OT ŚLĄSKI!

Cześć panowie,

Dzisiaj przyszły mi te rękawice shimy, ogólnie, pierwsza reakcja była WTF?
Rękawice są krótkie, co zasadniczo mi przeszkadza, nadają się raczej na crossa tak, by sobie polatać, niż na coś szybszego...
Wyglądają nieźle, również nieźle są wykonane, ale system protektorów leży.
No i są to rękawice typowo letnie, są dość cienkie, bez dodatkowej warstwy materiału w środku, więc też nie specjalnie mi pasują.
Jak zrobię z Vitalką przyjdzie czas na testy podczas jazdy, zobaczymy co z tego wyjdzie :-D

Patrykk - Po allegro rozglądaj się np. za Hermesem, całkiem ciekawy telefonik, no i jak dokupisz dodatkowy odbiornik GPS do nawigacji też się nadaje. (sprawdzone :-D)

qaz - Twoje też dotarły?

TheVill // FenixxPl

Fenix cyknij fotke jak możesz :D
Teraz będzie pewnie wysyp tych rękawic na allegro

Patryk myślałeś o swoich kolegach w szpitalu :P
przestańcie tak spamić bo nie nadążam czytać :mrgreen:

Heh Kos będzie miał dla Was niespodziankę, ciekawe, kiedy ujawni :D BTW, w Typhoonie paliwo nie wylatuje z gaźnika do membranek niestety, coś z gaziorem więc :D

Br3w - a jakby inaczej :P.
Kurde , Panowie , co myslicie o Nokii 6210 Navi ?.
Mam mozliwosc kupic taka z gwara do maja2012 za 280 zl .
Stan w sumie bdb- .
Brac to ?.

Moje rękawice też przyszły- to prawda- rękawice są letnie i krótkie, ale mi takie odpowiadają, bo nie dawno kupiłem podobne Adrenaline, tyle że cały skórzane z perforowanej skóry.
Potestuje te- zobaczymy- powinny być git na upały.
Mają bardzo ciekawy protektor nadgarstkowy.

Koleś chce sie zamienic, jest z warszawy, gaźnik gurtner 12mm z aeroxa na wcisk powinien pasowac? bo moj tez na wcisk jest.

qazwsxedc - Masz na myśli tego wielkiego plastikowego klocka? :-D
Trochę mnie zdziwił brak protektorów na palcach, oprócz kciuka...

W Vitalce przeczyściłem gaźnik + filtr powietrza, niestety dalej takie same fochy wali, na postoju, obrotach jałowych idzie ładnie, odpala też bez problemu (z kopniaka), chwile się przejedzie, dusi ją, silnik przerywa, aż gaśnie.

Dzisiaj byłem na zakupach, myślałem, że się wścieknę, ładna pogoda, gdzie nie popatrzę moto, a ja się w puszce kiszę...

TheVill // FenixxPl

Fenix, a nie masz protektorów na kostki?
bo ja mam kostkach, kciuki, no i ten nadgarstkowy.

Nie doceniacie chlopaki tego , co macie ;p .
Duzo bym oddal, zeby juz smigac puszka, a tu jeszcze 15mcy ;p .

Fenixx - moze ty cos wiesz nt. tej 6210 navi ?

qaz - W tych rękawicach, które mam jest protektor na knykciach, na kciuku i to dziwne zapięcie vel protektor (który można o kant kuli rozbić...) na nadgarstku.

Ogólnie, nie bardzo pasują mi te rękawice, ale będę je musiał jeszcze podczas jazdy przetestować, wtedy powiem coś więcej o nich.

TheVill // FenixxPl

Edit:
Patrykk - Tak nie bardzo, ogólnie, w telefonach niespecjalnie się orientuję, moją broszką są raczej komputery, a co do telefonów to do Łukasza.

no to mamy chyba te same, Fenix;p
Może malowanie nie powala, bo ja mam całe czarne, tylko od środka szare, ale ogólnie wyglądają solidnie- zobaczymy jak w jeździe się spiszą;D

Aha, spoko :P.
Juz sam nie wiem, ale chyba jednak wezme te 6210 ;p .

qazwsxedc - No rzeczywiście, twoje też mają z góry taką czerwoną nitkę? (coś via błyskawica przechodzi z góry rękawic).
To że solidnie wyglądają to prawda, ale jakoś ciemno widzę to jak się będą spisywać przy prędkościach 120kmh i więcej...
No i nijak w nich ukryć końcówkę rękawa kurtki na przykład, co jest odrobinę denerwujące.

TheVill // FenixxPl

nie, moje nie maja żadnej czerwonej nitki.

Wie ktoś jakie najlżejsze rolki są to Zipp 2T (Quantum)?

Po co ci najlzejsze rolki ? :roll:

Najlzejsze chyba 3,5g .

Powiem tak, jutro w Katowicach będzie ambitnie ;]
http://www.nettg.pl/media/site/files/images/SPORT_nettg/katowice-03-08-10_tour-de-pologne.jpg.
A jakby tego było mało, to oprócz tych dróg będą zamknięte też inne...

no właśnie- pół Kato będzie sparaliżowane!