Kos, wiem ;) Musieli coś na przeglądzie źle zrobić, bo przed przeglądem było dobrze.
Marcin Ty masz r'ke? :mrgreen:
Zaraz bedzie lac :| , a mialem sie pobawic z Kymcostrzalem w kotka i myszke - zobaczyc co tam w trawie piszczy ;p.
Z "Kymcostrzalem"? :D
U mnie już lało.
a u mnie właśnie przestało i słońce zaczyna wychodzić.
Je pierdole. Dziewczyna, która mi się podoba chce, żebyśmy byli przyjaciółmi.
Jak Ja kocham Swoją Dziewczynę ... :wink:
z autopsji wiem, że przyjaźń damsko-męska nie istnieje.
To masz jakąś dziwną tą swoją autopsję ;)
jak będziesz w moim wieku to wspomnisz moje słowa ;)
Całkiem możliwe.
mi to samo powiedziała ;D
a wczoraj jak sie zegnałem to był dwa buziaki w kącik ust ;D
nie długo idę i do 00:00 u niej posiedze :)
z czym wam się skojarzyło? :mrgreen:
nie widać obrazka
Kosiara, jaką r'ke ?XD
Siema wrocilem ;D
Ale mam głowe hujową ! 1 dębowe 0.66 i 2 fajki i kurwa bania @_@ ; <
Ale zal, ale robota i przerwa w piciu robi swoje ;D
TY już masz mózg zrysowany od tego chlania!!
Nieźle :D Hehe :) Ja w poniedziałek piłem, już następnego dnia nie byłem w stanie na innej bibce, ale w sobotę weselicho, to może ciut łyknę :D W poniedziałek jakieś 500ml czystej, Królak, trochę ajerkoniaku i nalewki babuni, no ale zgona nie było :D Choć kolega troszkę mniej wypił, to walnął glebę :) Ale do łóżka go zanieśliśmy :) Coś nudnawo, nie ma co robić ;/
Ja wlasnie wrocilem, z KYMCOstrzalem jednak wszystko wporzo :P.
Kurde, mialem miec jutro ten zabieg, juz sie do tego przygotowalem, a tu dupa ;/ ehh .
Arcio toć to stare jak świat :D
qaz wiem o co chodzi :twisted:
A tak w ogóle wiecie ile to trzeba orać żeby utrzymać niezbyt wielką działkę z domkiem...
Jak jeszcze śp. dziadek żył to tego tak nie odczuwaliśmy w rodzinie, ciągle siedział na działce, bardzo to lubił. Zawsze był porządek i wszystko pięknie rosło. Teraz to zaczynamy doceniać co robił dla tej działeczki :-)
Z reguly jest tak, ze jak cos/ kogos stracimy, to potem zaczynamy to doceniac, a szkoda . 8)