Mi to nie musi strasznie głośno grać, bo raczej zależy mi na jakości, a to seryjne radyjko i głośniki firmuje Blaupunkt, więc raczej taka zacniejsza firemka;p
Yhy, ja szukam jakiegoś radia z fuuuuull regulacją bassy i wzmocnienia dzwięku.. ale nic do zacnej ceny nie widziałem.. Prócz mojego Dewaoo xd
wiesz, jest takie nie drogie Sony, a całkiem dobrze grające.
Miałem takie na pogon, ale szybko się sprzedało.
Soniaki mają mega dobry tuner radiowy, że nawet jak wykręcisz bagnet anteny to wszystko chyta.
A jakby ktoś potrzebował bagnet anteny, taki na długość 34cm i taki nie za dużo gwint to też mam na sell;p
przed wypadkiem jeździłem bez anteny, a jak robili mi auto to mi dali nowy, więc dlatego mam dwa;p
Aha, a jakie to radio z soniaka ?:D
http://allegro.pl/item1151657815_sony_cdx_gt33u_cdx_gt33_u_promocja_auto_hi_fi_w_wa.html
takie jak to, przodek miało minimalnie inny, bo ja miałem egzemplarz z 2008roku, a te już jest nowsze ;) no i te moje nie miał usb, tylko miejsce na jack'a, także mp3 można było podłączyć, nawigacje czy cokolwiek ze źródek dźwieku.
Qaz- pisalem, ze do 300zl max, a nie do 700-800-900 :P
wiem, wiem, Patryk;p
ale ja to tak na marginesie napisałem;)
Jak to by nie było na cito, to mógłbym zapytać zioma co handluje czy by czegoś nie miał fajnego w takiej cenie, Patryk.
A powiedź jak się skończyła ta sparwa z tym typem z allegro- bo miałem sie już w rybniku pytać i zapomniałem ;p
Nie wiem :P.
Nikt sie nic nie odzywa ,a troche juz minelo od tego czasu ;d .
a co zrobiłeś z tymi fonami?
sprzedalem zlomy juz dawno :P
Qaz, no fajne jest ! ;D
Fajny wzmaciacz 4x45w ;>
Ale ciekawe czy daje zajebisty bassowy dzwięk o mocnym pierdolnięciu ze az drzwi buczą xD
widze, że u Ciebie tak jak u mnie- nic nie poleży;p
gdzieś po połowie sierpnia bede sprzedawał mojego samsunga, bo mam wymianę z abonamentu i planuje wejść jeszcze raz w samsunga, ale tym razem w Wave'a, a za mojego też dużo nie bede chciał- jakieś 400zł, a ten telefon wygląda jak nowy- w listopadzie będzie miał rok- gwara, wszystko jest.
dobra, narazie ide spać;p
Narazie;D
Marcin, uwierz mi- daje!! ;D w soniakach jest zajebisty equlizer!
Qaz - Ja telefony szybko niszcze , tak wiec nic drozszego jak 250 raczej max nie chce .
A teraz ide w kime, na razie !.
Qay, musiał bym je przetestować xD
huehue ;D
Cholera, szukam po necie mojego radia z daewoo i nima @_@ Takie stare jest ? haha xD
Mam takie pytające pytanie zapytaniowe.
Mam te radio z Dewu i pisze na nim 2x25w. Czy jak wpierdole wiecej glosników to sie nic nie stanie ?
Siema
znalazłem właśnie na necie coś ciekawego i chciałem się spytać czy to jest prawda bo mi się wierzyć w to nie chce :D
Koleś napisał że można tym jeździć na kartę motorowerową lub dowód co o tym myślicie ? :D
http://allegro.pl/item1150456463_microcar_virgo_ligier_aixam_motorower_zarej_k.html
Pozdrawiam
Można czymś takim jeździć ma karte, ale stówkę to wyciągnie tylko z przepaści;p
A jeśli wyciąga 100 to teoretycznie nie jest na kartę :P
skuter któy wyciąga teoretycznie więcej niż 45km/h też nie jest motorowerem. porozmawiajmy o praktyce...
Ta mała pojemność, a duża moc to downsizing jak by co :D (chyba nie pokręciłem nazwy) w sumie ciekawe, ekologia niestety się kłania.Ale dzisiejsze silniki nie umywają się w trwałości do starych, np Mercedes W123 (beczka) podobno pierwsza poważna awaria średnio po ponad 800 tysiącach :D I jednak prosta budowa, wszystko w garażu mogłeś, a teraz?Dupa blada :D Łukasz, 6 weidera może dobre, ale mam trochę na brzuchu do spalenia :D Jeszcze sobie ocet jabłkowy kupiłem, może coś da :D