erni a po co?
Patryk- sory zapomniałem że szukasz skutera na zarobek :P
Sory , zapomnialem.
Nieraz slucham, dla mnie kozak ziomek .
A teraz spadam .. odezwe sie kiedyś może :P .. najwczesniej w sobote pewnie, a najpozniej to nie wiem.
3majcie sie panowie, elo !.
ja słucham mtz henek prosta forma ostr tede redmika apis bacior makler i o kims zapomniałem ;p
Macca squad ma fajne nutki :D
No ja tez się zwijam. Nara :*
Noo kozak, kozak ;p. Teksty rozpierdalają ;d.
Idę spać, dobranoc ;].
Kos: PO przywaliłem nim o "krawężnik" z kamieni i lekko mi się wygiął ten uchwyt przy cylindrze, ale imadłem wyprostowałem oprócz tego porobiły się wgniecenie takie małe blisko połączenia z cylkiem oraz zgubiłem uszczelkę i śrubkę, a takowych nie miał w zapasie. Do pojechałem do Płocka po uszczelkę, śrubki i żeby przy okazji mi założyli zx'a, niestety majster mi powiedział, że te wgniecenia zakłócają cyrkulacji spalin i nie bd miał mocy i polecił mi pewnego ślusarza. Jutro do niego się wybiorę...
aha no sponio ;D
Siema i pozdro ;**
Patryk, 3m sie ! ;* XD
Się ostrożnie pod takie rzeczy podjeżdża erni ;D
Tyle tłumików tak poległo a nikt się na tym nie uczy.
Mam już kupców na tłumik i gaźnik. Chce ktoś kupić lampę led z kierunkami za 70zł?
Nadkole do F-acta, RY-8, wariator, sprzęgiełko, dzwoneczek, nowy pasek praktycznie.
siemacie;D
właśnie wróciłem z rybca- nowego shreka nie polecam tymbardziej w 3D, za to opłaca się iść na pizze w da grasso, ale więcej nie biore dużej z dziewczyną na pół-tego nie da się zjeść;p
Patryk, powodzenia!
Gra ktoś w baattlefielda Bad Company 2 online
ja nie
Lukas, właśnie się zastanawiam nad tą grą tylko, że offline. Fajne to ? :P Póki co przechodzę GTA IV i powiem, że spoko gra tylko jestem ciekaw przy ile procentach kończą się wszystkie misje...
A grał ktoś w Age of Empires III albo Need for Speed Most Wanted? Bo ja szukam na necie żeby te gry jakoś pobrać za free, ale zawsze pisze że musisz wysłać sms o treści... No ale dobrze że chociaż CS jest za free.
Jak ściągać to tylko przez P2M ;>
Masz www.haszkod.pl potem ściągnij sobie moorhunata lub ygoowa w zależności co będziesz potrzebował. Skopiuj hasha i hasło, pójdź na rower jak wrócisz będziesz miał ściągniętą grę.
Na stronie masz instrukcje więc tam szukaj jak coś, chyba, że nie znajdziesz to może Ci pomogę.
Edit: Zapomniałem dodać, że pierwsze 10 "strzałów masz za free, potem musisz coś zuploadować, zapłacić albo założyć kolejne konto.
Jeszcze jak na haszkodzie nie będzie o ufs.pl jest spoko.
Panowie, jaka pogoda u Was?
U mnie słońce przebija się przez chmury.
U mnie leje non stop.
u mnie za oknem ściana deszcze i tak od nocy.
a miałem dziś moto odebrać z przeglądu- chyba sobie daruje.