OT ŚLĄSKI!

Panowie, wiem, że pogoda jest barowa, ale chyba nie wszyscy piją??;p

Ja nie pije czytałem Makbeta żeby nie było nie jestem taki porządny żeby od razu całą książke przeczytać więc se streszczenie machnołem no i to by było na tyle :) aha no i jeszcze po łepkach Króla Edypa

no i dobrze;p ja to chyba czytałem- horror;p
Z resztą miałem to w prezentacji maturanej;p
Właśnie, jakby ktoś potrzebował prezentacje maturalną o rewolucji to mogę pomóc:P ja dostałem 100% na ustnej za nią;D

Ja dopompowałem w końcu gumy, ponad 10km/h różnicy :D
Na rybkach byłem u kumpla, złowiłem karasia ze 30cm i wrzuciłem do akwarium xD

No to fajnie;D
Ja musze garniaki iść poprzymierzać bo w weekend na wesele;p

Siema jestem :D
Co tam Panowie ? :D

ja siedze przy piwku;p

Ałłł... Moje plecy...

Hue, fajnie.. Ja dzisiaj tez cos chlapłem xD 2 piwa na 3 ludzi.. xD
W piątek sie napije o :D
Cholera ! chce juz nsrke ! <3 Loffciam <3 (xD!)

ja tylko chce żeby była już pogoda do ludzkiego śmiagania.
Jutro mam na 8.15 na uczelnie, na szczęście ziom jedzie autem, to się z nim zabiore;D
Ide w kime:) Narka:)

Pozdro ;*
Ja tez lece. Dobranoc ;**
xdd

Ja już szamam śniadanko;p
Dziś raczej cały dzień mnie nie będzie.

hahaha a ja już po szkole teraz musze zrobić pomoce naukowe na biologie (czyt. ściągi) no a potem powturzyć hmmm jeba***o makbeta i króla edypa bo koleś z poloka dziś kartkówi nie zrobił <wnerw> bo umiałem perfekt a tak to na jutro kazał nauczyć się jescze więcej :(

OjejQ :<<
Siema wgl ;D Co tam ? ;]
Ja przyszedlem z budy i jem obiados :d

ja sobie wyszukalem buciki na allegro, teraz tylko musze zobaczyc ile u mnie w CH stoja i gdzie taniej :D

Oo, ciekawie. A jakie buty ?:D i cena ? xD

195zł :-)

No fajne najki ;D
Ja za swoje riboki dalem 170zł xD

możecie pisać co chcecie ale mi się białe buty nie podobają :) wszystko ale nie białe buty :)

Biale sa fajne ale zalezy jak i gdzie chodzisz, Musisz tez szanowac Biale buty xd
Ja obecnie mam 3kolorowe xD Bardziej czarne, na dole biale i paski 2 czerwone ;D