OT ŚLĄSKI!

Brew, bez obaw- z tego co słychac to wszędzie wygląda to tak samo.

Gorzej jak trafie na ograniczonego policjanta który wie swoje i ma być tak jak on ma we łbie :roll:

może też tak być, ale na to nic nie poradzisz!
Nie ma co gdybać ;D

Qazik, owszem ;D Na dniach kupuje oponke uzywke, bo ta w stanie nieważkości jest ;D

Najchętniej to bym zrobił A i kupił Suzuki GSF 1200 S Bandit,
ach odległa przyszłość niestety. Może pomyśle o takim Dinkopodobnym czymś najpierw. Dobra bo się zaraz rozmarzę do końca :mrgreen:

W ogóle co jest Zicozaurowi i w jakim jest stanie? Jak co to mam oryginalny cyl dla cb za dychę jak chcesz :wink:

Brewol, ja juz mam cyl ino czekom na gwintownik az mi koleść z prakt przyniesie, jutro powinien przynieśc, i bedzie odpalanko ! ;D
Stan ? bez wszytskich plastików ;D Bo do mycia idą, bo syf i malaria @_@

Mój nie myty od jesieni zeszłego roku ma się rozumieć :mrgreen:

No ale w moim to syf. Wyczyszcze go jutro czymś i bedzie gyt.
Odpalanko jutro jak mi przyniesie gwintownik i bedzie gites ;D
Cisne spac.
Dobranoc ;**
xd

A mój musi być czysty na zicher na niedzielę, bo będzie święcenie pojazdów 8)

cieszcie sie chlopaki , ze macie czym jezdzic :P

u mnie też w parafii będą kropić wozidełka- trzeba je ogarnąć i podjechać:P
to napewno nie zaszkodzi;p

I troche szpanu przy okazji :wink:

W niedzielę to ja się przekabacę na widza... Reppublica Italia... :P

Ajjj, ale mnie korci, żeby sobie stamtąd coś przywieźć do czaskania po wsi - jeszcze wczoraj na Ebayu był F12 Phantom '03 w malowaniu Ducati Corse za 200 euro w Genui...

By the way, witam :)

A wracając do tego badania technicznego to przecież idzie to inaczej zagrać: jadę na badanie, wszystko mi tam sprawdzają a jak już niestety dowiedziałem się że mają mi sprawdzić blokady to jak się z nimi nie dogadam, oni mi nie podbiją pieczątki odjeżdżam Sobie po prostu bez pieczątki. Za 2 dni przyjeżdżam ale z wszystkimi blokadami, sprawdzają, wszystko jest, pieczątka i nara. Potem tylko ściągnąć te blokady i gitez i w razie kontroli Policji pieczątka jest.

Majker, Ice'em czaskaj ;)
Vin, jak Ty głupio gadasz. Czytałeś jak FenixxPl'owi sprawdzali?

z tymi przeglądami..to mi dwóch odmówiło, jeden to rzeczywiście miał powód a drugi to za kolor kierunkow. ;P no i musicie mieć dobre opony, lagi, swiatła, kierunki, stop.

Ja mam wszystko dobrze ;) Opony mało zużyte, bo jeżdżę dopiero 3000km, a żadnego palenia gumy czy coś ;)
Kos, Jaki miał powód ten pierwszy?

arcio1 wrote:

Majker, Ice'em czaskaj ;)
Vin, jak Ty głupio gadasz. Czytałeś jak FenixxPl'owi sprawdzali?

Czytałem ale każdy serwis inaczej sprawdza. Dobra, zmieńmy temat. 8)

NIe sprawdzą ci pojemności ani prędkości bo nie mają jak i nie serwis tylko stacja kontroli pojazdów xD

Mam linkę od smugiego :mrgreen:
Trza zrobić, dzisiaj bd śmigać ;d

szkoda, ze Smuggi ma urlop, bo mam do niego sprawe;p.