A bo ten Jabolek od początku gdy zarejestrowałem się na s.net mi dowalał. Sam FennixPl przyznał że szykuje mu się urlop.
Z tego , co widzialem, to nie tylko Jabolek nie sapal do Ciebie miloscia :P.
Wkoncu jakis powod mieli .
A bo wkurzało ich te moje filozofowanie na temat Quantuma. Jabolek nie lubi Quantum'a dlatego dogaduje, bo myśli że ma markowy skuter i jest lepszy. Gowno prawda, każdy skuter ma swoje zalety. Mój np. nie spala 6l paliwa tak jak od Jabolka.
Ehh co to się na tym skutery.net porobiło, kiedyś było lepiej ;/ Quaz pamięta, KOS, Marcin te czasy, a teraz to już krucho się porobiło :D Vin-ja w Hondzie mam 2 bębny i tylne koło da się spokojnie blokować i nie ma strachu z hamowaniem, trzeba umieć jeździć :)
Prawie 1100 nabitych postów i to wszystko na nic. Bezsensu.
A konkretniej o co Ci chodzi?
Vezyr , a o mnie to juz zapomniales? :P.
Jestem na s.net od 2007r ;p.
http://moto.allegro.pl/item1164672181_suzuki_katana_50_lc_1999r.html ? ;p
No właśnie też mi się coś kojarzyłeś, ale na wszelki wypadek nie pisałem, stwierdziłem, że się upomnisz :D Ta Katanka dość ciekawa, tylko koszty rejestracji dolicz no i ten przebieg 10 tysięcy to jakaś kpina :D Ale myślę, że i tak warto, oby prosty był :D
Bo kiedyś nie byłeś Patrykk tylko PatrzyczeQ ;)
Mam taką prośbę, nie róbcie tu burdelu nie wspminajcie o s.net. albo wspominajcie ale nie pieprzcie mi o jakiś jabolkach których nie znam. Zresztą Vin nie ekscytuj się tak tym s.net bo przez pare lat tam siedziałem, ale Ciebie jakoś nie mogę skojarzyć, nie wiem jak reszta.
PatryczeQ nie no to jasne że pamiętam :D Nie no kiedyś Vin'a to nie było na tamtym chlewie :D Ale teraz jest skuterowo.com, więc git ;P
Vin to jakis mlody ziom, nie ma nic wspolnego z prawdziwa elita s.net ;-).
Kurde co do tej katany to nie wiem .. jakby byla pewnosc, ze ja sie zarejestruje bez problemu , a z tymi wadami to mysle, ze ogarnąłbym to bez wiekszej lipy .
Zarejestrowana w pl , sprawna za 2-2,2k by byla warta nie ?;p.
Ty ty ty ty tu mi to nie pajacuj :P Skutery.net jest istnieje od chyba 2001 roku a ja jestem na skutery.net od 1,5 roku więc i tak już mam staż.
Jakbyś ładnie odpicował to i za 3 koła byś frajera znalazł ;) tylko najlepiej na jakiejś wsi zabitej dechami :)
Czyli nie mam powodów aby go kojarzyć, dobrze nie będę miał wyrzutów sumienia. Powiem wam, że chwilami brakuje mi takiego OTu Śląskiego gdzieś z 2008 roku...
Noi co w zwiazku z tym, ze masz staz 1,5 roku i 1000 cos tam postow ?.
Myslisz, ze zabawy forumowe i udzielanie sie w dziale ' nasze skutery' to wszystko ?.
Glowny kruczek jest w tym, aby ogarniac tematy zwiazane z tematyka forum ( w tym wypadku skutery ) i rzeczowo, celnie udzielać rady użytkownikom mniej zaawansowanym od Ciebie .
O tobie chyba tego nie mozna powiedzieć ?. Jakos nie pamietam, abys blysnal ?. Czyz nie mam racji ?.
Ja tez sie nie znam na skuterach, ale mialem pelno wiadomosci na pw , gadu od uzytkownikow . Prosili o pomoc , gdy mieli jakis problem .
Tak wiec Vin ... odpowiedz sobie sam .
Aha i zebysmy sie dobrze zrozumieli - kto pajacuje , ten pajacuje . W tym wypadku akurat to jestes Ty .
Lukasz- no jakby nie bylo, to w tamtych czasach byl to wortal skuterowy o najlepszym klimacie . Jakies sqtery, mielochy etc. sie chowaly, ale teraz padl na leb . Szkoda .
Kiedys tam sie wszyscy szanowali , wiadomo byly nieraz jakies spiny , ale to pojedyncze przypadki .
Pamietam jeszcze jak w 08r jakas Ninka czy jakos tak sie do mnie dowalala, jakies buziaki mi wysylala etc. Lol :roll:
Ja nie siedzie non stop na zabawach typu Skojarzenia itp. bo to się nudzi. Ja wchodzę na działy Jaki skuter wybrać albo Ogólnie o skuterach i pomagam ale powiem wam szczerze że i tak choćby nie wiem jak pomagał to skutery.net się już nie da uratować.
Znaczy się ja na s.net wbiłem chyba w 2007 roku, wcześniejszej historii nie znam. Ale wiem, że jakoś wtedy zaczynało powstawać odłam s-i.pl bo s.net zaczynało się sypać, wtedy stara elita odeszła. ale i tak trzymało to jeszcze jako taki poziom i nawet mi się podobało, jednak z czasem było coraz gorzej ;/
poluje na e65;p
Nie wiem czemu mi się w podpisie obrazek nie ładuje.