OT ŚLĄSKI!

Vin, ile Ty masz lat?
Po to odeszliśmy z tamtego forum, aby nigdy więcej o nim nie słyszeć i nie rozmawiać. Ogarnij się, albo kliknij "wyloguj".

Aż się chyba tam zaloguje po raz pierwszy od x czasu, i sprawdzę chociaż skrzynkę pw...

Co Panowie powiecie o tym 'wsiowozie'? ;d

http://allegro.pl/item1147362188_opel_calibra_za_nieduze_pieniadze.html

Qaz, już jestem ;)
Brew, napiszę Ci co mi zrobili na przeglądzie jutro (mam taką tabelkę w książeczce gwarancyjnej).

Ehh... Nic się nie zmieniło, poza tym, że większy burdel. Logowanie na bb3 nie połączone z wortalem, poczta wortalowa z pocztą bb3 również.
Na bb3 nie można się zalogować z nagłówka. Szata graficzna wciąż nie zestrojona...

Brak słów...

Co gorsza jeszcze ktoś bezcześci nasz legendarny ot.

A teraz wracając do skuterowo.com ja bym powrócił do tradycji ze starego forum, że aby pisać w śląskim trzeba mieć pozwolenie.
Taka moja propozycja. Dziś mi się nasunęła na myśl. Oczywiście spowodowane to było pewnym bodźcem zewnętrznym. Ale jako, że sam niestety nie jestem Ślązakiem, nie będę tutaj robił zamieszania.

Osobiście myślalem, że nie trzeba będzie wprowadzać żadnych zasad;)

Cos czuje, że mówiąc "regulamin" macie na myśli żeby Vin przestał pisać, prawda?

Tiaa ;]

Arcio co jest wpisane to wiesz :twisted: a co robią to inna bajka.
Opowiadałem to wiele razy. Odstawiam skuter, ziom mówi przyjdź za godzinę. Przychodzę po 10-15min a skuter zrobiony a 90zł nie ma. Co on mógł zrobić poza wpisem do książki i zmianą oleju :?: Filtr nie był czyszczony od nowości jak go otwierałem czyli 7tyśkm :!:

Chłopaki grali na Dniach i Nocach Szczytna ;]
http://www.imprezyszczytno.pl/
Jamal, Golce, Afromental, Maryla blah blah blah....

nerazzurri wrote:

Vin, ile Ty masz lat?
Po to odeszliśmy z tamtego forum, aby nigdy więcej o nim nie słyszeć i nie rozmawiać. Ogarnij się, albo kliknij "wyloguj".

Dobra nie wiedziałem, nie będe już o tym gadać bo wszystko tam się spieprzyło. Tylko FennixPl tam jest z modów i nikogo więcej 8)

Nie uwierzycie, dziś gadałem z ziomek, który jechał bet&winem nad morze- w jedną strone coś 800km, bo musiał omijać niektóre drogi, żeby wszystko było na legalu.
Trase se rozłożył na dwa dni. Pierwszego dnia zajechał do Poznania-spał u rodziny, a drugiego już do Świnoujścia.
Większość rzeczy wysłał sobie w paczce Pocztą 2 dni przed wyjazdem.
Jak dojechał rzeczy już na niego czekały. Tak samo rozplanował powrót.
Według mnie typ jest mega hardcorem! Że mu się chciało!!

Nom, ja też tak myślałem że jak bd miał moto i gdzieś bd jechał to rzeczy kurierem albo pocztą wysłać ;D

Fajna przygoda, mi na przykład takim skuterem i w miłym towarzystwie chciałoby się ;p.
Mój największy wyczyn - 120km w jedną stronę Colibrem ;d.

Jesteś hardcorem :D
Ja bym czymś z czego plastiki odpadają na dziurach (opowieść Łukasza.8 o swoim kumplu) tak daleko nie pojechał :D

Najlepsze jest to, że ten koleś podczas tej drogi prócz lania wachy i dolewania oleju nic nie musiał przy tym skucie robić.
Sprzęt ma z 2007 roku- jest pierwszym właścicielem- po powrocie na blacie ma ponad 19 tyś przebiegu- jakiś czas przed wyjazdem założył nowy pasek, rolki i sprzęgło i to jest wszystko co zrobił w tym skuterze.
Jestem pod wielkim wrażeniem.
Zapomniałem dopisać- jechał całą tą trasę z dziewczyną.
ale szczerze przyznał, że drugi raz by nie pojechał, ale tylko i wyłącznie z powodu stanu dróg i zachowania kierowców- ponoć na trasie nie przekraczał 60km/h.

tak na marginesie- jeden z moich ulubionych demotów:
http://demotywatory.pl/1145034/Melanz
mój dziadek, póki żył, też opowiadał mi o takich imprezach;p

Qaz, to jest Polska, tu się pije! ;)

Artur, zgubił plastik boczny, a wcześniej odpadła mu lampa, ale w porę się zorientował i zatrzymał. Co do plastiku, to już nigdy go nie odnalazł xD

W sumie kumpla od zakończenia roku szkolnego nie widziałem, później dzwonił chwalił się, że dostał się do szkoły tam gdzie chciał...

Muszę go chyba odwiedzić.

Panowie z jakiej sieci się numer zaczyna na 720 :?:

Lampa mu odpadła?! o.O

Brew, jakiś CenterNet...
http://www.fajnenumerki.pl/numery.html

br3w, +

Łukasz, czym on jeździł??
Brew, szczerze, nie wiem, ale może to Plus? ;p