A u mnie trochę słońca, najsik :D I przynajmniej 30 stopni nie ma, normalnie marzenie pogoda :D
Cześć panowie,
Ernest05 - Jak najbardziej, kampanię ze 2 razy przeszedłem (całą) a poszczególne misje nawet więcej :-P
Niestety, u mnie pogoda jest okropna, coś jak u qaz-a, ściana deszczu, bez specjalnych widoków na poprawę...
TheVill // FenixxPl
Prognoza ICM'u mówi, że po 14. ma się to zmienić- zobaczymy.
Kask i kurtke wezme sobie do babci, jak się poprawi to wsiąde w pociąg i pojade po moto.
A mi komputer chodzi od 8.00 rano i ściągam Sobie Age of Empires III - 4 pliki są do ściągnięcia, ograniczenia są duże jak *** bo prędkość pobierania to 70kb/s a każdy plik ma 400MB. No ale cóż, ważne że za darmo.
U mnie słońce i chmurki, ciepło jest, idealna pogoda na skuter :mrgreen:
wszytsko podokręcane jak należy nawet zaizolowałem dla pewnosci i czekam na naładowanie aku i zobaczymy czy będzie chodził
A co Ci znów się zepsuło?
Witam.
Spałem od 21:30 14 godzin.
U mnie nie pada, ale słońca też nie ma.
Graliśmy wczoraj (głównie w nocy z przedwczoraj na wczoraj) u kumpla na XBOX 360. Grałem drugi raz w życiu w Guitar Hero, a rozwalałem wszystkich nawet jak ja miałem poziom trudności Medium, a oni Easy :D
złom :/
to samo po przykręceniu wszystkiego, nie odpala, po wlaniu wachy do cylka raz załapał ale to tak, że cały zcas na maksa obroty :/ potem już nie odpala, co za złom. i co teraz? gaźnik dopieor czyściłem, może nie wyczyściłęm? albo elektryka coś...może ta cewka dupna :/ ale iskre daje ładna....
Zanieś go do jakiegoś mechanika, niech Ci go zrobią.
no nie mam co robić
chce być mechanikiem to musze sam kombinować
Nie wiedziałem, że chcesz być mechanikiem ;)
To rób ;)
Kos- jak mówisz że jak odpali to ma obroty na maksa? hmmm U mnie wtedy łapał lewe powietrze jak tak miał :)
U mnie słońce było i 25 stopni. Ja już na bank do końca sezonu bez moto ;/
Tłumik i gaźnik już zdemontowane [*]
Chce ktoś gasbox malossi. Zawór membranowy wario, dzwon, sprzęgło, pas?
Lusterka łezki czarne?
Termometr S6 wstawię sobie do moto nowego jak bd miał 8)
Zlałem też wachę ze skutera i wlałem do auta. Zostaje spuścić olej z przekładni i płyn chłodzący. Ehh...
Czuje się z tym okropnie :cry:
Czemu to robisz?
Ile za gasboxa? Ile za sprzęgło + dzwon, to 107mm ?
ile za lusterka?
Ile za zawór chcesz?
Gasboxem też bym był zainteresowany :P
Lusterka 20zł
Gasbox 80zł
Dzwon 107 120zł
Sprzęgło 107 100zł
Zawór ci nie podejdzie raczej SV :P ale za niego 35zł
Sprzęgło i dzwon nie mają nawet 100km przebiegu.
Mam dość tego sprzętu, tej skarbonki bez dna. Nie mam już pieniędzy by w to się bawić. Nawet nie bd miał czasu bo matura zaraz. Zrobię se A przed lub po zimie a potem jakiegoś bandita poszukam.
A szkoda bo mam taki problem... Jak zdejmę filtr powietrza to mi zaczynają spaliny lecieć od gaźnika :evil: I chyba to jest wina zaworu,przynajmniej tak mi sie zdaje.
Dzwon bym też kupił tylko jak każdy mam problem z kasą :/
No to zawór musowo jak ci spaliny idą gaźnikiem.
Siema, wrocilem ;D
Dzisioj ida na 18-stka a jutro prakty ! kurwa mać xD
Ale będe zdombardowany jutro ;/
Ale nie bede duzo pił..
Mhm, aha już Ci wierzę ;)