OT ŚLĄSKI!

Stary, jak Cię w Twoim wieku plecy po spaniu bolą, no to powiem Ci, że ostro z Tobą;p

Nie no, nie zawsze. Mówię, że może akurat teraz źle spałem :P
Idę sobie zjeść płatki ;D

po imprezach spałem w równych miejscach i pozach;p nigdy nic mnie nie bolało, a widziałeś żeby na tapczanie spało 6 ludzi?
ide na rower;D

Widocznie to przez rower :D
Muszę sobie obniżyć siodełko.
Qaz, a co Ty za rower masz?

Qaz- za jakas konkret fura? ; p

Artur, Meride Matts 80 z Discami.

Patryk, napalił się chłopak na 5 letnie C4- samochód bardzo ładny-nie powiem i dość tani na rynku wtórnym. Zobaczymy jak to jeździ.

Dosyć drogi rower. Ja mam Mattsa 10. Muszę z nim iść do serwisu, bo na przełożeniach 1:1 łańcuch trze o oponę, na 2:6 i 2:7 z przodu przerzutka chce wskoczyć na 3, a przy 3:7 coś się dzieje, ale nie wiem co :P . A przed przeglądem tego nie było...

Akurat jak Citroen to tylko używany ^^ nowe tracą na wartości szybciej niż leci woda z kranu.

A te C4 to 3d czy 5d?

ja dlatego sam sobie servisuje rower i jeździ jak ta lala, pomimo, że ma przejechane 7 tyś. km bez żadnej wymiany;D nie licząc opon;)

Brew, 3d tzw. coupe;p one na wypasie chodzą między 20 a 30 tyś zł.

Mnie to ciekawi ta kierownica z nieruchomym środkiem, pewnie na początku dziwne uczucie :mrgreen:

dobra, jade pojeździć tym autem- jak wróce to zdam relacje;D

Ja sobie sam składałem rower :lol:

Qaz, ja mam jeszcze gwarancję, więc niech mi go robią.

Kretyn.com :D
<doc-gitarzy> Chlopak odprowadza swoja dziewczyne do domu po imprezie. Kiedy dochodza do klatki, facet czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie dlonia o sciane i mowi do dziewczyny:
<doc-gitarzy> - Kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke...
<doc-gitarzy> - Tutaj? jestes nienormalny.
<doc-gitarzy> - Noooo, tak szybciuko, nic sie nie stanie...
<doc-gitarzy> - Nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albo jakis sasiad i mnie rozpozna...
<doc-gitarzy> - Ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto...
<doc-gitarzy> - Nie, a jak ktos bedzie wychodzil...
<doc-gitarzy> - No dawaj nie badz taka...
<doc-gitarzy> - Powiedzialam ci ze nie i koniec!
<doc-gitarzy> - No wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia.
<doc-gitarzy> -nie!
<doc-gitarzy> W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi:
<doc-gitarzy> - Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic tę laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi, ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego domofonu bo jest kurwa 3 rano

Skumaj byc na miejscu kolesia ; d.

ale miazgda!!!!! ;D

w sumie koles mial fajnego tescia ;d.

zajebistego;D

Musze do Kymkacza zajrzec, bo cos sie zaczelo chrobotac z przodu przy wiekszych predkosciach ... lepiej dmuchac na zimne ;p.

Arcio muszą Ci przerzutki wyreguloowac :D

Siema wrocilem !
Wreszdcie super pogoda ! <3 Wiatr, pochmurno i lekko kropilo ! <3 ;D
Tymczasem jem obiad i przyjemnie mi wieje w okno xD
Brew, a jednak ;D Jak sie przykladam do czegoś to nie zaniedbuje pójscia poznego spać ;d