Przegiolem troche , ze do nastepnego roku :P. Nie bede mogl z dwa tygodnie jezdzic , bo wiadomo , zeby nic nie wpadlo do oka etc , potem legal . Tak wiec gdzies bede mogl juz jezdzic k. 15 sierpnia ^^, a wtedy 2 tyg do wrzesnia , tak wiec wiadomo .. technikum szkola gdzies do 15.30 , po 16 jestes w domu, 1- 1,5h na jakies edu i laska, tak wiec mysle, ze tragedii nie bedzie ;d.
Co do skutera, to nie ma opcji, ze nic nie kupie juz ;p . cos bedzie na pewno ;d.
Marcin, jaja se robisz? Jesteś przykryty kołdrą? Dzisiaj jadę na rower po objedzie z mamą, bratem i siostrą :D A jutro muszę z nim do serwisu jechać. W Symie już prawie 3000. Zaraz przegląd :D . Boszz, 3000 w rok :P
Ja zrobilem 3,5 tys od 19 Marca :P, a dobrze wiemy, jaka u nas byla wiosna - ciagle lało !. :P
Wrocilem z Gliwic- jak to jeden handlarz powiedzial ' tutaj można najwyżej simsona sprzedać :P ' .
Ale ludzie tam są wkurwiający ja pierdole ...
1) Podchodzi jakis Hanysowaty łeb i tekst ' chińskie ? ' mowie, ze tajwańskie , a ten ' ta tajwańskie produkowane w chinach ' i wez z nim pogadaj ... mialem sie klocic , ale dalem sobie siana.
2) Kolo mnie stal koles z Rybca i mial na sprzedaz Kawe ZX9R 99' taka dosyc fajna za 8k;p tylko po szlifie na lewą . Byl z laską .. taka sobie ta dziewczyna, siedziala sobie na tej kawie, az przechodzi jakas stara kurwa zazdrosnica i tekst ' To to jest handel. niech sie jeszcze rozbierze ' :roll: .. dobrze, ze dziewczyna nie slyszala ;p. Jakbym byl z laska i by tak na moja dziewczyne powiedziala, to by miala ladny pojazd;p .
Amen .
P.S. Przejechalem sie na Burgu 400 , roxie po full sporcie i apce sr factory ;d.