OT ŚLĄSKI!

br3w ty pilnuj porządku na s.net a nie tu siedzisz :lol:

Powoli mam dość tego burdelu, jeszcze pogadam z Fenixem i zobaczymy co dalej.
Kupiłem sobie niezbędnik studenta :mrgreen:

Siemanko :D Wreszcie u mnie popadało, pada nadal i się ochładza :) Uff... Skutery.net powiadacie?Szkoda już czasu na to, wchodzę tam nieraz i staram się pomóc, ale tylko jakimś ogarniętym :D Dzieci neo się tam zalęgły, niestety :D A tak swoją drogą: też macie jakieś instrukcje, jak wciśniecie "napisz artykuł".Bo może coś naskrobię, tylko nie idzie dodać :/

Cześć panowie,

Sry, że tyle mnie nie było, ale po tej wichurze aż gałąź u mnie na przewody spadła, i miałem tylko 1 fazę w domu, akurat na oświetleniu w piwnicy, co skończyło się brakiem neta, przez ~23 godziny :-P

Ooo, Vin, widzę że i ty tutaj do nas dołączyłeś :-D

Ja sobie w piątek prawko odebrałem, zdjęcie mam w nim szpetne, ale najważniejsze, że są obie kategorie wbite, teraz można w końcu oficjalnie zacząć poszukiwanie moto :-]

TheVill // FenixxPl

S.net się rozpada. Ja tu będe siedzieć. Tu jakiś test skutera jest co chwilę a na s.net bardzo rzadko.

Zgadzam się, to się rozwija :D Ja może dam test swojego, tylko coś z tymi artami nieteges, o może i o Hondzie coś napiszę :D Bo KOS strasznie negatywnie opisał swojego sprzęta, więc trzeba odratować trochę :D No i nie tylko o skutach tu piszą, tak więc nie jest źle.Jeszcze spróbuje może coś o Keeway-u RY-8 kolegi (ktoś tu na Matrixa test czeka, więc może RY-8 się doczeka) ale no cóż zapał mam, a zobaczymy jak z realizacją.Chociaż z treścią niektórych testów na tym forum no nie do końca się zgadzam :D A Fenix, ten teges, jak to z tym prawkiem: ciężko zdać czy nie?Znaczy TheVill :D

Vezyr, u góry jest taki mały, czarny napis "Napisz artykuł". Tam kliknij ;)

Jakiś nieszczęśnik ze s.net kupił Peugeota V-clic'a :lol:
Tak trudno jak wszystko inne, jest mnóstwo czynników, stress humor egzaminatora, ilość żuli i starych bab na mieście.

arcio Bóg zapłać, szukałem tego :D br3w nie no przynajmniej ma chłopak rispekt, że jeździ Peugeotem, a nie Zipp-em :D Swoją drogą ciekawe, ile dał za to :D

Vezyr wrote:

..o może i o Hondzie coś napiszę :D Bo KOS strasznie negatywnie opisał swojego sprzęta, więc trzeba odratować trochę :D No i nie tylko o skutach tu piszą, tak więc nie jest źle.Jeszcze spróbuje może coś o Keeway-u RY-8 kolegi (ktoś tu na Matrixa test czeka, więc może RY-8 się doczeka) ale no cóż zapał mam, a zobaczymy jak z realizacją.Chociaż z treścią niektórych testów na tym forum no nie do końca się zgadzam :D

Ja napisałem test Keeway'a F-act'a 2 dni temu i nie wiem czemu Leszek jeszcze nie dodał tego do testów.

A nic Ci nie odpisał?Może go nie ma.Hmm, w każdym bądź razie ciekawie by było, gdyby 3 prawie takie same skuty były opisane przez różne osoby, przynajmniej różne punkty widzenia :D (F-act, RY-8 i Hurricane, prawie to samo, no może Huragan trochę się różni) Zresztą nie liczy się jakość, liczy się ilość testów :) Nie no mogły by być ciekawe chociaż :D

Testy mają być profesjonalne, co komu po powierzchownym omówieniu sprawy...

Vezyr - Tak jak Br3w napisał, zależy to od wielu czynników, w tym, od humoru egzaminatora, który potrafi być różny, oraz od tego, czy wyrobił on już swoją normę oblanych na dany dzień :-P
Dla przykładu, w Bielsku 30% zdaje na kat. B za 1 razem i 70% na kat A.
Mi się udało obie kategorie zdać za 1 razem, a warunki podczas egzaminu kat. B miałem ciekawe :-P (17 maja, te wielkie ulewy).
Dużo zależy od tego, jak się zachowuje egzaminowany, jeżeli jesteś wyluzowany, spokojny, też inaczej podchodzą do takiej osoby, jeżeli siedzisz, jak na gwoździach, też inaczej :-P
Co do nicka, pisz jak wolisz, i tak reaguję na oba :-P

Hmmm, z tego co zerkałem na allegro, jak na razie mam 4 finalnych kandydatów na moto:
Honda CBR 600 F3,
Suzuki GSX-F 600,
Kawasaki ZZR600,
Yamaha Thundercat.

Wszystkie w rocznikach 1996-2000.

TheVill // FenixxPl

Ja to bym mógł siedzieć tam na placyku i patrzeć jak palą gumę niektórzy podjeżdżając pod górkę :lol: poezja xD

Jak zdawałem to laska wkręciła do odcięcia i strzał ze sprzęgła :D

Ech, CBR'ka 600F, jeden z nielicznych podobających mi się plastików... Ponoć bardzo fajny, niezawodny i lekki motorek.

Vezyr, wszystkie Keeway'e są dobre tylko trochę brakuje im mocy.

Siema Panowie !
Jak jest z prawkiem na moto ? od 24 czy narazie od 18 ? Bo kurna chce iść ! taka 600 mi styka ;d

br3w, a ja oglądałem jak TIRami robią łuk ;d.
Nie ma to jak pół dnia nad wodą w taki upał ;].

Wiecie co... Ale tak wnioskuję... Ja to chyba zawsze będę jeździł włoskimi skuterami. Tajwańskie też są dobre, ja nie neguję... Keewaye w sumie też, choć to trochę inna bajka. We Francuzach średnio odpowiada mi charakterystyka, a w Japońcach zwykle nijaka stylistyka. Za to do włoskich mam mega zaufanie - przekonałem się na własnej skórze, że są mega niezawodne i super się prowadzą. Teraz napaliłem się na jakieś Piaggio Free albo Liberty, tak do jeżdżenia po wsi :) Ech, szkoda, że pewnie nie uda mi się niczego sobie spatrzyć za tydzień we Włoszech...

Odpowie mi ktoś na moje pytanie powyzej ?:D