OT ŚLĄSKI!

Siema chłopaki ;)

Troche się rozpisaliście xd Coś ciekawego się działo w ot? Co tam u was?

Arcio, Ice nie służy do czaskania po wsi, jakby nie patrzeć, to ładny, zadbany skuter :)

Arcio - lagi, brak klosza, łysa opona..
wiecie co? ta o powiedziała, że tylko przyjaźń bo nic nie czuje do mnie zadnej miety to dziś wnocy mi napisała, żeby wolała żeby było jak wczęsniej, a ja napisałem czy ma na myśli, żebysmy mieli jakies buziaki w usta itp. bez żadnych zobowiązań? to ona odpowiedziała, że cos w tym rodzaju :P

Jeszcze o tyle dobrze, że nie dostałeś całkowitego kosza...

Co że co? haha my się baaardzo lubimy i to nie znajmośc z tej paki ''dziś Cie lubie jutro cos na mnie powiesz to powiem Ci wypierdalaj'' ;)spotykamy sie częęęsto i baaaaardzo lubimy ten czas ze soba spęęędzać.
xd;]

Kurde, chciałem się nauczyć grać What I've Done na Keyboardzie, początek nawet ze słuchu mi się udaje grać, potem znalazłem nuty, chciałem wydrukować i dupa, tuszu 0.

arcio1 - Ja się ostatnio nauczyłem grać większość Nothing Else Matters na gitarze (elektrycznej :-D) do tego stairway którego opanowanie zajęło mi ponad miesiąc i jest satysfakcja :-P

Niestety, drukarka potrafi nieźle zdemotywować od czasu do czasu :-P

Ja lecę na angielski, narazie.

TheVill // FenixxPl

A ja lecę spróbować coś z tym What I've Done ;)

Siema, wrocilem ! xd
I jem obiad @_@ Xd

Jak tam twoje Simpli i jaki przebieg?

Szlag mnie trafia na ten mój gaźnik...

>>>Kupie oryginalny gaźnik od aeroxa<<<

Chyba ludzie się na łby pozamieniali, 130zł za seryjny gaźnik z malagi F12 :evil:

Za marke trzeba płacić :roll:

Vin, wszytsko ok. teraz czekam na srubke do cyla ;D Szpilke o.
I bedzie wszytsko elegacnko ;]

Za tą kasę co sobie wołają to latają Dellorto 17.5mm a nie seryjki :P

Ogladalem tego runnera , co Wam link przeslalem.
Lipa straszna !.

Kup sobie jakiegoś powietrzaka. Ja bym chętnie kupił neosa a to moje coś sprzedał na seryjnych częściach a do neosa wsadził tuningowe.

Ta? czemu xd

Wał , że była za długa linka.
Jak dałem mało gazu, to buczał, a nie jechał , a jak za dużo, to go zalewało i w sumie też nie jechał ;p .

to jakaś totalna padlina!!

No, jakaś miazga xD
Ok, zdupczam spac. jutro oponki do mojego szukam ^^
Jakaś używka w bdb stanie z markowych ;D
Pozdro ;*
Chyba ze ktoś ma takie oponki ? xd