OT ŚLĄSKI!

a mi się znowu nawigacja sypnęła- zaraz mnie krew zaleje!!!

Patrzk, a no racja ;P
Za 20 min ide na Tv ;D

Ok ide spać. 5 minet sobie przedłuzyłem ;D
Dobranoc ;**
xdd

Br3w - Ja pochodzę z rolniczej rodziny (w połowie) na dodatek dom mam z 3 stron otoczony polami, które trzeba uprawiać uwierz, dobrze wiem ile to roboty :-P

Kumpel z którym zdawałem prawko, już dziś je odebrał, moje niestety jeszcze nie jest do odbioru, co mnie z lekka denerwuje, ale trudno, żyję nadzieją, że będzie jutro :-P

Dzisiaj na angielskim byłem Vitalką (normalnie Golfem jeżdżę) było tak gorąco, że aż w kurtce nie wytrzymałem, po raz pierwszy, od 4 lat jechałem w koszulce z krótkim rękawkiem :-]

Co do dziewczyn, zazwyczaj taka przyjaźń kończy się w raczej wiadomy sposób, o ile potrafisz to poprowadzić :-P
Ja sobie jak na razie nie zawracam głowy przedstawicielkami płci pięknej, nie mam na to czasu :-P

TheVill // FenixxPl

TheVill wrote:
Ja sobie jak na razie nie zawracam głowy przedstawicielkami płci pięknej, nie mam na to czasu :-P
TheVill // FenixxPl

zeby kiedys nie bylo na to za pozno :mrgreen:

qazwsxedc wrote:

z autopsji wiem, że przyjaźń damsko-męska nie istnieje.

Z autopsji wiem, że nie masz racji :P

Majker,a chcialbys, zeby twoja dziewczyna miala przyjaciela, z ktorym chocilaby sobie do kina, na obiad/ kolacje etc?.
Bo ja nie .

W mordę takiemu i niech spierdala :D
Siema

No w sumie to nie jest najlepsze wyjscie z sytuacji.
Jak koles sie łasi do twojej laski, to proste, ze w ryj .
Nawet mialem taka sytuacje :P .. na poczatku sie kozaczyl, ale jak dostal 8 prawych sierpow w pysk ( koledzy liczyli ) , to juz nie byl taki mrawy :mrgreen:, a to wszystko w szatni na wf.

Gorzej jak dziewczyna chce miec tego przyjaciela ... wtedy tez bedziesz go lal ?

No też fakt. No, ale co innego zrobisz, żeby się odczepił?

Jak dziewczyna nie chce, zeby koles sie odczepil , to moze warto zmienic dziewczyne ?.

Chyba rzeczywiście jedyne wyjście ;)
Nie gadajmy już o tym ;)

Heh.
Dobra ja spadam,
Piona .

Bakus - Ostatnia "wyleciała" ze względu na Vitalkę, ze 2 miesiące temu, więc raczej wątpię :-P

Właśnie sprawdziłem status prawka, jest do odbioru :-D

Jeżeli ktoś się przystawia do dziewczyny, zasadniczo, ciekawym eksperymentem jest sprawdzenie reakcji takowej, czy spławi gościa czy zacznie się do niego przymilać :-P (Można uniknąć w ten sposób pewnego typu dziewczyn dość wcześnie :roll: )

Btw. wiem, że mam zapłon jak diesel na mrozie, ale co się stało, że Leszek wyłączył denerwujący podgląd odpowiedzi? :-D (Przeciążał serwer?)

TheVill // FenixxPl

Patryk, mam przyjaciółkę od serca, ona nie ma chłopaka, ja nie mam laski i bardzo nam ten stan rzeczy odpowiada. :)

Ja nie neguję tego,że taki patent jest niemożliwy, bo przyznam szczerze, że ekspertem w tych sprawach nie jestem. Nie znam sie ;p.

Neguje tylko taka przyjazn, gdy jedna ze stron jest ' zajeta ' ;p.

FenixxPl, i dobrze, że wyłączył podgląd posta, bo bardzo wolno reagował i potrafił czasem wkurzyć. A chyba rzeczywiście teraz nie wyskakują błedy (bodajże 503) jak się chce wejść na stronę.

O co chodziło z tym 'Chłopaki, macie stuleje?'?.

Radziłbym obczaić wujka google :wink:

Ja pierdole

^.^