OT ŚLĄSKI!

Siema ;]
Dopiero wróciłem ze szkoły, bo miałem jazdę ;]. Nawet fajnie dziś mi się jeździło, chwilę pojeździłem na łuku, jak na pierwszy raz nawet nieźle go pokonywałem (moje subiektywne zdanie ;D).
Co do butów, moje ostatnie chyba 6 lub 7 par były białe ;P

Elo
Nie kapuje co was jara na tej stronce ale może się dowiem.
Nie bardzo mi się chce siedzieć i sprawdzać tylko tematy od kiedy spierniczyliście :/

A i odebrałem prawko ^^
84,50 zdziercy :evil:

Łaaaa.. :D Super ;D
Co tam panowie ?;d

A lipowo Panie Baco, poprawa z chemii jutro a ja rozdupcony jak naleśnik i mam lekką faze od prochów na zatoki :mrgreen:

Ja śmigam takimi:

389zł

Są lekkie xD
Tylko że moje moje mają jeszcze takie wzorki xD

Nigdy w życiu nie dałbym tyle za buty tym bardziej w wieku 13-14 lat gdzie buty ma się na rok :roll: i przy moim użytkowaniu to było by mi ich szkoda :wink:

wychodze z tego samego założenia co br3w jak można w takim wieku kupować takie drogie buty?? ja w twoim wieku to przy dobrych wiatrach 2 pary butów na sezon zużywałem więc się nie kalkuluje kupować butów za taką cene :)

Ja też o buty nie dbam, ale jak chce to sobie kupuje w końcu za swoje pieniądze (mama mi trochę dołożyła), ale większość rzeczy staram się za swoje kupować :)

Erni ma fundusze(nie powiem ze bogaty bo złego słowa uzyje)
Jak sie ma to niech se kupuje co zechce..
Erni dolozysz mi sie do nsrki ?;*

Ojj prawie 4 stówki za buty ? Ja to mam buty na maks 3 miesiące (potem się rozlatują), szkoda by mi było. A poza tym to nie mów że twoje pieniądze, bo jeszcze nie pracujesz.
Ja chyba sobie kupie w wakacje Derbi Gpr 125/50 :D

Brew, różnica między tą stroną(i w sumie każdą inną), a s.net jest taka, że tutaj treść ma jakąś wartość, a pomoc - jakość ;] Nie umiałem się oprzeć, przepraszam.

A ja mam Adiki za 190 zł i żyję. Nie interesuje mnie specjalnie, czy są superlekkie, czy trochę cięższe - ważne, że się w nich wygodnie chodzi. ;]

Racja ;D
Cholerka, sam niewiem co mam zrobic w lato jak bede mial moto <3 :D
Czy kupic tylko kurtke czy kupic kombinezon ? ;D

Najpierw kup porządne moto ;]

Majki: To tylko dla mnie była taka różnica pomiędzy też pumaczami podobnymi do tych co bakus (chyba) kupił (ale to chyba nike z tego co pamiętam).

Kasę to sobie po prostu odkładam i czasami na serio są fajne sumki :)

Jak są fajne sumki to dorzuc mi sie na Nsrke xD!

Ja też odkładam :) I będzie Viaderko dzięki temu.

Marcinek, kup sie kurtka, a potyn galoty, ale tak, cobyś mógł spiońć to razym :) Jo mom np. kurtka Ozone Street, kosztuje dwiesta-dwiesta dwadzieścia zł, i do niej pasujom galoty Ozone Traffic, tyż kole dwiesta złoty. Na skuter Ci starcy kurtka, a jak dokupis galoty to mos kombinezon :)

Marciniok na NSR xDD
To ja poproszę coś fajnego z twoich rzeczy jak będziesz pisać testament :mrgreen:

Jaki typ ;D
Idę spać, dobranoc ;].

Ernest05 wrote:

Ja śmigam takimi:
[img[http://images27.fotosik.pl/57/19d1927219f80b38.jpg[/img]
389zł
Są zajebiście lekkie xD
Tylko że moje moje mają jeszcze takie wzorki xD

w zeszlym roku kupilem takie na allegro za 120zl :mrgreen:

Lubie rozsmieszac xD Kazdy o tym wie :D
Zara lece na Tv :D