Aha, dzięki ; D
Już to widzę :D Marcin taki mega bełt na szefa a potem osuwa się i zasypia :lol:
Dobra, spadam sie ogranac i po flaszke ;D Trzeba coś kupic ;]
ja właśnie przywiozłem dinka po przeglądzie;)
w rybniku pogoda, a u mnie deszcz- masakra!
W Rybniku pogoda? Ta, pogoda, ale jaka? Leje...
jak wyjeżdzałem z Rybca o 15.to nie padało!
Ja byłem z psami o 15:30 to padało.
o 15.30 to już prawie byłem u babci na placu;p
Do Raciborza się jedzie pół godziny? Ile tam jest km?
w zależności od trasy, koło 30km.
Dziś jechałem nową trasą, koło wodociągów w rybcu, a wylatuje się koło cytryny na raciborskiej-Bomba;D
Br3w W tych lusterkach coś widać? mają pełną regulację? Na pewno będą mi pasować?
Jaki dzwon i sprzęgło, może bym wymienił, bo chyba podejdzie do tego mojego śmiecia.
Sv - tak jak już odpala to na maks obroty... to o jeszcze sprawdzić?
weź na gg napisz
Jutro 8:30 cisne do płocka moją turbo skodą :mrgreen:
Postaram się osiągnąć spalanie 5.5l/100km
Mało to prawdopodobne jeśli będę musiał wyprzedzać tiry.
br3w to jedź za tirami 80-90 :D Mniejsze opory powietrza, mniejsze obroty-mało spali :D Ja może jutro KOS-a odwiedzę :D
Przejeżdżałem koło salonu i zobaczyłem pięknego Zipp'a Tops'a w nowym malowaniu za jedyne 2499zł. I tak pomyślałem Sobie że sprzedam Quantum'a gościowi który pytał mnie się czy go chce sprzedać za 2000zł i tak pomyślałem że kupie Tops'a bo tak praktycznie na co mi skuter 2T, ja nie jeżdżę szybko, trzymam się 45km/h i na co mi spalanie 3,5l/100km jak mogę osiągnąć 2,5l/100km. Oczywiście chciałbym zainwestować w jakiś tuning. Nie wiem, pożyje zobaczę, ale nic nie powstrzymie widoku pięknego skuterka za 4000zł a mianowicie Zico Simpli, jak go widzę to choćby Factork'a przejeżdżała tylko że w innym malowaniu.
To 4T wsadzisz cyl 63ccm lub 72ccm i Ci spali 3,5l spokojnie.Zostaw Quantuma i tyle, po co Ci nowy?
Vin wrote:
(...)na co mi skuter 2T, ja nie jeżdżę szybko, trzymam się 45km/h i na co mi spalanie 3,5l/100km jak mogę osiągnąć 2,5l/100km. Oczywiście chciałbym zainwestować w jakiś tuning.(...)
A ja znowu Cię nie rozumiem, zaprzeczasz sam sobie...
Br3w, nie odpisałeś.
No widzę się już jeden cwaniaczek na forum pojawił-oczywiście kozaczek przez neta.No niestety Vin napalił się na kilka skutów i nie wie który wziąć :D
Cześć.
Vin, ty mnie rozwalasz tymi swoimi postami... :roll:
Założyłem ZX'a i Rox śmiga ! Nareszcie jakoś się jeździ, bo na serii wytrzymać nie mogłem... Teraz jest w miarę ok.
A no coś tam widać. Ja mam straszne wibracje w skuterze to widziałem podwójnie xD
Regulacja jest tylko w pionie, w poziomie ustawiasz sobie odpowiednio je przykręcając.