OT ŚLĄSKI!

Siema :P A ja właśnie wróciłem z boiska. Graliśmy do upadłego, ledwie co nogami powłucze :D

Chłopaki czy to możliwe że przez zrąbany zawór membranowy skuter więcej pali :?: Bo ostatnio na sete wyszło mi 6l! :twisted:

Jutro może mi oponka zasponsorowana przez mamę przyjdzie :lol: Moja mam jest spoko, powiedziała że opona w jednośladzie to podstawa, no ja w sumie jej nie zaprzeczałem xd

Widzę że jutro do Katowic lepiej się nie wciskać się :mrgreen:

Powiem wam że nawet na mazurach jest mniej robactwa niż tu gdzie jestem... Łaziło po mnie coś to zrzuciłem na śpiącego kuzyna xD
Jego mina bezcenna :P użarło go to do tego w palucha ^^

Uszczelniłem też drzwi silikonem w Fabiance ;]
Jutro test bo stoi pod chmurką a ma nieźle padać.

Cześć.

Najlepszego, Vezyr :P

Patrykk: Nawet warto brać tą nokię :P

Ja obecnie przymierzam się do samsunga galaxy s, ewentualnie n900 :)

ja przymierzam się do samsunga Wave ;D

Siema, wrocilem xDD
Co tam ? :d

Bieda :(

U mnie wieksza bieda.
Stoi B&W z 08' , przebieg 3,6k w moim pulapie finansowym, ale mi choelra do garazu wraz z autem nie wlezie i moge sobie jedynie pomarzyc o nim .Ehhh :roll:

Heh że garaż może przesądzić o wyborze skuta :D Dzięki Erni za życzenai :)

Ehh, kiepsko..
Patryk, ja mam garaz pojemny ! Dawaj do mnie z nim ;D

czemu Ci nie wejdzie?
Jak s9 weszło to b&W nie wejdzie? Nie jest chyba aż tak dużo większe

Dzikość, nigdy nie zna granic ^^
Ale mnie wzieło ! @_@ ! XDD
Miazgotna miazga ^^
Nic nie piłem.. : <

Qaz- wydaje mi sie, ze jest dosyc sporo szerszy, a przy s9 juz byly problemy z przechodzeniem miedzy autem , a skuterem :P

a tam przesadzasz dałbys rade a jak nie to co za problem na zewnątrz stawiać, możesz czyms przykrywać.

Mam dosyc maly garaz, z tych starych typow :P.
Jak wjechalo audi 80 + s9 jeszcze jakos dalo rade, ale jak jak octavia i s9 , to juz masakra :P tak wiec sam nie wiem ^.^ .
Nie mialem jeszcze zywego porownania s9 a b&w .

Ciekawe gdzie na dworze :P.
Mieszkam w sumie w bloku, wiec moto by szybko zniknelo , a nie bede placil za parking etc :P.
Jakby to bylo s9 to mysle, ze juz by stao .

WLasnie mi padl fon .
Tak wiec jak macie pomysl jak spuscic z niego min. 400zl , to go raczej wezme ;p .
http://otomoto.pl/kymco-bet-win-skuter-jak-nowy-i-wlasciciel-M2086016.html ma ktos zdolnosci negocjacyjne ? ;p

Kto ma do sprzedania jakiś sportowy wydech do niewielkiej ceny ?
Pisac, wazne.. ;x

mój tam stoi pod blokiem ;)

widac na avatarze zreszta :mrgreen:
pany wiecie jak sprawdzić kompre bez manometra? ja wiem xD wykrecic swiece, przyłożyc palec do otworu po swiecy i lekko kopką poruszać, jak bezie wyraźnie zasysał i odsysał to kompra dobra xD jutro sprawdzam ;)

Patrykk napisał:

WLasnie mi padl fon .
Tak wiec jak macie pomysl jak spuscic z niego min. 400zl , to go raczej wezme ;p .
http://otomoto.pl/kymco-bet-win-skuter-jak-nowy-i-wlasciciel-M2086016.html ma ktos zdolnosci negocjacyjne ? ;p

Ja na Twoim miejscu bym brał - na pewno coś by zbił z ceny.Miejsce w garażu by się znalazło. Moim zdaniem jest wart.