Sory, net mi sie ściął (jakbyś mógł Leszku usunąć byłbym wdzięczny)
Jutro, to...
Reppublica Italia! :>
Mialem jechac 9 sierpnia do slonecznej Italii , ale nie wiem kiedy bede mial zabieg, a wszystko wskazuje na 17.08 tak więc Republica Italia papa.
Hheh ;D
Ja własnie wrocilem w deszczu xd
Kyrva, błyska sie i pada ;x Ale ujnia ! :X
u mnie narazie spokój, ale ponoć cały weekend ma być pogoda z dupy;(
Ojojo, ciulato ! ;x
Kurde.. robić prawko na moto czy smigać bez ;D
Czasem mam takie myśli.. @_@
Tylko rejke wdupić i ubezpieczenie..
w sumie tylko nie chciałbym być w Twojej skórze jak Cię dupną, ale ja też długo jeździłem bez karty;p
Yhy ;D
No bo niewiem kurcze, moto tak na trasie to nie zatrzymują.. Tylko jak ruszasz albo sie zatrzymujesz albo stoisz :D
No ja 2 lata jeżdze tez jeszcze mnie nigdy nie zatrzymali
no wiesz, wystarczy że trafisz na głupią łapankę pijanych kierowców, a coraz częściej robią takie akcje i jesteś w dupie.
Pół biedy jak dostaniesz mandat-5 stów szkoda, ale idzie przeżyć- gorzej jak nadgorliwiec skieruje wniosek do sądu o ukaranie, a wtedy możesz dostać nawet 5 tyś.zł i koszty sprawy- podziękował.lepiej zrobić prawko.
ide w kime. narazie;D
Szkoda zdrowia na jeżdżenie bez karty...
A no. ja jezdze bez karty, oblałem w czerwcu ;x
Jedna osoba z 30 zdala : D
Ale perwa. No ale robić prawko.. do mnie ? Jak ja znaków sie nie umiem zapamiętać.. znać znam je dobrze bo wiem jak jezdzić po drogach. ale chodzi mi o te peirszenswa na tych zasranych rysunkach.. eh. głupota : d
Witam was późną porą :P
Właśnie wróciłem z Dni i Nocy mojego zapyziałego miasteczka :D
Było git poza tym że przyjaciel wziął brata ciotecznego który mieszka w szkoplandzie. Skubany nawalił się w 3 dupska i przystawiał się do powiedzmy koleżanki która mi się podoba 8)
Gdyby nie to że to brat cioteczny przyjaciela to by zrywał skubany asfalt zębami, normalnie taki cham że nie wiem...
Szła grupka osób to coś powiedział to chcieli go sklepać, nawet bym pomógł :twisted:
A teraz życzę miłej nocki ;] pewnie coś koło 12 się ożywię xD a i nigdy się tak nie nawaliłem za 10zł xD
Marcin, gdybyś chciał to byś się nauczył!
Brew, widze że była opcja: Tania bania! ;p
Kumpli niedawno połapali pijanych na rowerach jeden dostał 1700 złoty drugi 900 złoty mandatu i zakaz prowadzenia na 3 lata i śiedzieli na komendzie 24 godziny troche przesadziły pały tylko nie wiem czy nie robili awantury bo dość duże kary nie?
Raczej nie jak jesteś trzeźwy to 500 złoty kary za jazde bez prawka ale to samochodów śię tyczy nie wiem jak to jest ze skuterami
Tyle taka przyjemność kosztuje. Wszystko zależy od ilości promili, do tego pewnie dochodzi obrażanie funkcjonariusza policji :P
Najlepiej kupić Coca-Cole: dobry smak, gazowane, dobre to jest a bez promili.
A jeszcze lepiej mleko, dobre, tanie i z procentami ;D
ta sok pomarańczowy 100% xD