OT ŚLĄSKI!

A ja zrobiłem koledze jego tajwański wynalazek - Kreidlera Florett 50 :P Fajny skuter jak na dostanie go w zamian za robotę u ujka na budowie. Trochę będzie się trzeba pobawić przy plastikach, ale nie jest źle. Wyczyściłem mu gaźnik(dysze były w porządku) i wyregulowałem. Trochę za niskie obroty ma, choć ustawiłem wyższe niż odpowiednie przy odkręconym filtrze ;] No ale to się kiedyś poprawi, w sumie nie gaśnie, jest przepaść między tym co jest, a co było.

Koledzy robili audio do Hondy Vision :mrgreen: Półtorejcentymetrowe drzwi od szafki, głośniki wyglądające jak skradzione z muzeum, superproelozajebiste radio Alpine, dywanik samochodowy, wyrzynarka i jazda ;D

Marcinek, dla mnie też nie :P

Majkuś to masz buziaka ;*
:D
Siedze, słucham Energy i pije piwo, nic więcej do szczescia nie potrzeba. Ani kurwa dziewczyny ! :D

Marcin , nie mow mi o dziewczynach, bo mnie krew zajele.
Tez by mi sie piffo przydalo ;p . desperados najlepiej .

a Ty majker nie mow mi o regulacji gaznika :roll:.
caly dzien przy tym gownie, tak to jest z chinskimi padakami .

Patryk, soryy ! Wybacz o wielki KANISZU ! xDDDD
Zimny lech <3 ;D
A kaj kaczka po smoleńsku ? :d

piwka też bym się napił;p

A ja chyba jutro pojade do Gliwic na gielde z kymcostrzalem . :|

wracajac do dziewczyn ;p jak ktos jest chetny popisac to niech pisze na gg^^ 11984847 mam tyci problem chce sie w czyms upewnic :)

Kos, napisz do mnie na GG. mówią na mnie ze ja psycholog w sprawach miłosci, juz 3 osoby mi to powiedziały, jeden synek i 2 zajebiste laski. Masz problem ? Kurwa nie czekaj ino pisz ! 4145208 !! ^^
Ide zapolić na schody, ochlone z ciepla ;]

Hahaha ; d.
Psycholog ws. miłości :P

Jo słuchaj go to laske zapłodnisz przez telefon jeszcze xDDD
Poprawiłeś mi humor dzięki chłopie ;D

Hahaha xd
Jestem zajebisty, wiem ! :D

Ja mam od wczoraj wyjatkowo zryty humor :roll:

O faken maken perwos ! Dlapoczemuż ? : x

Tak sie zlozylo , dlatego nie miej dzewczyny , dopoki mozesz :P.
+ sprzedaz kymczaka ;p.

Czemu nie miej laski dopoki moge ?:D
Sprzedaz kymczaka, to naprawde strzał prosto w serducho ; < Mnie tez by to przygnębiło ; <

Ide spac. Tzn na taras na pare min. ZAJEBISTY wiatr, i chmury tak zadupiają, i te migi błysków. Dobraonc ;**

http://skutery-info.pl/phpbb3/viewtopic.php?f=8&t=3301 ;D

U mnie jak pierdalło przed chwila to nie wiedzialem gdzie jestem;p jeszcze balkon na oścież :P

No jak sprzedam Kymcostrzala, to nie wiem ...

Ale, tak by the way, co Ci zrobią przy tym oku, że nie będziesz mógł jeździć do następnego roku?

Człowieku, skuter to Twoja racja bytu, MUSISZ coś kupić, choćbyś miał dużo serca w zimę w to włożyć :)