Stary.. koles Cie zapewnia, ze wszystko bangla, jedziesz 90km , wydajesz hajs, tracisz czas, a tam taka lipa.
Mozna sie zdenerowac. Nastepnym razem jak bede dzwonil i sie umawial, to malym druczkiem ' jak bedzie zlom, to albo oddajesz hajs, albo zbierasz szczene ' .
Patrykk - Nieźle... Co do tego zwrotu kasy za podróż, dość często spotykana sprawa, tylko oszuści tego nie lubią :-] I nie małym druczkiem, a w rozmowie przez telefon, uprzejmie powiadomić, że jeżeli skuter będzie nie w takim stanie, jak w opisie, to będziesz domagał się takowego zwrotu.
Ja napisałem do Sebastiana, by w końcu rozdzielił działy naprawa i tuning, bo powoli z tego robi się masakra... Do tego co ciekawe, dalej nie odebrał Nerce uprawnień moda... (A Nera zgłaszał to już ponad tydzień temu...)
Podoba mi się Suzi RF-ka z okolicy, no i ZZR-ka z 1999r się w bdb cenie pojawiła, trza będzie oba obadać.
Panowie, ja też wolałem diesle póki się nie przejechałem golfem VI z silnikiem 1,4 TSI o mocy 140KM i skrzynia szóstka- bajka! Ciągnie lepiej niż diesel od dołu no i nie ma tego momentu kiedy po przekroczeniu pewnych obrotów przestaje ciągnąć. Z takiej pojemności taka moc, a spalanie między 5 a 6L/100km. Jeśli ktoś będzie miał okazje się przejechac- polecam. Teraz wchodzi do VW nowa jednostka 1,2 TSI o mocy 105km i w skrzyni też 6-biegowej- może to być ciekawa propozycja jeśli chodzi o ekonomie.
qaz - A słyszałeś o tej nowej fiatowej 900, Multiair, mającej 105km? Ciekawy silnik to musi być. A co do 140km z 1,4 to też rzeczywiście ciekawe, mi tej 6 brakowało na autostradzie, to prawda.
Patrykk - To trzeba było się odezwać, chętnie bym się nawet z tobą tego Jogiego przejechał zobaczyć, znajomy nad nim myślał :-P Ale potem oczywiście podesłałem mu cytat z twojej wypowiedzi, i zasadniczo ostudził swe zapały :-]
Fenix, co więcej ten silniczek fiata ma być produkowany chyba w Polsce! Ogólnie ostatnio widze straszny postęp w tych silniczkach benzynowych, ale doładowanych- według mnie super sprawa- bardzo dobre osiągi przy super ekonomi- o to właśnie chodzi. Oczywiśnie nie brakuje wad- turbina czy sprężarka nie lubi jazdy miejskiem- ze względu na kiepskie chłodzenie- efekt uboczny doładowanych diesli i benzyn- oraz częste zapalanie i gaszenie- tego nie lubią te silniki.
Powszechnie wiadomo, że po jeździe autobahną albo chociaż trasę po zatrzymaniu się NIE WOLNO takiego silnika gasić od razu- trzeba dać mu te chociaż 2 minutki na schłodzenie turbiny.
A ja mam golda i nie narzekam xD Chciaz przydało by sie w goldie full wyposazenie. Fotele na knefel, podgrzewane oczywiscie. klima taka wypasowa, komp pokładowy, szyber i jakies dojebane audio ;d
Siema! Wróciłem przysmażony jak naleśnik, jeszcze nigdy nie widziałem tak ciepłej wody w Bałtyku.
Vezyr szóstka jest hardkorowa jeśli się ją dobrze robi.
Na wyjeździe było by wszystko git gdyby nie to, że wróciłem ze straszną oponą... Jak się zobaczyłem cały w lustrze to się załamałem. Musze sobie jutro opracować jakąś dietę z menshealthem i ćwiczenia. Myślę, że bez szóstki się nie obejdzie. Jutro się zważę, ciekawe ile przybrałem o_O. Nawet nie wiem od czego, przestałem pić zieloną herbatę i mi się metabolizm zmienił chyba.
Marcin, fotele na knefle- fajny bajer, ale ile razy w życiu go użyjesz;p grzane fotele- to już co innego- rodzice mają to w audi, ja w golfie nie mam- w zimie super sprawa, bo działają o wiele szybciej niż ogrzewanie. Klima jakakolwiek to wesług mnie już wypas;p ważne że wali zimnej a na szyber dach nigdy nie chorowałem, a dobre audio mam- seryjne radyjko na 2 diny z dumnym wyświetlaczek i MP3/WMA oraz do tego 6 głośników, ale zainstalowane TYLKO w przednich drzwiach.
Qaz, tak racja ! :d Ja w golfie mam jakies 2 głosniki z przodu tylko ;/ i mam radio z Dewao @_@ xDD Niezle przypierdala na max bassy ! Kurna... Ale radio 2x25w ;/ Jak by było inne radio jakies co idzie w pizdu bassy regulować to odrazu głosniki na tył wyjebane i to na tyle ;d