OT ŚLĄSKI!

Ale nie w swoim moto , chyba, ze ewentualnie na sprzedaz jak juz cos :P

Prowizorka często okazuje sie najtrwalsza :D
Niby pod jakim względem tektura i silikon są złe?

ja w sumie mam 2 komplety rękawic z Adrenaline i sobie chwale, ale nie pogardze kolejnymi;) w końcu test to test.
Ciekawe co to będą za rękawice czy krótkie czy długie...zobaczymy
ja już potwierdziłem;)

Jak Chcesz sobie jezdzic na tekturze i silikonie , to sobie jezdzi, czy ja Ci bronie ? ;p .

Ja tam bym nie szczedzil pare groszy na normalna, prawdziwa uszczelke i tyle.

No Marcinek już kasy i pracy do Simpli władował, to niech chociaż na uszczelce oszczędzi :D Tektura no wydaje się być kiepskim pomysłem, ale skoro mówi, że jeżdżą, to chyba da radę :D

A uszczelki do cylindrów o niskiej pojemności robione są z prasowanej celulozy, czyli tektura trochę towotu ew. sylikon termo. i gyt :)

Sama tektura watpie, ze dala by rade, z silikonem na pewno lepiej, ale tak czy siak jest to wg mnie kijowy pomysl .
Moim zdaniem na moto sie nie oszczedza .

E no szacun, chińska technologia :)

qazwsxedc - Ja też potwierdziłem, a rękawice się przydadzą i to bardzo, mam nadzieję tylko, że dostanę jakieś długie, no i w miarę porządne, bo skuter to skuter, ale na moto to już nie przelewki, jak dobrze pójdzie, w sobotę jadę ZZR-a oglądać.

Patrykk - Chyba nie, konkurs skończył się jakoś w poniedziałek chyba, nawet tutaj na głównej był news o nim.

TheVill // FenixxPl

Aha ;pp . No to szkoda , trudno .. jak bedzie potrzeba to kupie sobie 8)

No bo nie mam kasy na zjebane uszczelki na allegro zamawiac i czasu tracic, wytnie sie z tektury nawali sie sylikonu i bedzie gyt ;]
Jeszcze musze kupić sprej do wydechów i polamować.

Wolalbym kupic uszczelke, a wydech pomalowac kiedy indziej, ale jak wolisz 8)

Wydech zardzewiały jak wydech u malucha który stał rok w wodzie xD
Cholera, w erze tak drogo ! Przy wymianie fona.. przy abo 95 czy 75zł fon 1000zł ! Ja piernicze, nic ciekawego z fonów.. Jedynie vivaz albo xperia ;/

Znowu żeś kupił gówno cylinder i nie wchodzi :roll:
Możesz mieć ode mnie za dychę dosłownie za durną dychę czyli paczkę malborasów :evil:

http://allegro.pl/item1163847183.html co 125 to 125 :P

Vin ja mam windowsa 7 64 bitowego praktycznie to samo co vista może jedynie przy instalacij nie trzeba serwic packa 2 śćiągać

Nie chcialoby sie komus?.
Ja juz strasznie dawno na biegach nie jezdzilem, tak wiec sie oduczylem ;d.

Dokladnie - http://allegro.pl/item1164626747_aprilia_rs_50.html

Marcin - h*j Ci pomoże uszczelka cylek-wydech z tektury ja już to praktykowałem. KUP uszczele na allegro, wspomnisz moje słowa.

Ja myslalem, ze chodzi o uszczelke cylek- glowica, albo cylek- karter.
Jezeli chodzi o uszczelke cylek-komin, to jak ktos chce zrobic z tektury to pozdro.

Cześć.

Vin, ja mam również Wid 7 64bit. A co chcesz o nim wiedzieć ?

Arcio, jeśli chodzi o lapika to napisz do Fenixx'a on Ci pomoże w wyborze. (ale rym xD)

Patrykk, ile Ty masz lat ? 16 ? (tam mi się kojarzy, bo chyba pisałeś test gimnazjalny, jeśli się mylę to mnie popraw). Nie lepiej kupić jakąś 125 ? Przynajmniej troszkę więcej mocy...

Kurde, muszę zx'a oddać do ślusarza, a nie chce mi się jechać do Płocka. Dobrze, że starego wydechu nie sprzedałem młodemu (może pamiętacie go, ma Rox'a 07r.). Czy u Was też tak od mniej więcej 3 dni taka badziewna pogoda jest ? Bo ja już wytrzymać nie mogę tej zimnycy... (biorąc pod uwagę, miesiąc jaki mamy).