br3w a czym jezdzisz? ktos keidys wspominal ze odziedziczyl Felicie, to Ty :D ?
Ja miałem kiedyś Felicje w rodzienie :mrgreen:
Teraz bujam się Fabią Combi xD z mocarnym silnikiem 1.2 12V, nie wierzyć w dane producenta bo to bzdury xd na trasie daje rade ale pod gorę kogoś wyprzedzać to samobójstwo :wink:
a odziedziczył łukasz.8 albo KoS i to była Favorit
Praktycznie podstawowa wersja ale jest klima półautomatyczna która niczym się nie różni od automatycznej poza tym że nie ma wyświetlacza tylko pokrętło z temperaturą :lol:
Ja odziedziczyłem osę :P
Wczoraj w końcu pojeździłem corsą, zajebiście się śmiga.
Chyba sobie kupie ramoneske trochę dziwnie będzie wyglądać w połączeniu z kingwayem, ale jak wczoraj przymierzyłem kurtkę braciaka to byłem wniebowzięty.
Ma ktoś coś takiego?
http://www.allegro.pl/item1001677118_ramoneska_skorzana_na_motor_chopper_promocja.html
Teraz jeżdżę w lichej "skórze" reportera. Z PCV ;/
A taka Ramoneska z prawdziwej skórki mniam :D
Będą się z cb brechać :twisted:
co do brechu to wczoraj słyszałem po raz pierwszy TZR'ke.
Myślałem że padne na chodnik :lol:
u mnie ziomek w takiej ramonesce lata na ogarze 900. nie powiem, bardzo bekowo to wyglada :mrgreen:
Łukasz, kup se kurtkę motocyklową, tekstylną. Niby się mówi, że to shit, że skóra rulezz itd., ale ja tam mam taką(Ozone Street, już wspominałem) i ani trochę nie przecieka, nie przewiewa, ma fajne kieszenie i cieplutką podpinkę :) Kosztuje 200-220 zł. I przynajmniej nie wygląda bekowo :P
Siema, ale jestem wymęczony ciup.. ;<
Co tam ? ;]
br3w, a półautomatyczna klima niczym się nie różni od manualnej. Natomiast Twoja półautomatycznyna nie dobiera siły i miejsca nawiewue, jak to ma zwyczaju robić Climatronic ;D
Ja wróciłem z Wesela- jeste wyleczony z takich imrpez na rok;p
Jak zwykle miałem się trochę pouczyć w weekend i jak zwykle nie zrobiłem nic, dosłownie nic ;D
Mam nadzieję, że jutro nie będę pisał zaległego sprawdzianu z chemii, bo kosa przez wywiadówką będzie nie fajna ;].
Michał, ja nie chce kurtki pod moto.
Kurtka ma być universal ;)
Zresztą będę kupował kurtkę motocyklową do chińczyka o_O
qaz różni się :P
Ustawiam sobie 18 stopni i mam 18 stopni w środku a nie celuje na ślepo :mrgreen:
ale tak samo mógłbyś to sobie ustawić na manualu, tylko nie będzie tam pisać 18 stopni, a będzie naalowana niebieska kreska:P
Climatic to zabieg czysto marketingowy z strony VW, bo nigdzie nie piszą, że clima jest manualna, tylko półautomatyczna;p
Ostatnio powyciągałem protektory i gitara była, łaziłem se w niej normalnie po mieście, nawet w kościele byłem i normalnie wyglądało :) No, prócz tego, że wygląda porządnie, a nie tak jak te wszystkie pseudomotocyklowe szmaty z handlu(lub targu po gorolsku :P).
No mówie ci że tak samo to nie działa xD
Jest gorąco ustawiam sobie te 18 stopni to na początku wali zimnem na maxa a potem coraz słabiej w miarę jak dochodzi do 18.
Tam przesadzacie ja śmigam w bluzie co prawda grubszej i żyje xd
i mam ten sam problem co Nera :(
Nie no fajna ta ozonka, ale ja tak czy tak kupuje sobie skórę.
Jak teraz te ramoneski przeglądam na allegro, to już nie wiem którą brać:F
Za duży wybór, każda jest inna.
Witam .
Właśnie wróciliśmy z Częstochowy :P.
Kymczuśś ;* się spisał znakomicie ;-) .Jestem z niego dumny ; D.
No mówiłem Ci, Patryk;D
Kasa doszła;D
Gyt. ;D
Lece na Tv.
Dobranoc ;**
xdd
Dzisiaj trochę pojeździłem rowerem i nawet fajnie po nieruszaniu go przez 2 tyg. (dużo też chodzę).
Rox'em nie ma sensu w sumie jeździć, bo koledzy z wioski jeżdżą przeważnie 40km/h (już mi się znudziło czekanie na nich), a tyle to ja sobie rowerem mogę jechać i dlatego tak wybrałem...
Spadam spać nara :)
Ja też spadam:) Dobrej nocy.