Dla mnie pół kosmos, trochę tam kojarzę, ale: jeżeli forum jest napisane w całości przez Leszka, to dowolne modyfikacje mogą być w nim wprowadzane :)
qaz: Dawaj :P
Leszek: A mógłbyś (nie wiem czy pisać Pan xD)dodać jeszcze parę działów na 4um ?
Leszek - gratulacje . Wyszło na prawdę zacnie .
Miejmy nadzieję, że wortal się rozwinie .
P.S. Ernest - oczywiście chodzi Ci przede wszystkim o dział ' nasze skutery ' , czyli twój raj . Nie prawdaż ?.
Piękny film obejrzałem " Za szybko za wscielke "
Moze i stare.. ale dla mnie bomba, chociaz za mało rejsów ;D (race"ów) Ale ogolnie zakonczenie gyyyyyyt ;D
Siema Erni
No Leszek, postarałes sie i naprawde ciekawe forum ;]
Ciekawe kiedy sie ulepszy ;D
Btw mam takie pytanie czy na przekleństwa beda uzywane jakies gwiazdki ? Moze dziala ? Kurwa ? xD
Ja od siebie bym zmoyfikował dział giełda, tzn w tej kategorii utworzyłbym takie podkategorie - Pojazdy, Części, Inne.
Opowiedz Qaz ;-).
Ernest :
Skąd wiesz, że żart ?.
Z ust mi to wyczytałeś ?
Nie no , proste, że żart .. moim zdaniem - pisz sobie jak chcesz ;p.
Bo ogólnie ludzie z OT śląskiego mają specyficzne poczucie humoru :P
Leszek: To niestety znowu ja... Przydały, by się takie ramki, dzięki którym można "skakać" do innyc działów :P
Patryk: W sumie lubię ten dział, bo lubię czytać mini testy itp. Ale np. jaki skuter wybrać i coś w stylu naprawa i tuning :P
Więc jest tak, że pchła poszła do pchlej mieszkaniówki, bo chciała dostać jakieś lokum. No i mówią jej tam, że nie bardzo są jakieś wolne miejscówki, ale jest chyba wolna broda Czesława Niemena. No to looz- pchła znalazła Cześka, zamieszkała w tej jego brodzie. Po dwóch tygodniach wraca do urzędu i mówi: Nie chce mieszkać u Cześka w brodzie, bo ciągłe imprezy, koncerty, hałasy, alkohol- no wyspać się nie idzie!
Kurcze, myślą, myśla- wymyślili, że są wolne włosy łonowe Maryli R.! Pchła wzieła tam zamieszkała. Po Dwóch tygodniach znowu wraca do tej lokalówki i mówi: Kurwa, ja nie chce tam mieszkać! Ciągłem imprezy, alkohol, hałas, próby, sex, a nawet jak już zasne to i tak budze się w brodze Czesława Niemena!
qaz: Dawaj :P
Leszek: A mógłbyś (nie wiem czy pisać Pan xD)dodać jeszcze parę działów na 4um ?
Ok, wysłucham Waszych propozycji. Możecie wspólnie dość do konkluzji i podesłać mi gotowe propozycje na mój profil? OK?
To dobry pomysł:) sie siądzie jutro na spokojnie z Chłopakami i coś wymyślimy:)
Tylko jeszcze jakieś panie musielibyśmy zaprosić do nas żeby było weselej:)
Qaz buahahahaha naprawde dobre xD hahaha :D Poległem XD
A ja sobie crosy na allegro poogladam o xd
Pisac kto ma jakies pomysły to tutaj zbieramy pomysły i potem wysyłamy Panu Leszkowi ;D
Moze ja zaczne ?
- Gwiazdki na przekleństwa ( moze i dobry sposob zatrzymania neo kidsów przed bulwersją )
;D
To ja proponuję dodać parę działów + ostrzeżenia :)
qaz: xD
No to faktycznie, jutro na spokojnie pomyślimy co dobrego przynieść ze starego domu, a co nowego dodać, prawda?? :)
potem wysyłamy Panu Leszkowi ;D
;D
Błagam...
Cześć
Mam na imię Jacek, pochodzę z Krakowa.
Mogę tutaj pisać ?
Byłem jeszcze długo na starym forum pod innym nickiem.
Jakoś tak zawsze obserwuje wasze OT i mam niezmierną ochotę dołączyć do was :)
Leszek super strona, jest przejrzysta i czytelna. ;)
Qaz buahahahaha naprawde dobre xD hahaha :D Poległem XD
A ja sobie crosy na allegro poogladam o xd
Pisac kto ma jakies pomysły to tutaj zbieramy pomysły i potem wysyłamy Panu Leszkowi ;D
Moze ja zaczne ?
- Gwiazdki na przekleństwa ( moze i dobry sposob zatrzymania neo kidsów przed bulwersją )
;D
Jak się pojawia przekleństwo to dostaję pingback o tym:)
Jak Wam opowiem wic o studentach polibudy to dopiero polegniecie, ale to dopiero jutro;p ide w kime!
Pozdro:)
:D 8O :mrgreen: :?
Kto zamawiał uśmieszki?
Ja mówiłem mojej Dziewczynie ( dziewczynceee ;** ) żeby wpadła i do nas dołączyła ( bo oglądała sobie to całe skuterowo) ale jakoś nie mogę jej przekonać :( .
Ja również lecę w kimę,
Pozdro ;-).
8) to się nazywa błyskawiczna obsługa!
Oooo Wypas ! usmieszki <3 xD
http://collateralmurder.com/
CZajcie to.. to mnie przez 17min trzymalo tak w napieciu ze L0L :o
Filmik brutalny. Ale naprawde wszytsko czyto i jasno opisane po Angielsku oczywiscie ;]
Leszek, chyba ze takie cuś dostajesz ;D Pingback ? Coz to ? ;d