OT ŚLĄSKI!

Wiecie jak trudno się myje szyby w garażu który był robiony dla malucha 8O
w sobotę jadę do Płocka a konkretniej znów Maszewo Duże. Pogoda ma być dobra w weekend a więc się cieszę że nie będę jechać w deszczyku ;D

Jeszcze nie wiecie jak to jest jechać 100-110 a cię jeszcze wyprzedzają a tu taka fontanna wali ziomkowi spod auta :lol:

Nie no ja w to nie wierzę... Rok temu oddałem do naprawy moją Vistę i jak ją przywiozłem od naprawy i podłączyłem to się włączyła i zaraz wyłączyła a teraz po roku czasu podłączam ją i wszystko działa - normalnie gites majonez! Już nie mam Visty tylko XP SP3 bo jak ją dałem do naprawy to mi gościu to zmienił. Niż to odkryłem to miałem 8 letniego kompa XP SP1. Chodzi rewelacyjnie, 2,1GHZ, 250GB na twardym dysku i 2GB RAMu.

Zdrzemnąłem się. Od razu lepiej ;)

Panowie odpaliłem Typhoona ;) chyba mały problem z gaźnikiem mam, postaram się dziś to zrobić, raz odpalił musiałem wlac pod swiece wache i od razu zgasł a arz odpalił i gaz pełna pizda choć nie dawałem gazu w ogole ale to pewnie przez to, że zgubiłem śróbki od mocowania pancerza w gaźniku :mrgreen:

śrubki od mocowania pancerza? Jakiego pancerza?

Elo Panowie :P.
Noi jutro zabieg ... :|

Patrykk wrote:

sugerujesz sie jakimis bzdurami wypisanymi gdzies na drzwiach od kibli .

Małpy słuchasz? ;d

Patryk trzymaj się będziemy z tobą ;]

Powiem wam że wydzwania ktoś do mnie ostatnio, a właściwie puszcza sygnały co mnie zaiste wkurza. Jak się jakiejś podobam to niech to w inny sposób załatwi 8)

Mogę mieć tylko przypuszczenia że to laska z Dni i Nocy coś chce. Może wyprać mi ubrania?

Brew proszę Cie napisz na gg 11984847 mam problem ze skuterem

A co ja kurna ekspert? xD

Ja potrzebuje wróżki by wiedzieć kto do mnie dzwonił. Jak co to niech pisze ;D

KOS masz forum tutaj, to pisz :D

tia. zobaczymy jutro :mrgreen:

A ja dziś koledze pomagałem wymieniać gaźnik na nowy w Sr-ce Di-Tech która była przerobiona na gaźnik tylko ten co koleś wczesniej wsadził był za duży bo 19mm miał :D I Sprzęt non stop się zalewał :evil: Ale teraz po wymianie na serie z Sr idzie jak burza 90km/h spokojowo :D

Vin, a jaką masz kartę graficzną, w ogóle czytając Twoje posty o tematyce komputerowej odczuwam, że praktycznie nie zwracasz na nią uwagi...

Dzieki Brew :P

Benelli 491 sobie kup, fajny skuter ;)

Jezeli to do mnie, to nie ma opcji ;p.
Benelli sie ciezko sprzedaja. wiem z autopsji .

No właśnie, Patrykk powodzenia.

Jutro najprawdopodobniej oddam zx'a do ślusarza...

Patrykk, na wczesniejszej stronie pytalem czy Małpy słuchasz?

erni a po co?