OT ŚLĄSKI!

Majker, Next-R to wydech, zamontowany w tamtym SF-ie :-P

Ja dzisiaj miałem rodzinną 18, ciekawie było :-]

Coś szybko żeście skończyli, Fenix :P

Bo to tylko rodzinna, no i od 16 :-] (Do prawie 22 w sumie)

Bardziej podłamujące jest to, że jeszcze tylko jutro wolne, a potem znowu jazda przez cały tydzień...

Btw. Jestem ciekaw, co inni myślą, tzn. że do kogo się zwracasz, gdy piszesz Fenixx :-P (mówię o osobach które nie są z sk.net :-])

Yyyyyyy..siema Panowie xd
Trcohe piliklem i pogirlowem yy..chyba nie wiac nie ?xd
Popilem/* wyzej mialo byc.. al;e zadje rade xd

Też bych se pogriluwoł :D

No ale jest fajnie ;D
Ogladam cos tam o nsrce ;D

Eslo wroscileem z 18 u brsata i bylo ciiekdawie
a jjak uwsas /

Panowie bawił sie ktoś Turbo Pascalem ? bo ja dawno w nim nic nie pisałem a potrzebuje jakis programik z uzyciem trybu graficznego, np jakis snake lub kolko i krzyzyk ale na poziomie najprostszym bo na encie znalazlem tylko jakies mega wypasne :mrgreen:

Witam Panowie:)
Ja zaraz wyjeżdzam na drugi dzień wesela;p
Pogoda super- aż żal mi jechać autem;p

Siema

Ja dzisiaj sobie rowerem pośmigam, bo już za dużo Rox'em jeżdżę..

Erni ile wypiles ? xD Ze tak pisales ? : D
Wgl siema wstalem niedawno xd

Ernest05 wrote:

Siema
Ja dzisiaj sobie rowerem pośmigam, bo już za dużo Rox'em jeżdżę..

Taa, starzy wczoraj obczaili, że coś pił i ban na Roxa ;D

Ban na Roxa xD!!
Miazga total nalesnik xd
Co robicie ? :D

A ja sobie przejechałem 30 km :P Pogoda przepiękna :> Źle skręciłem w jednym miejscu i nadrobiłem jakieś 10 km, ale to nic w tą pogodę :P Ścignąłem się z Zicozaurem - najpierw go wziąłem pod górkę, potem on mnie z górki - zatrzymał, i się pyta co to za skuter - mówię: SYM Fiddle, tajwański, po czym jeszcze chwilę pogadaliśmy nt. naszych(w moim przypadku "naszych") skuterów :P

Erni, kup se jakiegoś złoma, skuter albo Simsonka, wyrób na cacy i będziesz miał odmianę jak będziesz chciał :P

Tiaa.. Chce ktoś kupic Simpli ? xd 2800 xD

na otomoto wystaw, 7,32 zl chyba kosztuje ogloszenie :P

Chyba bardziej się opłaca wystawić na allegro z opcją na otomoto. 2w1:)

jak wystawi na otomoto to automatycznie na allegro tez, i odwrotnie, z tym ze na allegro jest aukcja i wieksze oplata za jej wystawienie, na otomoto tylko ogloszenie i dlatego mniejsza cena :-)

A ja tam sobie dzisiaj ponad 200km zrobiłem, Częstochowa ftw :E Tylko dziwi mnie że otwarte było 10% placówek handlowych, żeby głupią Cole kupić trza było się nieźle nachodzić.

A mi się nie chce robić na razie machiny. Chyba jeszcze nie nacieszyłem się samochodem :mrgreen:

Panowie widzieliście to i czy w ogóle mieliście o tym pojęcie? http://demotywatory.pl/1421828/Naturalny-barwnik-E120 :twisted: