ja do szkoły jeźdze 35km ;D
Mała różnica ;)
prawie 12-krotna ;p
Piona .
Ej chlopaki , co myslicie o tej runnerce?.
http://otomoto.pl/gilera-runner-sp-M2089985.html
Czesci tuningowe posprzedawac , sprzedac z seryjnymi i jakis hajs by moze byl ? ;p
Zasrany Windows 7. Nawet k800i nie idzie podłączyć...
EDIT:
No ja pierdole. W czytniku MS nie ma M2.
EDIT:
Zostaje tylko odtwarzacz :/
Siema.
Niedawno wróciłem z zabiegu, centymetrowe rozcięcie pod jedynkami i jedna szew. Nie mogę mówić i przejebane z jedzeniem, chujnia ogólnie.
Co tyś miał, że ci musieli ciąć?
Wyciągnie zęba.
Siema, wrcoilem i jem obiad ;D
Super ;)
Było awaryjne hamowanie na mieście, bo ludzie najpierw wchodzą na pasy, a potem patrzą czy coś nie jedzie..
Wiecie co? Skoro mi pisze w dowodzie rejestracyjnym że mój skuter nie podlega badaniu technicznemu, to wale to i nie pojadę na nie. Tak będę się tłumaczył Policji która mnie złapie że nic o tym nie wiedziałem bo w moim dowodzie rejestracyjnym piszę że mój skuter nie podlega badaniu technicznemu.
Zabiorą Ci dowód dadzą kwitek i heja na badanie techniczne.
Vin - Niestety, Br3w ma rację, ja wczoraj byłem Vitalką na przeglądzie, zajęło to może ze 3 minuty, a wyglądało mniej więcej tak:
-Dzieńdobry,
-Bry,
-Przeglądy skuterów robicie?
-Pewnie, włącz pan kierunkowskazy.... OK,
-Światła... OK,
-Daj dowód, Ok, vin też się zgadza, teraz zasuwaj do kasy, 50zł się należy, oni też dadzą Ci dowód spowrotem.
I to było wszystko, śmiech na sali nie przegląd :-P
TheVill // FenixxPl
na przegląd musi pojechać każdy, a nie znajomość prawa nie zwalnia Cię z jego przestrzegania.
Vin, tak na marginesie-musisz mieć taki avatar?
Musiałem się zapytać, bo Twój avatar napawa mnie taką nie chęcią a antysympatią do Ciebie, że głowa boli.
Siema wrocilem ;D
Feni, bo oni tylko chcą kase nic więcej ! ;D
A ja własnie wrocilem z roboty nad moim skutem ;D Lajt jest ; >
a co przy nim robisz? będzie to jeździć w te wakacje? ;p
qazwsxedc wrote:Vin, tak na marginesie-musisz mieć taki avatar?
Musiałem się zapytać, bo Twój avatar napawa mnie taką nie chęcią a antysympatią do Ciebie, że głowa boli.
To śmieszne, ale
x2.
Ciekawe czy ja przejdę przegląd bez zgrzytów :lol:
- do dziś nie jestem pewnien czy rejestracja musi mieć podświetlenie
- migają mi za szybko kierunki xd
czemu wszyscy zamulili? ;p