OT ŚLĄSKI!

Lepiej membranki niż gaźnik :)

Jutro lecę na mazury... Do Rucianego-Nidy ostatnio tan byłem chyba z 6 lat temu. uwielbiam jeziora. Morze jest przereklamowane^^

Siema wrocilem !
W domu byłem koło 00:20
Nie piłem duzo, sama wóda.
Nie mogłem duzo pić bo wiedziałem ze dzis będe hujowo sie czuł. Zrobiłem to dla siebie ;]
Nie najebałem sie tak jak reszta.. Kolega ze mna tez oszczedzał i wyszliśmy prawie trzezwi z imprezy. Da sie pić z umiarem ? Da sie ;]
Kur ! miałem być w hacie po 13, a teraz jestem. Zasrany prąd !
Nie było prądu to sie nie dalo polerować. Potem musielismy autko umyć po polerce..
Majster nas podwiózł więc jest lajt. ;D

No gaźnik wyczyściliśmy, a i tak nie palił :D Trochę popryhał jak mu wlaliśmy pod świecę, ale nie odpalił :D Tak więc pewnie membranki, chociaż nie rozbieraliśmy :D No ale cóż by innego, skoro gaźnik dobry, paliwo leci, czyli coś już za gaźnikiem-raczej membrany.

marcinwrk ty masz jeszcze te Zico Simpli (tak się tylko pytam)? Sorki ale się nie orientuję czy zmieniłeś Simpli na inny sprzęt.

No mam.
Dobre leca do kumpla. pozdro.

A jaki obecnie masz przebieg?

Obecnie nie zmienia mu się przebieg chyba od dwóch lat :mrgreen:

http://allegro.pl/item1169558644_wfm_osa_m_52_100_org_pieknie_odrestaurowana.html Fajna...

Oddałem ze swojej magneto do regeneracji.

Za 12.000 zł takie coś? Nie lepsza jakaś Yamaha? Żartowałem oczywiście, bo taki kolekcjoner to na pewno wyda na taką zabytkową Osę 12.000zł.

Siema. U mnie piękna pogoda :D
Vin, kup sobie jakiegoś używanego markowego, a nie z chinola, na chinola..

Nie chce używki, a po za tym matka się nie zgodzi, jeśli nawet to potem jak się coś spieprzy w używce to przesrane...

To zostaw tego Quantuma w spokoju :D Ja nie wiem, co Ci w nim przeszkadza?

Na co mi taki duży skuter? On jest raczej dla dorosłych a poza tym jak kilka razy miałem poślizg to tą krowę ciężko utrzymać, znosi bardzo i robi obrót o 180 stopni. Vezyr, chcesz to Ci go mogę sprzedać za 2000zł z przebiegiem 3100km.

Jak się jest kaleką i nie umie jeździć to raczej nietrudno o glebę(wybacz, musiałem coś napisać, a na nic innego nie wpadłem).Każdy skut w czasie poslizgu ciężko ogarnąć, a za niego mogę dać 200zł co najwyżej :D Ile Ty masz wzrostu, że taki za duży dla Ciebie?I co kupisz? 4T z marketu?

175cm wzrostu mam, no ale na co mi taka krowa, to jest skuter turystyczny. 4T raczej nie kupię, jak już coś kupię to żeby długo pojeździło.

Turystyczny no tak nie za bardzo.Wzrost dobry na ten skut.No, zobaczymy co w końcu kupisz :D

Edit: ło się gibkibongo odezwał, grozi mi cwaniaczek hahaha żałosny i ojcem swoim kozaczy ;D Aż bym go odwiedził, tylko nie wiem gdzie mieszka :)

Według mnie to skuter turystyczny jest bo jak by prawo Polskie mówiło że można by było jeździć we 3 osoby na skuterze, to na Quantum'a 3 osoby wejdą.

jak miałem stelaz to też trzy wlazły spokojowo na tph

Vin, Ty masz 175cm i mówisz, że Quantum jest za duży? Widziałem go i wcale taki bardzo duży nie jest. Na pewno nie jest większy od B&W, a na B&W też jeździłem i było dobrze, wcale za duży nie był. Też mam 175...

Zainstalowałem sobie Carbona ;)

Jak swoją osę odpalę to też ją do takiego stanu doprowadzę...

Ja się żegnam, jutro o 6 wyjeżdżam nad jeziorko, za jakieś 3 dni wracam a potem chyba na pielgrzymkę pójdę... Trzeba popracować nad ciałem i duszą:P

Cya

Siema
przebieg 5700 coś ;D
Kurna ! panowie, moj skut odpalił !!!!!!!!
Juhuuuuuuuuuuuuuuu ^^
Na 2 akumultorze.. kopka sie zjechała i ciul ;/
Nie szło odpalić poniewaz było w pizde oleju i wgl wszytskiego, byl czyszczony silnik w srodku(wał itd) ropą i potem rozpuszczalnikiem.
Ale pali !! ^^