OT ŚLĄSKI!

Siemka.

Vin: Jak ja miałem 150 w 4 kl. to dawałem radę na quantumie, a ty masz 175 i nie dajesz rady, to ty jakaś baba jesteś. (bez obrazi dla płci żeńskiej). Ja mam 167 i na roxie który jest wyższy od quantuma na spokojnie daje radę ogólnie sam prowokuje, by mnie rzucało (takie mini drifty). Co do jazdy w kilka osób, to ostatnio na Roxie we trzech jechaliśmy...

Ciekawe jak tam Patryk po zabiegu

http://www.tvn24.pl/2354530,12690,0,9,1,plukal-usta-_-alkomat-zadzialal,wideo.html

Ciekawe.. Panowie, uwazajcie jak płukacie jame ustną xDD

Oke, ja cisne spac.
Bo ledwo co siedze ;D
Dobranoc ;**
xdd

Cześć.

Dzisiaj z samego rana fajna pogoda, mam nadzieję, że dzisiaj pośmigam Rox'em :P

u mnie też rewelacja, ale ja chyba wybiore się dziś na kręgle ;D

No i u mnie ładna pogoda :D Panowie, jeszcze miesiąc i wracamy do cyrku ;/ Ehh ale te wakacje lecą, mimo, że się nudzę :D No a jutro urodzinki, hmm pytanie co z tego??? :)

Edit: http://allegro.pl/item1155943833_klucz_elektryczny_pneumatyczny_udarowy_400nm_1250w.html
Co o tym myślicie?

Ten klucz to fajna sprawa- widac, że troche ludzi to kupiło;)

A ja właśnie wróciłem z kościoła. Oglądaliście OPT? Fajna nexia była :D

Wreszcie kupiłem sobie nowa oponkę czyli moja stara zdarta michelinka idzie do wystrzału niedługo :P

Vezyr- przydatna rzecz z tym kluczem odkręcisz np. wario :-)

ja jade nad zalew do Rybca se troche pospacerować;)

Ej, ja odpaliłem skuta napisałem wszytsko ładnie a Wy nic ; <
xDD

Heh zobaczymy, ile pojeździ :D

Ten klucz fajna sprawa, ale jak ktoś ma duzo kaski, a tak to spokojnie poradzimy sobie zwykłym kluczem :x tyle, że troszke dłużej się pobawimy np z blokowaniem waria
nie chce mi się zaglądać teraz do zaworu membranowego więc zrobie to później (może uda się zrobić bez kupowania)
Marcin bardzo się ciesze :D ja bym chciał, zeby mój też chodził. :mrgreen:

A ja Sobie przywiozę do domu skuterka bo jest u babci i Sobie pojeżdże - 3km drogi jest. Jutro do kolegi, też 3km drogi a to wszystko jeżdże bez karty moto. Na razie mam szczęście, choć jak jadę przepisowo i 45km/h to raczej się nie przyczepią bo to jest tak jakby koleś jechał przepisowo autem a by nie miał prawo jazdy więc na co go zatrzymywać.

Na rutynową kontrolę.

Vin mnie zatrzymali jak się rozpędzałem, może ze 30-35 jechałem :D Szli ulicą i mnie zgarnęli :D Tak do kontroli, ale spoko goście byli :)

No własniem, mogą zgarnąc do kontroli. ;]

W ogóle kiedy Ty Vin tą kartę zdasz?Weź ją zrób i będziesz miał spokój :D Ja lecę, będę później, nara :)

Vin srasz po gaciach 3 sezon mnie ani razu nie legitymowali, a jeżdze nie 45 km/h, po Warszawie

zdjecia zaworu

bez komentarza