O co chodzi ? :d
Ja wlasnie wróciłem z zapierdalania w robocie, nie było tak latwo ; D
4 razy te same drzwi po 4 kity na całe drzwi. Zajebiscie pieknie ;D z 3 godziny na tym gownie siedziałem, potem jakoś leciało ! ^^
Oo kurwa ! obiad juz se lezy z 10 min a ja sie zaczytalem nad waszymi postami xD
Haha ;) To mikrofalówka ;)
Starczy położyć na słońce, po co mikrofala :mrgreen:
Oglądał ktoś w TVN 24 o krzyżu przed pałacem prezydenckim? Ta babka gadała jak nawiedzona O.o
ale macie temat z pannami :lol:
A jedzie ktoś do Bielska na Operacje Południe (23-25 lipca)?
Oby Bielsko się pozbierało po dzisiejszej burzy do tego czasu.
Ja właśnie wróciłem z Łodzi- Bałuty, Łagiewniki i te sprawy;p
Siemano ;D
Jutro do roboty, ale perwa xD
ja jutro mam wreszcie chyba spokój tzn. chyba nie musze nigdzie jechać;p
Ide spac. Dobranoc ;**
xdd
Po dzisiejszej burzy w Bielsku nie ma źle, trochę polało, ponawalało gradem ale ogólnie bywało gorzej.
Cytrus - Całkiem możliwe, że ja będę, a co?
TheVill // FenixxPl
Nawet nie chce mi się spać. Za gorąco! o.O
ja jestem od 4.30 na nogach i już zasypiam.
Fenix - a tak :D bo będę na sto pro.
A propos to ja jestem na nogach od 5 :P
A propos jutro ma być największy piekarnik u mnie coś koło 38 stopni 8O
Jadę w trasę.... chyba bd siedział w klimatyzowanym centrum handlowym non stop bo nie ujdzie wytrzymać.
Polecam kolesia :D
http://www.youtube.com/watch?v=pfz8b7zpGX8&feature=channel
Koleś jest dobry, ale "myśli że Boga za nogi złapał"
Koledzy nie macie jakiegos kupca na moje s9 ?.
Musze sprzedac, maly kryzys .. nie pomyslcie sobie, ze z powodow sprzetowych .. na prawde potrzebuje hajsu .
Sprzedam duzo taniej niz 3900 , popytajcie .. wiecie jaki stan etc.
Brew, przeczytałem przed chwilą w żydowskiej gazecie o tym, normalnie mam fascination jak czytam o takich ludziach, wypisz-wymaluj stereotyp ;]
Patryk, kupca niet zbytnio, skoro w mojej okolicy używane skutery to raczej maszynki pokroju Hondy Vision czy Kreidlera Florett ;]
Patryk, co się stało, że Cię tak ciśnie z tą sprzedażą?
Tak jak mowilem, mialem miec wczoraj operacje ale nie mialem.
Ostateczny termin mam za 2 tygodnie.
W tym sęk , ze troche podrożało , bo maja jakies klopoty w klinice czy cos i wiadomo ..
A tak czy siak po tej operacji nie bardzo chyba juz bym mogl wsiasc na moto w tym sezonie , wiec wpadlismy na pomysl, zeby moze warto sprzedac kymkacza ( tak czy siak mialem to zrobic na poczatku przyszlego, bo fura ) .
Za hajs z kymkacza gdyby sie sprzedal zrobie sobie ta operacje, a potem do fury to juz mi starszy dolozy ten hajs, co teraz wydam ^^.
Na razie lipton ( gadalismy w rybcu ;p ).
aha, no to Cię doskonale rozumiem;)