Witam Panowie;D
Kolejny piękny dzień się zaczyna:)
Siema, czy ja wiem czy piekny ?:D
Podobno ma troszq padac @_@
Nieeeeechce XD
badźmy dobrej myśli;D
Owszem, badzmy dobrej mysli ! :D
Co Ty w ogóle robisz w domu??;p
ja o 14. tankuje kymkacza i lece do Rybca, mam troche spraw;p
Yyy, nie bylem w szkole xd bo sie zle czulem ;d
Fajnie ;D Kymkacz XD
Ja dziś nie mam zajęć, ale jutro mam od 8.- cholera- oby tylko mgły nie było znowu.
no pogoda nam sie troche zepsula od rana, bo bylo sloenczko i dosc cieplo a teraz widze ze za oknem troche poszarzalo :roll:
U mnie dalej super słońce, ale i tak do schowka wezme drugie spodnie przeciwdeszczowe.
Piękny, ale i robotny... Cóż. Qaz, oglądasz te kaski w Rybniku, w sklepie, co Ci podałem? :P
Bakuś, fajna Kawa :D
Majker byłem dziś w tej hurtowni, ale nic fajnego tam nie było, tzn. gdybym chciał wydac na kask koło 1000zł to spoko- coś bym kupił;)
"KAWAŁSUKI" ten podpis mnie zmiażdzył!!!! ;D
taaa, trochę słońca i już na forum nikogo, bo wszyscy na moto śmigają;p
teraz w szkołach jest zapierdziel :?
Wszystko chcą zrobić przed maturami :evil: nie mam czasu nawet skutera zrobić w tygodniu a w weekend mi się nie chce bo wole odpocząć przed "super tygodniem" :|
Tak wiem człowiekowi nigdy nie jest dobrze w sytuacji w jakiej się znajduje trzeba ponarzekać :mrgreen:
no ja też mam dość sporo roboty, ale ogarniam jeszcze:)
Hhaha Kawałsuki ;D
Dobre ;d
kto ma moto to ma :( narazie staram sie w miare szybko podciagac ocenki z 3 na 4 i chcialbym meic to juz z glowy zeby cieszyc sie pogoda 8)
ja też chce szybko zamknąć sesje, a najlepiej do końca maja wszytsko pozdawać i mieć 4 miesiące wakacji:)
http://komixxy.pl/14870/Mowa
hahha ;D
To Ci dobre xddd
Ide spac. Dobranoc ;**
xdd
Szkoda, że nie widziałem tej ' Kawałsuki ' na żywo . :-)