OT ŚLĄSKI!

Patryk, żartuje sobie;p bez stresu:)

Ja już powoli zaczynam ogarniać działy, gdzie coś wiem to pisze- niech idzie w świat:)

Spoko , ja się nie spinam, tylko nie lubię komuś zwracać uwagi, szczególnie komuś ' zaprzyjaźnionemu '(jeżeli tak to można nazwać) , kto bardziej tę uwagę mógłby zwrócić mi , niż ja jemu .
Piona ! .

Na s.net już się martwią co "nasz admin" powie na tą akcję dywersyjną;p

Mnie to tam tyle obchodzi , co zeszłoroczny śnieg szczerze mówiąc, lecz nie ukrywam , iż sentyment do s.net zostanie na dłuuugo - dlaczego ?. opisałem to w 'naszym starym home ;p ' .
Mam nadzieję, że ta strona też się dobrze rozwinie , oraz, że nie będzie potem tak zaniedbana jak ... sami sobie odpowiedzcie .

Patryk, Ty też tam miałeś jakieś rajty z Siankiem, co nie??
Ale to chyba po za sprawami forum, prawda?

Ogólnie to raczej nie ;-) .

to coś mi się widocznie pomyliło;p

Ja również qaz pamiętam, że coś tam było między Wami Patryk..
Mi tam w sumie Sianek nic nie zrobił, aczkolwiek w sprawie kont na zapleczu ładnie poleciał w kulki :)

jakich kont?
Opowiadaj, Młody ;D

Kiedyś uaktualniałem katalog skuterów. Jako, że zostałem tam głównodowodzącym to Sianek zaczął obiecywać jakieś nowe możliwości dla mnie, konta specjalne, czy jakieś takie. Skończyło się tak, że zostałem pozbawiony dostępu w ogóle do zaplecza redakcyjnego s.net ;]

Ja już nie pamiętam,żeby jakaś większa afera była między mną , a Siankiem .
Nie powiem, nie pałamy do Siebie jakąś większą sympatią , ale kłócić się raczej nie kłócimy etc . Praktycznie recz biorąc kontakt z siankiem teraz mam zerowy , gdy go widzę to się przywitam , czy coś , ale tak too ... ;-).
Poprostu Sianek jest dla mnie zwykłym znajomym i nie chciałbym już o tym rozmawiać ; D.

Elo

Mam nadzieję, że mogę tutaj pisać...

Ernest - proste, że nie ! .

Na s.net już się martwią co "nasz admin" powie na tą akcję dywersyjną;p

Tutaj też się zrobi 400 podstron? :D
Miło, że zagościliście. Może to nie jest to miejsce, ale opowiem Wam coś o tym serwisie:
Geneza: kupiłem rok temu pierwszy skuter, potem kolejny, potem czytałem różne artykuły, najczęściej na s.net. Ponieważ nie pojawiały się nowe to postanowiłem napisać serwis, który będzie umożliwiał stworzenie serwisu na kanwie dziennikarstwa obywatelskiego, gdzie wszyscy są na równych prawach i może w tym samym stopniu być współautorem serwisu i jego "wiedzy". Denerwowało mnie też to, że wszystkie fora o skuterach to BBforum, nawet nie za dobrze skonfigurowane - popatrzcie na s.net, nikt tego do dziś nie opanował, nawet tej ogromnej czcionki jak dla niewidomych. Widać, że nikt się tym nie zajmuje...
W Skuterowo.com macie do dyspozycji platformę bardziej przypominającą web 2.0 i nowszy sposób programowania skryptów. Niestety nadal serwis jest oznaczony jako BETA. Wciąż jest udoskonalany i testowany. Mam nadzieję, że w szybkim czasie wszystko zostanie zakończone. Przypomnę, że Skuterowo.com oficjalnie istnieje 36 dni:)

Forum również sam napisałeś?

Patryk: Fajny żart :P

Te techniczne sprawy to dla mnie kosmos;p
w s.net wygląd był już...to, że opatrzony to pikuś, ale poprostu szpetne to było.
Leszek, masz racje, s.net było zaniedbane i dalej będzie, tak mi się wydaje.
Dlatego też jesteśmy u Ciebie;)

Ernest05 beda jeszcze lepsze;p
Opowiedzieć Wam kawał o pchle??

Forum również sam napisałeś?

Nie, nie, aż takich zdolności to nie mam:) Jednak zrobienie forum dla Skuterowo.com to było największe wyzwanie.

Opowiedz Qaz ;-).
Ernest :
Skąd wiesz, że żart ?.
Z ust mi to wyczytałeś ?
Nie no , proste, że żart .. moim zdaniem - pisz sobie jak chcesz ;p.