fuck .
O minute mi zegarek na kompie spoznia . fuck :roll:
http://allegro.pl/item1152341693_skuter_elektryczny_e_max_90_s_100_km_koszt_1_zl.html - lol jaka cena za takie coś.
Lol jakie padło :D
U mnie śie przejaśnia ale co chwile jakieś chmury
Tego e-max-a przede wszystkim masa zabija, zauważcie, że waży 150kg, a np. taki Bet&Win bodajże 120 waży, a ma dość mocny silnik...
No i ten zasięg jest odrobinę naciągany, bo przez ostatnie 20km nie pojedziesz szybciej niż 15-20kmh, bo baterie się wyczerpują :-P
A potem czekać te 4h, zanim się w pełni naładuje to też niezły paradoks.
Co do sk.net, temat był poruszany już multum razy, to co mogę ja dodać, to to, że powinniście zobaczyć ten portal 3/4 lata temu, gdy i ja zaczynałem (konkretniej, moja pierwsza rejestracja tam przypadała na 29 kwietnia 2006) totalnie inny portal, Sebastian był moderatorem, odpowiadał w 3/4 tematów, Rafała też dało się w co drugi dzień niemalże zobaczyć na portalu, ale jak to w jakiejś piosence było "To było i już nie wróci".
TheVill // FenixxPl
Ja tam jestem na s.net od 2009-09-29 16:05:28 ;)
Skuter na przeglądzie. Dzisiaj przed 17:00 można go odebrać, ale odbiorę go jutro, nie chce mi się znowu deptać 6km. Cena: 170zł o.O. Taniej trochę.
http://www.szpila.pl/?salon=&id=147
Ja lipiec 2008 gdzieś, ale wcześniej też siedziałem bez konta :D
http://otomoto.pl/peugeot-vivacity-100-M2052549.html
Nawet tani, czyż nie?Przydałoby się już prawko A :D I kupić jakiś skuterek szybszy.Ogółem idzie dostać części do Speed-a 100, Vivacity 100 lub Runner-a 180 czy tak nie bardzo?
Ja pamiętam początek jak męczyłem ludzi czy keeway ma nicasil czy żeliwo xDDD
Smuggler ci wszystko ściągnie tylko cena jest pod znakiem zapytania :D
Dobry wieczór ;D
Co do simpli to zajbeiscie zajbeisty z wyglądu i konfortowy, ale silnik to hujnia jakichg mało. Kłantum od wojka od mojego kumpla ma przejebane 10500 km i były wmieniane tylko 2 cylki ! Nic prócz tego sie nie spierdoliło, a moj ma 5700 i kurwa więcej stoi niz jezdzi !
A to z tym zaciskiem to miałem troszke problemów, ale oddałem na serwis, wpuscili kleju i przykęcili i jest gyyyyyt ;D
Pamietam jak raz w drodze musiałem przykręcac - własno dorabiany imbus ^^ To była frajda.. jedziesz i nagle iiiiiiiiiihaaaaa.. stoisz ^^
Panowie, zapraszam do wpisywania się do naszego klubu na motostat ;D
Arcio, Ty też jeszcze nie jesteś wpisany!
Już się zameldowałem ;]
Pozdro arcio 170zł za wymianę oleju w przekładni :|
Vezyr wrote:
Ja lipiec 2008 gdzieś, ale wcześniej też siedziałem bez konta :D
http://otomoto.pl/peugeot-vivacity-100-M2052549.html
Nawet tani, czyż nie?Przydałoby się już prawko A :D I kupić jakiś skuterek szybszy.
robić A tylko po to żeby jezdzic skuterem 100ccm ? :lol:
Brew, u szpili to standart- może i dobrze robią, ale ja bym tam sprzetu nie oddał, bo rozrzutny nie jestem jeśli chodzi o hajs.
A nie pisałem wam xD jak kolesie z Akcent'u rozdawali autografy to jakiś ziom mu buchnął zegarek i uciekał drąc się mam zegarek xDDD
No to zapewne zapamięta ten koncert.
Bakus wiesz no nie mówię koniecznie o tym, ale by mi starczył i 100 na początek :D A teraz to i tak hajsu nie mam, zresztą by mi rodzice nie pozwolili na taką pojemność, nie wspominając o prędkości i oszukiwaniu w dokumentach :D Dla ojca Kingway musi mieć blokady (i miał, ale zdjęcie 10 sekund mi zajmowało), teraz jak moduł kupiony nowy to powiedział "że mam blokade podlaczyć" no nic wysmialem go za to i mowie ze sie nie da to sie wzburzyl ;D hahaha zal i tyle po Wawie 45 jezdzic to samobojstwo :D A tak to sobie legalnie polatam jak bedzie A, ale najpierw trzeba auto kupic :D Zawsze przeciez bedzie mozna i Runnera 180 kupic- 7 sekund do 100 to juz mi starczy :D
br3w wrote:
A nie pisałem wam xD jak kolesie z Akcent'u rozdawali autografy to jakiś ziom mu buchnął zegarek i uciekał drąc się mam zegarek xDDD
Gdzie był koncert? Hahah, to chłopaki z Włoch na pewno byli oburzeni. 8)
Z Rumunii.
Wreszcie odebrałem plastik! ;p
A sorki, pomyliłem się :P Na s.net gościu się zastanawia czy kupić Routera Bassa od kolesia który zrobił nim 3700km a ten skuter jako nowy został kupiony w Tesco za 1599zł - ja bym się nie zastanawiał, nie wziąłbym go w życiu.
aha