OT ŚLĄSKI!

Jak chce się człowiek kulturalnie napić, to niech moto odstawi do garażu czy tam auto, idzie do pub'u, kupi sobie dupne Tyskie w kuflu, a potem drugie- wróci spokojnie do domu piechotą albo taxą i wszystko gra. Cała impreza wyjdzie Cię 2 dychy.

10zł piwo 15-10zł taxa xD
a jak ktoś kurzy to 10zł faje /xd

nie trzeba kurzyć!

Ja mam tak ze jak pije piwo to musze zapalić, taki jakby dodatek do piwa. Albo nałóg? @_@ xD

Marcin, słyszałem o odruchu Pawłowa?? inaczej zwanym odruchem warunkowym?
no to poczytaj o tym i potem będziesz wiedział dlaczego do piwa "musisz" palić- nie ubliżając Ci...a sam sobie przeczytasz;p

A ni huja z tego wiem XD
Jak gaz nie napisze to ja nic niewiem xDD

poporstu zachowujesz się jak pies, którego testował Pawłow, weź to kurwa porządnie przeczytaj to będziesz wiedział!!

Kurwa, miałem to na biologi ! xD

Niesamowite xD

Marcin, czy Ty jesteś typem takiego człowieka "jakim mnie Panie Boże stworzyłem takiego masz", żadnych wewnętrznych ambicji, chęci progresu itp.? Wszystko mi podajcie, nic mi się nie chce, itp.??

Cześć panowie,

Widzę, że troszkę biologii do OT wprowadzacie tym razem? :-D

Doszedłem do wniosku, że samochodami - benzynówkami nie jeżdżę, jakoś mi to nie pasuje, jak ma jeździć na 95 to moto, bo je się miło kręci po obrotach, a w samochodzie bardziej jakoś pasuje mi ten dieslowy kop przy 2-3k obrotów :-]

Vitalce wybiło już 3k km na Airsalu, jak na razie chodzi nieźle, odpukać, a wam jak się jednoślady (nie skutery, ze względu na Bakus-ia) sprawują?

TheVill // FenixxPl

Kurwa, wczoraj miałem tak chujowy dzień, że ja pierdole.
Przez dwa gwoździe w oponie nie zdążyłem odebrać prawka, spóźniłem się 10 minut o.O Do tego ortodontka wyrwała mi zamek, który przykleiła we wtorek do odsłanianego zęba. O tyle dobrze, że nie będą znów mnie od razu ciąć, tylko za jakieś 3 miesiące. Twierdzi, że dzięki temu zabiegowi ząb powinien się trochę przybliżyć i następne cięcie będzie dużo mniejsze. A na koniec dnia złapała mnie gorączka - 39 stopni. Powoli puszcza, ale dalej jestem osłabiony.

FenixxPl, ano wprowadzamy ;) Skuter spoko. Ja mam 3k km na seryjnych częściach zrobione, wypadałoby na przegląd pojechać, będę musiał wracać autobusem, bo nie mam jak inaczej wrócić :/ No jeszcze mogę na nogach, ale to by była jakaś godzina.

W samochodach wolicie benzyniaka czy diesela? Ja wole diesela bo mniej spala, moc ta sama ale za to uzyskuje ją przy niższych obrotach.

"moc ta sama" w turbodieselu może i taka jak w wolnossącym benzyniaku.Porównaj turbo diesla z turbo benzyną a także diesla bez turbo z samą benzyną.Wtedy benzyna górą.I diesle są droższe zazwyczaj w zakupie i w utrzymaniu to już znacznie.

Moj tata ma dwa diesle i jezdzi dieslami od jakis 15lat i nie narzeka :P.
Oczywiscie dwa turbo .
Ma tez benzynke, ale przewaznie sie smiga dieselkiem.

Co do JOGurta:
Maskara !.
Takiego padla nie widzialem zdecydowanie dawno !.
Kluczykow nie bylo, stacyjka rozwalona, bylo tylko przejscie na krotko .
Kierunki ledwo dzialaly , rozruch elektryczny to juz w ogole.
Porysowany caly, w dodatku po wypadku. Blacha cala powyginana, a ziomek wciskal , ze ktos mu na zlosc robil i wyginal blache tralalala .. a skuter jechal ( o ile tak to mozna nazwac, bo jak chcial to jechal, a jak nie chcial to nie jechal , a jego v-max jaki uzyskalem to 30km/h na drodze odleglosci jakiegos kilometra) na strone ktora chcial. Nie bylo mowy o prostej jezdzie . LOL !.
Myslalem, ze kolesiowi tam wysadze ze dwie banie i żądam kasy za podroz.. no masakra.

A ile chciał za to? Uff, 6 Weidera zrobione, dopiero 2 dzień i siadam ;/

Masakra ! xd
Przehuj, ale pogoda, musiałem dzis w długich spodaniach i dzinsach wyjść @_@

1,9 kafla .
To, ze ja mu tam zębow nie wybilem, to chyba tylko dla tego, ze mialem w miare dobry dzien do poludnia. :roll:

Huheueheue XDD
Patryk, Ty agresorze ! Az sie kurna boje XD