslę ze lakiernik to nie bedzie męcząca praca a jednakowo płatna dosyc dobra. ;]