Fenixx - skąd ja to znam :P.
Chcialem tą SRakę oglądać, bo wyglądała dosyć ciekawie i za mały hajs, to się sprzedała w mrgnieniu oka.
Katana stała na allegro parę h i też poszła ; p.
A ja na razie ogladalem dwie padliny ^.^.
Z tym, ze na razie stopuje troche, bo w piatek mam zabieg, tak więc leciutko tydzien-dwa nie dam rady niczym pojezdzic ; / .
Moi czepiali się troszkę przez pierwszy sezon jak miałem vapora, ale to za sprawą tego, iż miałem 13 lat :P.
Patryk jak już będziesz na etapie kupowanie auta to przestrzegam cię przed Fabiami z silnikiem 1.2 HTP, największe zło jakie jest w tym samochodzie, niestety sam ten nieszczęsny motor mam ;/
Fabii na pewno nie bede kupowal ; pp.
Na pierwsze auto raczej cos skromnego , jezeli nie dostane kwadrata ;p (audi 80 ) , czyli siena/palio/golf III/bravo/lanos/astra I etc ;p.
Na druga fure, ale to zapewne po technikum juz cos w dieslu moze octavia, albo a4 ;p.
Ja się poważnie zastanawiam nad Modyfikatorem Plus albo Liqui Moly CERA TEC
i jeszcze kurna się rozchorowałem no ja pierniczę :evil:
pies jebal ta pogode, pierwszy dzien od dwoch tygodni mam wolne od pracy i pada :x :x a hornet juz nie pamieta jak sie jezdzi :cry:
Ta pogoda też mnie już dobija ale DJ Remo pozwala mi o niej zapomnieć.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Remigiusz_%C5%81upicki spoko;)
A ja sobie czytam menshealtha (Zajebista gazeta), i znalazłem przepis na pizze, ale inny niż te które stosowałem. Sprawdziłem go. JEST ZAJEBISTY!!!
Jeśli ktoś będzie chciał to później napisze. teraz obejżę sobie Dziewczyna z sąsiedztwa i lecę chyba na rower bo się rozpogodziło O_O
Dziśiaj policja mnie złapała że za szybko skuterem jechałem mendy miały radoche pokazywli mi filmik a dobrze że tylko 150 złoty a chcieli zatrzymać dowód rejestrcyjny miałem tylko 79km/h tak mam nauczke że bez prawka A nie jeździc tyle a chcieli mi zabrac dowód rejestracyjny ale ich ubłagałem także odradzam wyczynów na skuterku
Siema wrocilem ; D
Łukasz, ulala, ile jechałes ?XD Widzisz, czasem warto spoglądac w lusterka i czasem jezdzić spokojniej ;D
A mendy były w tajnym woźie tajniaki jebane
To to mendy xD
Dobra jo cisna odpala㦠moplik ^^ Bo zech dzisiej kupił szpilka ^^
Pozder, wbije wieczorem to powiem co i jak ;]
Ty synku lepiej żebyś chodził piechty dla zdrowia xD xD xD 8O Ma ktoś z was Windows'a 7?
Tak to jest jak się w lusterka nie patrzy :D Ja patrze cały czas, to mnie nie mają jak zgarnąć :D Nawet tajniaki :) Ale co tam, kiedyś mnie złapią :) Hmm co by tu porobić, pogoda nie za dobra ??? ;/
Ja to zawsze wypatruje, Meganek, Mondeo, Vectr, Superbów i jak jestem w Płocku to Sabba :P
Robimy zakłady czy będzie chodzić? xDDD
U mnie Octavia Passat Vectra głównie, ale po wiosce jeździ Astra 1 i 2 ale nie mają radarów akurat Ci :D A tak to jak auto podejrzanie wolno leci za mną czy coś to też się przyglądam :D
No zainstalowałem tego ojca chrzestnego i powiem wam że spoko gierka. Wciąga trochę :P Zaczynałem grać o 12 a skończylem teraz...
Fenix- Ja gram w Grida i powiem ci że jedna z lepszych gier wyścigowych w jakie grałem ;)
Ja zawsze jak mi jakiś samochód siedzi na tyłku to zawsze schamowanie Sv-ki do 45km/h jest :D Nigdy nic nie wiadomo.. hehe
No też tak robię :D Oho na skutery.net kolejny durny temat "Witam" i post "jestem Dawid" no nie mam pytań.
Tam ostatnio same takie rzeczy, normalne to jakiś odsetek, dla tego ja czasami traktuje to jako demotywator :lol:
a ja dopiero teraz wróciłem do domu jak rano wyszedłem- moto mam na przeglądzie- nie ma co robić- pełna zamuła