OT ŚLĄSKI!

No lipa , lipa :P

na mnie nie patrz, marcin:p
ja też ide spać. 3majcie się ;)

nie padlina od razu, tylko brak regulacji...ogladałem apke sr z kolęgą to tez taka była.. i nie wział kurde szkoda.

Panowie doradźcie co mam zrobić z moim wehikułem? Bo kolejna stówka odejdzie do krainy wiecznych łowów. Toć to kurna jest studnia bez pie@#%*nego dna :!:

Ja tak samo, sprzedałbym to w pizde i kupił ludixa/zx/agility

Ja bym założył serie Keeway'a.
Ja też lece qimać. pzdr

Kos- Tak. Brak regulacji, a koles, ktory robil w tym skuterze full tuna nie potrafi wyregulowac gaznika do sprzedazy tak, zeby normalnie skuter jezdzil, tak ?.

Nie bede kupywal za ostatni hajs czegos, co nie jezdzi nalezycie ;p.

Postanowiłem sprzęt idzie na części pierwsze jak tylko wróce z Płocka :roll:
Mam dość a to to a to tamto a tu coś strzeli a to nie może mnie deszcz złapać pierniczę go. Szkoda że już OC zapłacone...

nie no ta, to też mi się wydaje pewnie studnia by była, agilka ludix zx <3 to są sprzęty bezawaryjne za 1,5-2,5 k ;)

Kupie sobie coś młodszego na wtrysku ze sprawdzonego źródła albo jakiegoś Neosa. Tymczasem spadam :wink:

no neoski tez fajne :)

Wlasnie wyliczylem, ze wydalem na Kymco od 19.03 do 19.07 (paliwo+oleje+rolki+pasek) 920 zl ;p.

http://otomoto.pl/peugeot-jet-force-bezwypadkowy-zarejestrowany-M2094482.html

Konkretny, ale w moim wypadku nieosiagalny .
Musialby ziom z niego zbic jakies 400zl :roll:

Ta Panna Gilera ladnie wyglada dosyc http://allegro.pl/item1158981364.html .
Ciekawe jaki przebieg / stan techniczny / rocznik ? ;p.

Ide w kime, elo .

Mam zamiar kupić spawarkę inwertorową ale chyba do schowka na kask do skutera nie wejdzie jej wymiary to 380x165x290 waga 9kg jak myślicie wejdzie czy nie?

Patrykk- ten Jet-force jest fajny tylko że to wtrysk (wersja TSDI). Najgorsze co może być.... Peugeot wycofał tą wersje w którymś tam roku :-)

Br3w- najgorsze przy sprzedaży jest to ile pracy włożyłeś w sprzęt i wogóle bo kasa to małe znaczenie... Ja bym nie sprzedawał ;)

To co mam z tym zrobić? Nadaje się tylko do patrzenia na razie bo jest ładny :roll:

Patryk, ten Jet Force może nie miał żadnego porządnego wypadku, ale szlifa na lewą stronę miał.
No chyba, że naklejki POLINI i jakieś LOXA przykleił o tak sobie.

A może wywrotka na lewy bok bo się nóżka złożyła :P jak mi np :roll:

Też możliwe ;)