Ja kończe na dziś z nauką, na jutro zostawiam sobie całki, ale zajecia mam krótko, wiec dam rade je ogarnąć.
Patryk, nowy avatar??;p
A gdzie mój Kymkacz??:P
Siemano Panowie ;D
Co tam ? ;] ja jem obiadek <3 xd
Cos sie porypalo i sie musze logowac ;x
NO WRESZCIE KTOŚ NAPISAŁ!
Ja już myślałem, że coś się popsuło i nie widze wiadomości.
Ja miałem mielonego na obiad, bo nikogo w domu nie ma;p
Hhah ;D
Ja mialem yyy male mielone z ziemniaczkami w sosie pieczarkowym <3 Xd
a ja nie miałem obiadu bo na stypie byłem :)
i tam się aż za nadto najadłem :)
ja po weekendowym weselu ogólnie jestem przeżarty i nic mi nie smakuje, ale jestem notoper głodny;p
Huehuehue ;D
Ladna u mnie pogoda, lubie widok patrzac przez okno jak mi czerka(czeresnia) pąkuje.. Ahh.. <3 xD
Zaraz wybywam na plac. Wiec Pozdroo ;>
zazdroszcze Ci:( ja musze zadania klepać;(
Luban, a czyj to był pogrzeb?
babci :( ale była już sędziwego wieku bo miała 86 lat
i wychodze z założenia że miała się dłużej męczyć i leżeć w łużku to lepiej że zmarła
tak do uściślenia to już pare ładnych dni leżała w łużku bo w szpitalu powiedzieli że już nic nie da się zrobić
Może nie powinienem tego pisać, ale mam takie same podejście do tych spraw jak Ty.
ja też się zastanawiałem czy to tu napisac ale ludzie tak na logika woleli byś cie leżeć w łużku pare michów niż umrzeć zaraz?? teraz powiećie że oczywiście że leżeć ale paru znajdzie się takich co by wolało umżeć zaraz :( ale to już indywidualna wola każdego ale na starość zmienicie zdanie :)
No wiadomo:)
Co porabiasz??
Jest ktoś jeszcze??
a nic ciekawego, byłem na spcerze z psem :)
teraz kumpel mi napisał że jutro nie ma lekcji tylko idziemy do kina no to przynajmniej uczyć się nie trzeba :)
Ja wróciłem od babci ze szpitala i znowu siadam do zadań.
Chce do zdać za pierwszym razem, bo przybywa mi teraz colokviuv, że szkod i nie mogę być w plecy.
no to miłej nauki :) ja dziś ma wolne bo jutro to kino i loozik :)
kusi mnie żeby coś z roxem zrobić ale marnie z kasą teraz :(
oby jak najszybciej przyszła kasa za cyl to będzie super coś sobie do yamaszki sprezętuje :)
Ja też czekam na spływy, bo chce kupić nowy kask, ale póki co nie mam gotówki:P
no mi się marzy teraz jakiś wydeszek, już mam nawet jeden na oku ale to jeszcze musze dużo kasy nazbierać :) co powiecie na Tecnigas RS II ?? za 600 mogę mieć wersje w chromie a za 500 zwykłą??
Ja chyba wolałbym w chromie;) choć zależy jak masz malowany skuter.
Mi się marzy jeszcze dobra kurtka, ale nie wiem czy dam rade kupić jeszcze w tym roku, bo musze długo pooddawać;p