Nie wiem czekam na odpowiedź, dawaj lepiej rowerkiem, szybciej bo korki są i dla zdrowia i satysfakcji lepiej. :-) ja jeszcze poczekam a jak nie to wyjadę do Ciebie, bo mam ochotę pojeździć na czymś co jeździ. xD
Vezyr, najlepszego ;D
No dobra, zobaczy się jeszcze, a kiedy się w ogóle dowiesz KOS ??? Qaz dziękówa :)
Kosik napisał:
Dobrze, ale się mogły przestawić trochę trudno wsunąć tłok z pierścieniami do cylka nawet we dwie osoby :lol: no ale jak ocś to mam nowe i drugi cylek :)
Posmaruj cylinder olejem i będzie dobrze - sam założysz.Ja tak zawsze robię.
Smaorwałem tłok jedynie olejem.
To i cyl trzeba było :D Się naprawi :) Dobra lecę rower ogarnąć, wbije potem, ciao bambino :)
Vezyr wszystkiego najlepszego - http://kartki.onet.pl/_i/d/hurra_urodziny.jpg
tylko najgorsze, że musze wydech zdejmowac tak go dowaliłem, ze nie wiem czy odkręce.
Heh pyjan dzięki, fajna kartka :D KOS to ja Ci odkręcę w razie co, damy radę :D Niestety serwis rowerowy dopiero od 11 czynny, no weź tu się nie zdenerwuj :/
Przy okazji zrobimy artykulik na forum :D
Hmm w sumie dobry pomysł :D
Ale mnie dzisiaj koleś wkurzył, stoję Sobie na drodze i migacz wrzucony na lewo (była droga na lewo i prawo), rozglądam się a tu nagle za mną słychać pisk hamulców a tam taki koleś za moim zderzakiem bokiem Motobi'm Rocky'm stoi. Koleś miał coś koło 22lat więc ja tam cicho siedziałem :P ale widać że c^ul jechał 70km/h na zakręcie i gdyby nie szedł bokiem to cały tył mojego skuter był by rozwalony. Drugi raz ten koleś tak zrobił, bo raz właczam się do ruchu a tu on mi przed maską 70km/h zapiernicza, to szlak mnie trafi. Najgorsze jest to że nawet jakby mnie stuknął to on nic nie płaci bo ja nie mam karty moto.
Vin, tak do mojego tecnigasa ;D
Bo sie mu troszke zardzewiało ;<
Ależ odjebie mojego simplusa : D
Zobaczycie ^^
Co tam ? : d
Vin, i to są uroki jeźdzenia bez karty- że choćbyś był najbardziej poszkodowany to Ci żadne odszkodowanie sie nie należy.
Pamieta mnie tu ktos? ;p.
Zyje . :P
Witaj, Patryk ;D
jak się masz? ;)
Zawsze mogloby byc lepiej, ale nie narzekam ;p.
Trza sie oszczedzac , na kompie malo etc.
Kuruj się;D
Jakos trzeba dac rade :P.
Jakby ktos mial jakis fajny fonik na sell do 2,5 stowy , to dajcie znac ;pp.
Na razie musze spadac,
3majcie sie .