OT ŚLĄSKI!

Siema.
Qaz- kasa wysłana !.
Ma ktoś może nr. do youngcolora?.

<DaZE> w budzie policjant puscil po klasie 3 jointy i mowi, ze jak nie wroca wszystkie 3 to zamkna szkole i beda szukac az znajda
<DaZE> po 30 minutach wrocily do niego 4
To dobre xD
Wgl siema co tam panowie ?:D

Qaz - jak swój kupowałem w Sosnowcu zimą, to mieli otwartą dla klientów część z teilami samochodowymi, a u góry, z motocyklowymi, zamkniętą - ale już wcześniej się dowiedziałem, że to tam jest i gość się po prostu spytał, czy wiem, że mają ten kask(wcześniej korespondowałem z nimi), po czym go przyniósł.

Za to Wikir, jak się dowiedziałem, swój(także AGV GP1, ale z czerwonymi wstawkami - mój ma niebieskie :P) kupował w Rybniku i go fizycznie przymierzał.

Możliwość zapłaty kartą istnieje, powiedzmy, na 99,9% - tj. nie mam takiej wiedzy, ale wychodzę z założenia, że to przecież duży sklep molocha w dziedzinie części do tego, co jeździ. :)

Jedzie ktoś wkońcu z Was na Jasną w niedziele? ;>

Dziękuje Patryk:)
Ja już ide spać:) Narazie Panowie.

Majker, a skołowałbyś mi namiary na ten sklep w Rybcu np. od Wikira?

Z ich strony:

Rybnik

ul. Gajowa 4
tel.: (32) 432 72 25, (32) 432 72 32

godz. otwarcia
pon.-pt. 8.00-18.00
sob. 9.00-13.00

e-mail: rybnik.moto@intermotors.pl

http://video.de.msn.com/watch/video/australier-uberspringt-kanal-von-korinth/5ovlrz91
Niema co pr0 koleść i tyle ;D
Lece spac. Dobranoc ;**
xdd

Wstawać! :twisted: mnie pies obudził o 6:40 myślałem że go ubije :evil:
I mam szron na samochodzie :lol:

JA wstałem o 7 :p

I widzę, że fajna pogoda za oknem :)

Pogoda jest piękna;D

Cześć panowie!

W sumie, już dawno się tu nie wypowiadałem bo i czasu nie było, ale dzisiaj troszkę go się znalazło, więc doszedłem do wniosku, że czas to troszkę zmienić :-]

Co tam u was słychać?

U mnie w końcu dzisiaj przestało padać (przez cały tydzień ostro lało) Vitalka ma nabite już 1000km na nowym cylku, ale że efektów to żadnych nie dało, tak samo wymiana modułu na odblokowany, upatruję finalnej blokady Vitalki w przełożeniach, tylko nie wiem, czy pierwotnych czy wtórnych :-P

Sam złapałem lekkiego świra na punkcie Guano Apes, do tego staram się jeszcze upychać gdzieś w harmonogramie jazdy (mam 22 godziny już wyjeżdżone :-]) więc jest naprawdę ciekawie.

Widzę również, że na tym OT nie próżnujecie, w przeciwieństwie do tego na sk.net, które z deczka wymarło :-P

FenixxPl // TheVill

Edit:

P.S: Jak się wam avek podoba? :-P

TheVill wrote:

Edit:
P.S: Jak się wam avek podoba? :-P

Super!

Siemano Panowie ;D
Feni no ciekawie sie robi z tym Twoim prawkiem ;D
A avek ciekawy :d
Ja nie dawno wstalem ;d
Pogoda hmm, lekko wieje raz na jakis czas wyjdzie slonce
:D

A ja czekam na koszulkę Małpy ;D
Taką sobie zamówiłem:

W połowie tygodnia powinna przyjść ;D

Yyy.. Nerka, obrazek nie dziala :<
xD

Ja to? U mnie widać ;].
W takim razie link:
http://wiktorkonopacki.com/_/malpa/koszulki/foto/meska-hiphop.jpg

Pojawila sie u mnie po odswierzeniu ;D
Dziko ;D
Ale fajna no ;d
Ale i tak nie przepadam za HH :D i podobnymi xdd

Elo

A ja dzisiaj się ścigałem z ty SP2 z next-r i ledwo co go wziąłem, ale do 65km/h równo szliśmy (raz ja go o 0.5m wyprzedzałem raz on mnie) dopiero po przekroczeniu tych 65km/h zacząłem powolny proces wyprzedzania xD

Potem se nim jeździłem i w osiągach żadnej różnicy nie odczułem, ale jeśli chodzi o wygodę to tak :) Szkoda, że nie jechałem po drodze z zakrętami, bo wtedy bym zobaczył jak się jeździ z wahaczem...

Nie długo spadam na 18'tkę brata :P

Erni, Next-R? A nie czasem Iron-X? :P