Siema :P A ja właśnie wróciłem z boiska. Graliśmy do upadłego, ledwie co nogami powłucze :D
Chłopaki czy to możliwe że przez zrąbany zawór membranowy skuter więcej pali :?: Bo ostatnio na sete wyszło mi 6l! :twisted:
Jutro może mi oponka zasponsorowana przez mamę przyjdzie :lol: Moja mam jest spoko, powiedziała że opona w jednośladzie to podstawa, no ja w sumie jej nie zaprzeczałem xd
Widzę że jutro do Katowic lepiej się nie wciskać się :mrgreen:
Powiem wam że nawet na mazurach jest mniej robactwa niż tu gdzie jestem... Łaziło po mnie coś to zrzuciłem na śpiącego kuzyna xD Jego mina bezcenna :P użarło go to do tego w palucha ^^
Uszczelniłem też drzwi silikonem w Fabiance ;] Jutro test bo stoi pod chmurką a ma nieźle padać.
U mnie wieksza bieda. Stoi B&W z 08' , przebieg 3,6k w moim pulapie finansowym, ale mi choelra do garazu wraz z autem nie wlezie i moge sobie jedynie pomarzyc o nim .Ehhh :roll:
Mam dosyc maly garaz, z tych starych typow :P. Jak wjechalo audi 80 + s9 jeszcze jakos dalo rade, ale jak jak octavia i s9 , to juz masakra :P tak wiec sam nie wiem ^.^ . Nie mialem jeszcze zywego porownania s9 a b&w .
Ciekawe gdzie na dworze :P. Mieszkam w sumie w bloku, wiec moto by szybko zniknelo , a nie bede placil za parking etc :P. Jakby to bylo s9 to mysle, ze juz by stao .
WLasnie mi padl fon . Tak wiec jak macie pomysl jak spuscic z niego min. 400zl , to go raczej wezme ;p . http://otomoto.pl/kymco-bet-win-skuter-jak-nowy-i-wlasciciel-M2086016.html ma ktos zdolnosci negocjacyjne ? ;p
widac na avatarze zreszta :mrgreen: pany wiecie jak sprawdzić kompre bez manometra? ja wiem xD wykrecic swiece, przyłożyc palec do otworu po swiecy i lekko kopką poruszać, jak bezie wyraźnie zasysał i odsysał to kompra dobra xD jutro sprawdzam ;)
WLasnie mi padl fon . Tak wiec jak macie pomysl jak spuscic z niego min. 400zl , to go raczej wezme ;p . http://otomoto.pl/kymco-bet-win-skuter-jak-nowy-i-wlasciciel-M2086016.html ma ktos zdolnosci negocjacyjne ? ;p
Ja na Twoim miejscu bym brał - na pewno coś by zbił z ceny.Miejsce w garażu by się znalazło. Moim zdaniem jest wart.