OT ŚLĄSKI!

Buty na allegro się opłaca;p pod warunkiem, że najpierw się namierzy takie same w sklepie, żeby trafić z rozmiarem.

Gazik racja ;D
Lece na Tv.
Dobranoc panowie.. ;*
Wiecie co ? Nasza dyra z maty ohujała.. 10 mat w tym tygodniu !!!!
Jutro 2. a w piatek nie powinno byc.. bo sa 2 poloki ale ze babki z poloka niema to mata momy.. kura nie ide ! 10 mat. ohujalem juz cały.

Ja wyszedłem o 7. z domu i teraz dopiero wróciłem:(
jestem wyjebany jak koń po pięciu westernach.

Miazga XD Jak kon po 5 westernach xD Dam se na opis buahahha
Dobranoc ;* :D

Ja też ide w kime:) Pozdro.

Dzień dobry Panowie;)
Widze wreszcie za oknem jakąś niezłą pogode;D

u mnie dalej smętna pogoda :roll:

U mnie już nie pada, słońce raczej za chmurami i nie za ciepło, ale lekko dałoby już jeździc:)

Panowie, potrzebuje jakiegoś sklepu z dobrymi kaskami na Śląsku, ale żeby można było płacić kartą!
Macie jakieś propozycje?

Yyyyyyyyy... Ja niemam pomysłu xD
Wgl siema ;D Co tam u Was ?:d jem obiad ;D

Świeci Ci to gdzie qaz ?? bo u olka w czechowicach ewentualnie w bielsku mają duży wybur kasków :) sklep nazywa się olek motocykle

Qaz, bezwzględnie Intermotors. Masz Rybnik i Sosnowiec. To oni:

http://www.intermotors.pl/#ajax_str.php?id=546

Mają duży wybór i fajne ceny - to importer kasków AGV, MDS, Box bodajże i coś jeszcze. Ja np. kupiłem u nich AGV GP1 za niecałe 200 zł, bo zaczęli wycofywać ze sprzedaży - podczas gdy gdzie indziej wciąż jeszcze stał po 350. :)

Edit: Teraz ten sam model już po 150-parę :)

Eloo ;]
Wracam sobie dzisiaj autobusem ze szkoły, jesteś 4km od domu, patrzę przez okno, a tam samochód na dachu leży obok rzeczki, patrzę dalej wychodzą kumple o.O Nie będę cytował co sobie pomyślałem ;]. Przyjechałem do domu, poczekałem aż deszcz przestanie padać i pojechałem obczaić co się stało. Tam już kumpel kierowcy wyciągnął go i czekał na ojca. Nikomu nic się nie stało choć w pierwszym momencie wyglądało kiepsko. Samochód rozwalony z deka, ale wydaje mi się, że można go naprawić. I teraz pytanko, jeżeli policja nie była wzywana, to może starać się o odszkodowanie autocasco?

Dzisiaj była extra pogoda i jeździliśmy w sześciu :P

Jeden kolega sobie wczoraj kupił speeda 2006/7r. z next-r i powiem, że ciekawie się zbiera, ale wrażenia na mnie zrobił bo:

Ze startu go wziąłem potem on mnie i lekko się oddalił i od 60 km/h zacząłem nadganiać i po przekroczeniu 70km/h ledwo go wyprzedziłem :P

Można mi nie wierzyć, ale mi to lata xD Tylko tak dziwnie jechał, bo tylko 80, ale zrywa miał fajnego :)

I co do wysokości to się też zdziwiłem, bo na Roxie na siedząco nie sięgam całą podeszwą, a na speedzie na spokojnie :) Ale miejsca miał więcej i znacznie wygodniejszy jest... niż Rox.

Majker, ale oni mają oddział fizycznie w Rybcu?
Mogę tam pojechać i poprzymierzać te skorupy?
Mogę tam na bank zapłacić kartą?

Qaz jak tFój Golf? :D

We wtorek miał wjeźdzać na lakiernie.
Pod koniec przyszłego tygodnia ma być do odbioru:) oby, bo bez swojego wozu, jak bez ręki.

A no prawda ^^
Ja dzisiaj dałem na wymianę filtrów tj powietrza i kabinowego + irydówki+hamulcowy. Koleś się śmiał że z nasion wyłapanych przez filtr kabinowy to mógł by las wysiać :lol:

Co myślicie o tym pyle wulkanicznym? Ja myślę że znowu działa mechanizm straszenia przez media taki jak w przypadku świńskiej grypy...

Przecie ogólnie wiadome jest że Rox nie jest wygodny :P

nie wiem sam co myśleć o tym pyle- jak we wszystkich doniesieniach- musi być troche prawdy ;p