OT ŚLĄSKI!

Cześć.

Qaz: Bierz wave jak najbardziej jeśli wielkość jego wyświetlacza Ci starczy to będzie dobry wybór, ale gdybyś miał galaxy s do wyboru to galaktykę wybierz.

Co do porównania s9 z b&w, to ten drugi wydaje mi się sporo większy. Pamiętam jak w Wawie na wystawie moto był b&w to (sam KoS pamięta) nawet się nie przymierzałem, ze względu na jego gabaryty, jednak obecnie trochę podrosłem i dałbym sobie z tą bestią radę. Ogólnie, zmierzam do tego, że b&w jest dużym skuterem, bo wtedy ze spokojem się przymierzałem do bmw s1000rr, czy tam do reszty skuterów (w tym s9).

Wysokosc mi nie robi roznicy :P bo bardzo maly nie jestem, ale chodzi glownie o szerokosc .. przy s9 przechodzilo sie na styk , przy b&w moze juz tego miejsca zabraknac :P.
Pozatym w chwili obecnej musialby kosztowac max. 3100 , bo jestem w dupie , nie mam telefonu :P , a ze ziomek tyle z ceny zejdzie, to szczerze watpie, bo jeszcze tydzien temu ten kymkacz stal za 4k .

Patryk, a jakbyś stawiał skuter za autem, a nie obok?

Wywal auto z garażu i po problemie :D

Nie da rady :P , bo tam mam stół, szafke , opony do 3 samochodow i pare rzecy, ktorych nie moge wywalic ;p .

Wjedy skutem do klatki ;D
Ok cisne. pozdro ; D

Opony do piwnicy 8)

Wreszcie drzwi w Fabii nie ciekną :mrgreen:
Całość wyszła mnie 25zł silikon do rynien i uszczelniania dachów + 21zł nowe spinki do tapicerki i 30minut roboty. Ciekawe ile by za to wzięli w serwisie :twisted:

Zapomniałem dopisać...

Wczoraj jeździłem chińską 125 w 4t (biegi) i jeśli chodzi o przyśpieche to nieznacznie lepsze od mojego Roxidła z ZX'em, ale v/max wynosił nie całe 120... Ciekawe jakby się jeździło r125 :)

A ja Sobie teraz kosiłem trawę kosiarką, jestem cały brudny.

A ja jestem czysty... :roll:

Siemka!
czy ktoś mi odpowie czy gaźnik od Yamahy Bws podszedłby do P/G

ja nie mam zielonego pojęcia o ten gaźnik, ale wiem, że mam o 6 i pół stówy grubszy portfel bo sprzedałem nokie;D szybko poszło;D

to graty Qaz :P

qaz odpal coś na doładowanie do tela do koleżanki się nie mogę dodzwonić xD

Jak ktoś z was będzie miał fabie i bd mu ciec drzwi to niech pisze do mnie 8) już jestem pro ^^

a Ty brew nie orientujesz się?

I co KOS robiłeś coś przy Piadżjo?

zmierz średnicę :P i żeby był na wcisk to wejdzie.

Brew, mesy możesz słać za friko przez bramki z netu;D nie trzeba doładowania;p
np. do plusa http://www1.plus.pl/bsm/
100% sms'ów dochodzi;)

Brew a co z linką i ssaniem?

to ja poproszę do Heyah :mrgreen:
kroi się coś i to grubo :wink:
Dobra nie bd was już zanudzał takimi rzeczami :P

Powiem wam że już nigdy nie dam nikomu nr tela komuś kto coś ode mnie kupuje. Ziomek mnie molestuje o 22 czy pakę wysłałem.
Dzisiaj ktoś dzwonił ale krótko tak że nie zdążyłem dobiec...
Zapomniałem dyszy zabrać a z Płocka mu ten złom wysłałem.

To jak bierzesz z linką to sobie gdzieś to umocujesz nie :P