Patryk, k800i. Tak szybko go nie zniszczysz ;)
a ja jade na święcenie pojazdów;D
Vezyr, im mniejsza pojemność tym mniej spalin- ekologia się kłania?
Mi się podobają silnik od Volkswagena bo mają mają pojemność, dużo mocy a małe spalanie - to jest silnik TSI.
Siemano, wstałem xD
Co tam ? :d
a ja już jestem spowrotem z poświęconym moto i już też po obiedzie.
Nie bede ukrywał, że musiałem się wkurwić gadką" bardziej Hugo niż Bossa", bo od urodzenia nie lubię bicia piany- jak Ci się coś nie podoba to weź sprawy we własne ręce,a nie tylko smucić i narzekać- takie ja mam nastawienie.
Br3w, FennixPL albo nerrazurii wejdzcie na s.net i zbanujcie tego Jabolka po ten prostak po raz 10 mnie obraził. Mam tego dość, tak być nie będzie i żądam bana.
3.Niedopuszczalne jest zamieszczenie treści, które ;
a) naruszają prawa osób trzecich
c) propagują przemoc
Jabolek naruszył te prawa które obowiązuja na s.net. Chociaż sam powinienem dostać bana za pisanie pierdół i filozofowanie :P no ale to nie jest złe a on to mnie wyzywa. Bym wiedział gdzie ten kutas mieszka.
Żadać to Ty sobie możesz- co to są jacyś Twoi podchujeszczy?
Win, umiaru troche- Ty możesz conajwyżej grzecznie chłopaków poprosić, wiesz?
Wrocilem z gieldy w Myslowicach.
Ani jednego moto :roll:, a w gliwicach znowu 3/4 handlarzy ;p .
. Bym wiedział gdzie ten kutas mieszka.
a to już można podciągnąć pod groźby karalne...
Patryk, może nie potrzebnie jednak goniłeś s9??
Aha ;D
No to hujnia ;D
Aleee nuudy, zamulam @_@ xd
Bylem na 90% pewny , ze bede potrzebowal hajs, ale jednak tak wyszlo, ze troche nie potrzebnie.
Tzn nie potrzebnie - s9 juz powoli potrzebowalo wkladu finansowego , a ja nie bardzo mialem hajs, zeby mu go zapewnic .
ja jade do babci z obiadem, a potem do laski;D
bede wieczorem- narazie;)
Vin - ogarnij .
Kazdy jeden jest kozak przez neta , a jak przyjdzie co do czego, to wali w gacie .
Jakbys wiedzial gdzie mieszka, to bys zrobil tyle samo, co mozesz zrobic teraz .
Oj Quaz z tą ekologią miało być, że teraz jest coraz ważniejsza :D Niestety coś mi się pomyliło i złe słowa dobrałem.Wybacz i dzięki za zwrócenie uwagi.Vin, co Ty tak przeżywasz?Pozjeżdżaj go albo olej i tyle ;/
Nie macie moze kogos z Gliwic, kto moglby sprawdzic mi SRke ? :P.
Bo ja mam 40 km ,a nie chce znowu jechac na darmo .
Vezyr, ja też mam sporo do spalenia po tym miesiącu wakacji...
Szóstka Ci tylko mięśnie rozwinie, ale oponki nie zgubisz od tego ;)
Ocet jabłkowy? o_O pierwsze słyszę. Ja już powróciłem do zielonej herbaty jeszcze cynamonu kupię i kilka pierdół :P
Czytałem o gościu, prze 8 miesięcy albo rok schudł 120kg :D I to Polak, jadł dziennie ok 800-1000 kcal, do tego ruchu trochę i 3 razy dziennie 2 łyżki octu na szklankę wody.Ja daję 2 łyżeczki octu przed wysiłkiem-podobno wpuszcza on tłuszcz do mięśni i się lepiej spala :D Muszę zacząć biegać, może dziś spróbuję, póki 20 stopni i brak słońca :D Do tego kończę z fast foodem i nadmiarem żarła :D Ale z drugiej strony-po siłce będę musiał tez białko wcinać, więc tak szybko nie schudnę :D A tera lecę do kumpla, ma wolną chatę do piątku, trzeba melango uzgodnić :D Potem wbiję, ciao bambino :D
Ja to mam taki problem, że masy nie chcę stracić, wręcz przeciwnie, ale tkankę tłuszczową by się przydało zmniejszyć :P