OT ŚLĄSKI!

Maciek jutro ma być dosyć zimno 16 stopni ale bez deszczu! liczę na Ciebie ;)

16 stopni idealnie, nie lubię upałów :D Nie no wszystkiego Ci przecież nie rozkręcę pod blokiem, więc nie wiem, czy coś zdziałam :D Miejmy nadzieję, że się uda :D

A co to za sprzęgło i dzwon? Seria czy coś lepszego?

Maciek ja mam narzędzia więc spokojna rozczochrana po za tym co tam do rozkręcania, to gaźnika wina no bo czego ;)

Hehe zobaczy się jutro jak wbije :D Mam nadzieję, że do 12 nie śpisz? Kurde, gdzie jest Leszek, musi pousuwać trochę postów :D

jak chcesz wbić rano to nie ma problemu moge i o 8 wstać, tyyylko mam nadzieje, że nic kupowac nie będzie trzeba :(

Nie no ja muszę jeszcze do mechanika skoczyć dać koło do roweru do naprawy (niestety nie mam klucza do tego), czynne od 10, więc pewnie 11 30-12 wyjde :D Jakieś 40 min bede jechal-przed 13 pewnie bede :D Nie no w sumie to co tam można dokupić, tylko uszczelki jak już, reszta mało prawdopodobne :D

Dzwon S6, sprzęgło Tec racing z 3 kompletami sprężyn. Mam jeszcze białą dociskową malossi.

ok to Vezyr rano się umowimy.

Dobra zwijam zabawki i ide zaraz spac :D Jutro zadzwonię do Ciebie przed wyjściem (no chyba, że się rozpada), nara wszystkim :D

Panowie wydech już nie jest mój :cry:
Też się zawijam. 3majcie się bd wpadał.

No coś leszka nie widać

Na urlopieeee

ja właśnie wróciłem z browara ze znajomymi z liceum- masakra-dawno się tak nie podchmieliłem ;D

Vezyr wrote:

No widzę się już jeden cwaniaczek na forum pojawił-oczywiście kozaczek przez neta.No niestety Vin napalił się na kilka skutów i nie wie który wziąć :D

No bo nie wiem który wybrać, wszystkie są fajne. 8)

Edit 1: ale i tak raczej najlepszym rozwiązaniem będzie Zico Simpli.
Dobra, porozmawiajmy o czymś innym. Jaka u was pogoda? U mnie pochmurno, mokro po nocnym deszczu.

u mnie tak samo, ale ma już dziś nie padać ;D

Elo

U mnie zarąbista pogoda jest ! Słońce świeci, ale i tak temperatura jest idealna nie za ciepło, nie za zimno :)

u mnie pochmurno, ale nie pada i oby tak zostało;)

siema własnie u mnie Vezyr jest i stwierdziliśmy, że do wymiany sa membranki :/

no to tragedii nie ma;p