http://www.youtube.com/watch?v=BRhE2Wda6hI&feature=related
chodzi bajecznie :)
http://www.youtube.com/watch?v=BRhE2Wda6hI&feature=related
chodzi bajecznie :)
no o tym ;p.
ale nie gadaj, nowy kupujesz? :D
No to fajny :D
Tylko dosyć drogi jak na chińczyka. Tyle kymco nie kosztują..
Co Wy ;p .
Ta ja i Keeway :P .
Nie kupilbym keewaya po aprili i kymco ;d.
Syn Kolegi taty chce to kupic ;p.
Ja tam bym to chciał :) chociaż za tą cene można mieć baardzo zadbaną dt lub sende :P
Ten Keeway ma fajny wydech.
100x wolalbym Sende od Keewaya :P.
Za ten hajs juz by byl konkret stan i rocznik .
Dosyć fajny motorek, ale nie kupiłbym chińskiego motorka za 6500 po Tajwanie za 5000 ;) Co prawda 5000 za dwuletni, ale co tam :D
Kumpel ostatnio kupił coś takiego:
Malaguti Drakon. Sprowadzany chyba z Włoch.
Potem kopnął w szafkę czy coś, złamał palec i nie może jeździć :D
Patrykk wrote:
100x wolalbym Sende od Keewaya :P.
Za ten hajs juz by byl konkret stan i rocznik .
Nie przesadzaj, Keeway jest dobry. Zawsze możesz się przesiąść na chiński skuter z Tesco:
Lol lukasz 548 takich rzeczy to mnie na spawalni nie uczyli :D Mi jakoś te wszystkie DT, Sendy i reszta nie podchodzą zbytnio, wolę skuterki.Aczkolwiek ten Router to tak nie za bardzo ;)
Vin - Ja w przeciwieństwie do Ciebie jezdze w miare porządnymi sprzętami i nie przeiadam sie z Qauntuma na Simpli :roll: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Hahaha, no i co z tego. Uwierz mi że Simpli lepsze niż Quantum. A po za tym jakoś nie bardzo mnie ciągnie za używkami.
Ciekawe z której strony :D Zacznie Ci się sypać jak Marcinowi to zobaczysz.
Ja na Twoim miejscu kupilbym Routera z Tesco za 1799 .
Nie bedziesz musial brac tyle kredytu, a router lepszy, bo tanszy i mniejszy = bardziej zwrotny .
Patrykk wrote:
Ja na Twoim miejscu kupilbym Routera z Tesco za 1799 .
Nie bedziesz musial brac tyle kredytu, a router lepszy, bo tanszy i mniejszy = bardziej zwrotny .
Ta, a po 3 dniach mi pasek napędowy się urwie. Dziękuje bardzo.
A w Simpli odleci zacisk, zabezpieczenie sworznia, pasek pompy oleju albo cos w ten desen. Jednak wolalbym, zeby mi sie urwal pasek napedowy , niz zacisk tarczy ;p.
Nie będe jeździł jakimś Routerem który ma dwa hamulce bębnowe - zabić się można.
" Zamienił stryjek siekierkę na kijek " .
I radzę Ci na przyszlosc - nastepnym razem nie dogaduj, bo jestes wielki Pan przez internet, a potem ' żądasz ' bana dla userów, którzy mają z Ciebie pojazd, a właściwie to im się nie dziwię . :P
Jezeli uwazasz, ze Simpli jest dobre, to zapytaj Marcina , zobaczymy czy podzieli twoje zdanie :mrgreen: