:D
Co sie strzeżysz??
jakiś wesołek się znalazł.
Patryk a co to za operacja, ze na moto raczej nie wbijesz?
Ja jutro rano wyjeżdżam nad morze, do Jantaru. Nie planowałem żadnych wyjazdów, ale zabieram się z ciotką i bratem ciotecznym. W sumie codzienna jazda nad staw mi się znudziła, a w te upały bez wody nie idzie wytrzymać.
Okulistyka ^.^
Wbije na moto , ale watpie, ze w tym sezonie .;p Przezorny zawsze ubezpieczony.^^
Siema ! zostałem 1.5h dłuzej w robocie, bo musliemy sprzątac.
Potem majster nas odwiózł bo nie miałem transportu a na busa nie bede czekał godzine(sobota) Wszedłem, nagle pierdolnięcie z JBL'ów z tylca ;D i 120 na prostej krótkiej drodze, 2km w 20sek ;D Czy to ile tam mam xD
Ale jazda. ; D
Siema.
Kupiłem sobie okulary przeciwsłoneczne. Wydałem wszystkie pieniądze :D
Marcin, z prostego działania matematycznego wynika, że jechałeś co najmniej minutę :P
arcio, okulary dobra sprawa- trzeba miec!
Ja swoje ostatnio zostawiłem nad jeziorem, super nie były ale filtr miały i polaryzacje ;/ 40zł poszło :roll:
Byłem na Predators. Od niechcenia można iść. Streszczę wam go, przetrwać za wszelką cenę zabić i wydostać się z planety co ostatecznie nie następuje, chyba będzie druga część.
Pisałem że kocham klimatyzacje? <33333
Klima sux, przez te ścierwo dwa lata temu załatwiłem se gardło i zatoki, te drugie do tej pory dają w kość przy jakimkolwiek przeziębieniu ;] Pomijam korki, bo wtedy faktycznie jako-tako się przydaje...
A tak na marginesie, praca sux...
Caly dzien roboty przy Kingszajsie 4t i gowno z tego . :roll:
Wyczyscilem gaznik , probowalem go wyregulowac, ale sie sukinsyn nie chce.
Do 20km/h muł jak *** , potem idzie lajtowo do 50km/h :P.
Nie wiem juz czego to wina, na stopkach tak samo .. narpiew obroty takie małe mulaste i po chwili ' pizda ' no masakra ...
Siema wrociłem. ;D
Majker - proste działanie ?:D To nie dla mnie ^^
Pojezdzilem sobie dzis kłantumem ;D Skosiłem droge wyjazdową na chodnik przy policji, brak karty i legitki przy sobie. Widzieli to !
Ale odjechali, uff ! a ja posrany ;D
a u mnie jest po deszcze- wreszcie jest czym oddychać!
U mnie kapie i sie błyska ale z daleka.
Soho klimy trzeba też używać z umiarem albo masz skłonności do przeziębień. Jak na dworze jest 35 stopni to nie nastawia się 16 :P
może często wysiadałeś i wsiadałeś lub coś w ten deseń :mrgreen:
ja z klimy korzystam praktycznie codzinnie czy to w auto czy w biurze- zawsze ustawiam na 21,5 stopnia i nigdy nie miałem żadnych problemów.
Inna sprawa- klima musi być czyszczona minimum raz na 2 lata żeby nie zalęgły się w niej bakterie, grzyby itp.
Filtr pyłkowy też ważna rzecz :wink:
Szczególnie trzeba zmieniać jak się parkuje pod chmurką :mrgreen:
Dzisiaj cisnąłem Golfem IV 1.9TDI 110HP ło matko jak to idzie spodobało mi się do miasta automat wymiata nie gaśnie, nie szarpie, szybkie ruszanie ze świateł podczas gdy inni szukają biegów co według mnie jest iście wnerwiające bo przejadą 4 samochody zamiast 10....
No, automat jest spoko, ale jak ktoś lubi pobiegować na sprzęgle to biegowa. ;D
Chyba bd krótko żyć za dużo rzeczy mnie denerwuje 8O