OT ŚLĄSKI!

Jeśli blaszki nie odstają, to git :D Czyli tak:gaxnik cały, kruciec też, filtr też, waha leci, iskra jest to jedynie cylek i komprecha :D Ale niech się inni wypowiedzą, na razie nie mam nic innego wymyślonego.

dopiero wymieniłem cylek z 200 km nie przejechałem :roll: po za tym odpalił mi na chwile...

Mam ochotę to spalić!
edit: Vezyr wpadasz jutro bede sprawdzał stan pierscionkow cyla i tloka ew wymienei pierscienie bo chyba mam w zapasie

Może wbiję, jutro rower odpalę to może wbiję, zobaczę jeszcze :D

http://www.youtube.com/watch?v=EbF8OhBVnlY - zobaczcie Sobie ten teledysk grupy Sabaton - Warszawo Walcz! - zarąbiste.

Fe, fe, fe...

http://www.youtube.com/watch?v=GY6ORUVQTDk

Coś się spierdoliło i nie mogę umieścić o.O

Spadam na ognisko, pjona.
EDIT:
O.o A ja kombinowałem.

A może daj linkacza :D Kur** chyba znów mi iskrownik zły dali, znów się wymiana szykuje przez 1 kabelek połączony w innym miejscu ;/ Fuck ;(

Pozdraffiam wszystkich :mrgreen:
Naspamiliście tak że nie chce mi się tego czytać.

E no myślę, że dużo nie stracisz, jak nie przeczytasz :D Hmm nudnawo nikt nie wychodzi już kurde w domu muszę siedzieć ;/

Kos- nie przejmuj się ja też mam membranki do wymiany ;) Tobie przypadkiem spaliny nie spieprzają przez gaźnik :?:

A ja dzis pugiem z kolegami zrobilem 115 km :D Ale byla akcja heh. Jechalem z takim kolega a poboczem szly jakies dupcie, podjechalem blizej a on klapsa jednej :P Mina tej dziewczyny byla nie do opisania xd

Nie, KOS ma membranki dobre, jutro może do niego wbiję.Bo co może być zepsute, jak paliwo do gaźnika idzie, ma iskrę, membranki dobre?Został mu cylek, niby wymieniał 200 kilosów temu, ale może chłamowy ;) W końcu allegro, może jutro do niego podskoczę :D Hehe Sv może to panie szukające okazji :) Ale co, wkurzona była czy się cieszyła?

Sv - ale ja nie mam do wymiany są b.dobre po za tym poliniego więc nie ma sensu ruszać ;)
no ta moze pierscienie poszły.. Vezyr to sie umówimy bo jutro mam zamiar spotkać się z dziewczyną poznaną dziś w arkadii :mrgreen: w zarze. xD

Hehe spoko, zobaczymy kiedy rower zrobię :D Bo wiesz, w jedną stronę będę godzinkę jechał, więc trochę jest :) Dobre miejsce na poznanie dziewczyny, nie powiem :) Hmm galerianka? :mrgreen: Pójdę z wami, we 3 osoby taka randka będzie że szok

jeszcze zobacze o ktorej sie spotkam i Ci powiem jak cos to tak koło 20 sie robi ciemno a z cylem się myślę w godzinke dwie uwiniemy :)
potem CIe odwiozę (rowerem) mogę też po Ciebie przyjechac jak będzie mi się chciało xD

Nie no jak zrobię sprzęt to zadzwonię do Ciebie :D

Witam Panowie;p
Nikt nie chce kupić tej mojej e52? ;D potrzebuje hajsu na cito;D

na co :oops:

Nie no tela mam więc nówki nie potrzebuję :D

"na cito" - to znaczy tyle co na szybko, to chyba z łaciny, stosowane w medycenie;p

Heh ruch tutaj jak na bazarze :D