Właśnie przyczytałem maila z SHIMA z wiadomością, że dostałem się do tych testów rękawic;D jestem z siebie dumny;p
No to gratki ;D
Kolega zdawał w Ostrołęce na A i tam mają Romety :twisted:
Kolega chce wbić 1 a tu mu ta dźwignia odpadła :lol:
Odholowali go jakoś i na drugim pojechał xD
ostro;p spiąłbym się gdyby mi się moto na egzaminie zaczęło rozkładać;p
ide na spacer, bo zamule na dobre;p
mam pytanie, jak się chce zarejestrować w tym klubie fly shima, to przy rejestracji pyta o kod produktu, co podać, wpisałem 185 bo taki znalazłem w necie i nic :?
A ja Sobie w domu siedze i mi się nudzi. Czekam tylko na info od mojego sąsiada który zastanawia się czy kupić mój skuter bo na razie miał wydatki.
jak sie zastanawia to nie kupi, zawsze tak jest :P
Vin i ciekawe co kupisz jak sprzedasz swojego?Ja to się nudzę, wróciłem z dworu i akurat zaczęło padać :D
U mnie leje od 5 dni o.O
siema chłopaki, brew co Ty kupiłeś tą skode? sorry, ale nie jestem w stanie wszystkiego tu czytać :oops:
Vin - ja bym śmigał quantumem na razie, chyba, że dużo daje ten facet.
mam nadzieje, że jutro przyjdzie cewka do piaggio ;) jeżeli nikt mi nie da 2 kafli ani nikt mi nie zaproponuje nic fajnego zadbanego to zostanie i przez zimę bede spędzał cały czas w piwinicy picując go tak jak spędziłem cała wiosne i początek lata na picowaniu roweru ;) moge wam dać jutro fotki przed i po modyfikacjach ;P
O KOS a co będziesz w nim picował tak konkretnie :D
Cześć panowie,
qaz - Też dostałem :-D Aż mi się humor poprawił, bo przydałyby mi się nowe rękawice, stare Probikery już raz spleśniały, no i swoje już mimo wszystko przeżyły :-D
Jestem ciekaw kiedy paczka z tymi Shima przyjdzie :-]
U mnie w sumie cały czas pada/leje, aż szkoda gadać, nigdzie się przejechać nie można, a prognozy też nie specjalnie napawają optymizmem...
TheVill // FenixxPl
A ja se na spacerku byłem i 2 zupki chińskie kupiłem :D Nie ma jak odchudzanie, imprezę można zacząć :D
Siema wrocilem ;D
Cholera jasna. ! W cylek nie chciała wejsc XD to trza było rozwiercic ;D
Wszedło, ciul pierscien pękł, dobra mam jescxze jeden.
Oo fak. nie mamy uszczelek. Kolega jutro dorobi z tektury. ;]
Nie czepiać sie ze z tektury, pełno od nas jezdzi na tetkurze XDD
I chodzą do tej pory ! xD
Tektura i silikon i jest gyt ;D
No to jutro coś pokombinuje ;]
Hehe ciekawy pomysł ta tektura :D Nie no to już z azbestu czy czegoś lepiej :D
A ja jutro z rana jade do kolegi Sv-ką pomóc mu składać silnik w Jet-forcie :P Zatarł go wcześniej jak wymieniał uszczelkę jakąś i przy składaniu nie podłączył wężyka od oleju xd
Z azbestu?!
Widziałeś w jakich kombinezonach przychodzą ściągać go z dachu? A Ty jeszcze chcesz go ciąć...
EDIT:
"Ryzyko wchłaniania włókien azbestowych występuje podczas pracy z minerałami azbestowymi oraz podczas kruszenia i obróbki produktów azbestowo-cemetowych. W roku 1997 zakazano wprowadzania na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej azbestu i wyrobów zawierających azbest, produkcji wyrobów zawierających azbest oraz obrotu azbestem i wyrobami zawierającymi azbest."
Da sie dostac jeszcze jakos do tego testu tych rekawic? bo ja nie mam zadnych ;p .
Chyba lepiej z jakiegoś dachu takie coś wyciąć niż z tektury :D Co ty trwały materiał, tylko trochę szkodliwy dla zdrowia :D Wiesz no taki nieduży kawałeczek to jeszcze nie problem :D Mam go trochę na podwórku :D I żyję jeszcze.Wiesz no jak się dach cały rozwala to i pył jest, więc różnica :) Chociaż najlepiej normalną uszczelkę kupić :D Btw, Ty Marcin znowu cyl zmieniałeś?
Ja tam nie toleruję robienia kaszany / prowizorki .
Dla mnie uszczelka to uszczelka ! Powinna być wykonana z takiego materialu, jaki jest zalecany .
No nieraz trzeba zrobić prowizorkę :D