Qaz: Bierz wave jak najbardziej jeśli wielkość jego wyświetlacza Ci starczy to będzie dobry wybór, ale gdybyś miał galaxy s do wyboru to galaktykę wybierz.
Co do porównania s9 z b&w, to ten drugi wydaje mi się sporo większy. Pamiętam jak w Wawie na wystawie moto był b&w to (sam KoS pamięta) nawet się nie przymierzałem, ze względu na jego gabaryty, jednak obecnie trochę podrosłem i dałbym sobie z tą bestią radę. Ogólnie, zmierzam do tego, że b&w jest dużym skuterem, bo wtedy ze spokojem się przymierzałem do bmw s1000rr, czy tam do reszty skuterów (w tym s9).
Wysokosc mi nie robi roznicy :P bo bardzo maly nie jestem, ale chodzi glownie o szerokosc .. przy s9 przechodzilo sie na styk , przy b&w moze juz tego miejsca zabraknac :P. Pozatym w chwili obecnej musialby kosztowac max. 3100 , bo jestem w dupie , nie mam telefonu :P , a ze ziomek tyle z ceny zejdzie, to szczerze watpie, bo jeszcze tydzien temu ten kymkacz stal za 4k .
Wreszcie drzwi w Fabii nie ciekną :mrgreen: Całość wyszła mnie 25zł silikon do rynien i uszczelniania dachów + 21zł nowe spinki do tapicerki i 30minut roboty. Ciekawe ile by za to wzięli w serwisie :twisted:
Wczoraj jeździłem chińską 125 w 4t (biegi) i jeśli chodzi o przyśpieche to nieznacznie lepsze od mojego Roxidła z ZX'em, ale v/max wynosił nie całe 120... Ciekawe jakby się jeździło r125 :)
to ja poproszę do Heyah :mrgreen: kroi się coś i to grubo :wink: Dobra nie bd was już zanudzał takimi rzeczami :P
Powiem wam że już nigdy nie dam nikomu nr tela komuś kto coś ode mnie kupuje. Ziomek mnie molestuje o 22 czy pakę wysłałem. Dzisiaj ktoś dzwonił ale krótko tak że nie zdążyłem dobiec... Zapomniałem dyszy zabrać a z Płocka mu ten złom wysłałem.
To jak bierzesz z linką to sobie gdzieś to umocujesz nie :P