OT ŚLĄSKI!

to chyba raczej dobrze;p

Cześć panowie,

To że ruch duży, dobrze, tylko gorzej się wtedy odpowiada na czyjeś posty, bo zanim się coś odpisze, strona już zdąży kolejna nadejść :-P

Dzisiaj odrobinę się na Vitalkę zdenerwowałem, chciałem się przejechać, odjechałem trochę od domu, skuter zaczęło dusić, ogólnie on nie jedzie, przerywa, gaśnie.
Chyba znowu coś do dyszy wpadło, jutro czeka mnie rozkręcanie, znowu...

Po całym dniu siedzenia na laptopie, stwierdzam, że wyraźnie wolę PC-ta stacjonarnego, tu mnie klawiatura denerwuje :-D

TheVill // FenixxPl

Yyy z tym bazarem to ironia była, coś cicho dziś i spokojnie :D Vitalka zawodzi oj nie ładnie :D Ile ona ma nabite?

Siema wrocilem ;D
Feni, zalezy od przywyczajenia. ja juz rok czy więcej siedze na lapie a jak sie przesiąde na zwykłą klawe to miazga @_@ XD

Fenix, ja do laptopa mam podłączoną normalną klawe i mysz- problem znika;D

Ja mam tylko myszke podłączoną i subufer ;D
A lapek siedzi sobie na fotelu i ja tez i mi sie wygodnie siedzi :D

no głośniki też mam podłączone- creative 2.1 musi być ;D

Maciek wszytskiego najlepszego : w nagrodę Cie jutro po męcze :mrgreen:

Qaz, tak 2+1 i jest gytt ;D
Jakiego masz dokładnie ?:D
bo ja coś p300 czy cos takiego xD

ja mam creative t5900 5.1 :P

5.1 tez dobre ale 2.1 pare lat temu to był hit ;D 300 chyba zł kosztował, albo i 400 ;D
A teraz ? po 100zł lecą. Ale nadal gra dobrze to jest git
Ide spac. Dobranoc ;**
Musze jeszcxze do skuta kupić sprej do wydechów i czarny sprej ;>

Marcinwrk ty ten spray to do Simpli'ego kupujesz bo się nie orientuje?

Kos- jak masz pierścienie zjeba** to by strasznie kopcił :wink:

A ja dziś doszedłem do skutera po wczorajszej jeździe, patrze a tam cały gaźnik zasyfiony 8O

Ty ja teraz patrze i mam całe dwa pierścienie więc majonez, a jak mi poszedł cylek itłok to wsadzę stary bo mam który jest troche przepalony ale żadnej ryski odpalał od strzała lepiej niż ten nowy ( za 70 zł z allegro :mrgreen: ) no to zobaczy się

Sorki że się wtrącę ale cylinder za 70zł to raczej musi być porażka.Ja za tłok płaciłem 115zł.Tego raczej się nie da oszukać.

Marcin, nie pamiętam co to za model- w każdym bądź razie kwadratowe czarne głośniki, z maskownicą, a w środku źródło wokoł srebrzanką pociągnięte;p
ja już je mam z 5 lat.

pyjan nie bój żaby, nie uznajemy tego za wtrącanie, chcesz to pisz :D Nie no tanie cylki do chinoli nieraz chodzą, do P/G to nie wiem, ale się zobaczy.Sv, u mnie w Hondzie się rozsypał pierścień i nie kopcił, tylko wcale nie palił :D KOS dzięki za życzenia :D W ogóle może źle je założyłeś, znaczy się pierścienie???

No maciek to i odemnie wszystkiego najlepszego :wink:

Nie wiem czy tu można coca-cole wnosić ale po jednym kieliszku nic nie zaszkodzi xd

Dobrze, ale się mogły przestawić trochę trudno wsunąć tłok z pierścieniami do cylka nawet we dwie osoby :lol: no ale jak ocś to mam nowe i drugi cylek :)

Haha spoko, dzięki, w sumie Sobieskiego nie piłem nigdy :D Ale można spróbować :) Ty KOS jeszcze do mnie dziadek ok 11 wbija, w sumie to może jak będzie wracał to do Banacha mnie podwiezie i podjadę busem, jeszcze zobaczę :) W końcu się spotykasz z tą dziewczyną?