ja jestem bardzo toleracyjny, ale bez przesady, gdy w Twojej wypowiedzi liczba wulgaryzmów jest bliska liczbie normalnych słów!
3 wulgaryzmy są.
Przeciez przewazie jak pisałem nie dawno i nafaszerowałem moj post takimi bluzgami ze miazga, Qaz normalnie odczytał i wypowiedzial się.
A dzis ?
Moze ktoś ma dzis zły wieczór ? :X
Panowie, piwno na wieczór i spokoj ;]
Policzyłem xD
~20% wypowiedzi to bluzgi :mrgreen:
Ja naliczyłem 4 8)
Brew, czyli uchodzi to za normalnegop posta ? typu post wueskowy ?
Marcin, nie mam złego dnia ani wieczoru.
Poprostu staram się Ciebie zmobilizować żebyś troche zaczął wreszcie szanować język, którym się posługujesz.
Po za tym, trochę to źle o nas świadczy, jeśli ktoś tu wchodzi i to czyta.
Qaz, kazdy sie moze wkurzyć ;(
Dobra, nie będe matoł i Was przeprosze.
Przeraszam za moje zbluzgotany text w którym sie wyraziłem dosyć bezwładnym językiem.
Przeprosiny przyjęte, ale żeby się to więcej nie powtórzyło;p
Jak się wkurzysz to użyj w wypowiedzi jednego, soczystego kurrrwa i to styknie ;D
Brew już Ci wymierzył kare! ;D
Dobra, cisne na Tv. Dobranoc ;**
xdd
ja też ide spać;)
Spokojnej!
dobry demot ;p.
brew - fajna fabia ;p.
mi sie marzy taka czerwona w kombi z fajnymi alu i przyciemnianymi szybami ;p .
Dokładnie taką jak opisał Patryk jeździ u mnie ksiądź;p
Chyba kupię Sobie laptopa bo mój 8 letni XP już powoli zaczyna odmawiać współpracy. Znacie jakieś dobre laptopy do 2500zł z dobrych firm (Asus, Aser, Samusng, Toshiba)? Musi być porządny bo 2 lata temu matka mi kupiła procesor z LG i oprogramowaniem Windows Vista i mnie szlak trafił bo co 2 tyg w naprawie był i h*j mnie strzelił i odkupiłem od gościa starego XP którego teraz mam i się o wiele lepiej sprawuje.
Post mi zniknął. :/
EDIT:
Jednak nie, pomyliłem tematy :D
EDIT(ten post ;)):
Witam.
Leje niestety, mam nadzieję, że przestanie, bo dzisiaj jedziemy na ognisko do kumpla. Pierwszy raz rodzice pozwolili mi jechać w taką "daleką" trasę (10km :/).
brew-fajna psinka :D Mój wujo ma podobnego.
arcio- ja tam nigdy nie mówie gdzie jade i ile km od chaty :P Poprostu mówie że jade do kumpla czy gdzieś tam i tyle. Na początku jak zrobiłem karte to musiałem się spowiadać gdzie jadę a teraz to juz starsi przywykli :D
Grał ktoś może w grę Ojciec chrzestny bo nie wiem czy mam instalować?
Gra nawet fajna ale mnie się takie gry nie podobają.
Cześć panowie,
Ja to mam pecha, dzwoniłem wczoraj w sprawie 2-óch moto, CBR-ki F3 i Suzi RF600R, do gościa od CBR-ki koło 12 (południe) i mniej więcej wyglądało to tak:
-Dzieńdobry,
-Dobry,
-Ja w sprawie tej CBR-ki z Allegro,
-Oj, przepraszam, 15 minut temu ją sprzedałem.
-....
No nic, nie załamując się, wróciłem na Allegro, znalazłem piękną RF-kę, kilka kilometrów ode mnie oddaloną, no więc szybki telefon (18 była):
-Dobry,
-Witam,
-Miałbym kilka pytań, w sprawie tej RF-ki, którą na allegro pan wystawił.
-Aaaaa, to już nieaktualne.
-...
Takiego schiza złapałem, że przez cały wieczór się śmiałem, i powtarzałem ciastko, karmel, czekolada :-D
No nic, ale w poszukiwaniach nie ustaję, może akurat będę miał coś więcej szczęścia? :-D
Niestety, teraz u mnie jest nielicha ulewa, ale co ciekawe, mam dziś ostatnią lekcję angielskiego, aż uwierzyć nie mogę :-P
Do Golfa nowe opony kupiłem, Fuldy, oj, dobrze się te laczki drogi trzymają.
Co do gier, ostatnio się z GRID-em bawię, uwielbiam ligę japońską, choć jest to odrobinę brutalne, bo na driftach AI osiągają jakieś 100-200k punktów, u mnie koło 1-2mln :-P
Br3w- Pies ciekawy, ja mam akurat Yorka, Kłaczucha, taka mała kupa futra :-P
Hmmm, ciekawych macie rodziców, moi czepiali się tego gdzie jeżdżę, przez chyba pierwszy miesiąc, potem tylko krzywo zerkali na dość szybko rosnący przebieg Vitalki :-P
TheVill // FenixxPl
Nie no mi ojciec nie pozwalał do Wawy i po większych ulicach, a jak mu matka powiedziała, że byłem za Wisłą (czyli o wiele za daleko) to mówił "czemu nie powiedziałeś, byś do dziadka skuterem jechał".A najbardziej się zdziwił jak 65km w jedną stronę Romkiem kumpla zrobiliśmy :D I go troszkę zatkało, jak mu powiedziałem, że Kingway nabił 11000 kilosów :D Ale cóż, dziwny nieraz jest :D
Moi się dalej czepiają, już rok minął :/ Mam 3050km.
Ja mam 2 Sznaucery Miniaturowe ;) I kota, znalazłem w lesie :D
Sv, ja mam takiego kumpla w Rydułtowach, Kamil się nazywa i jak ja się pytam rodziców "Mogę jechać do Kamila?"(bo i tak by się spytali do jakiego) to wiedzą gdzie i jak daleko. A oni wiedzą gdzie on mieszka, bo on jest moim kumplem jakieś 10lat (jeszcze przed przedszkolem :D )